Selam,
Hayat çok garip arkadaşlar. Aşkta kazanırsanız eğer kumarda kaybedersiniz, kariyerde kazanıyorum şu an ama ailede kaybediyorum.. İkisinin doğru orantılı şekilde yükseldiğine şahit olmadım. İşler hiç yolunda gitmiyor.. OBJ isyanda...
Ahmet Dobra isimli oyuncumun başlattığı isyan yüzünden oyuncularım top bırakma eylemine gittiler. Ayın 14'ündeki allstar'a çıkmayacaklarmış... Neymiş milli takıma verilen özen ve değer kendilerine verilmiyormuş.. Neymiş botların maçına bile bizim maçlarımızdan daha fazla seyirci geliyormuş... Neymiş takım değil ticarethaneymiş gelen 3 ay durmadan şutlanıyormuş... Ahmet Dobra milli takıma girene kadar bu isyan devam edecekmiş arkadaşlar. Başka çarem kalmadı kadroya almak zorundayım
İlk başlarda U21'i önerdiğimde kesinlikle A milli takıma girmek istediğini ifade edince özgüveninden etkilenmedim desem yalan olur. Sonra dedim ki şans verilemeyecek kadar kötü bir oyuncu değil. Bu arada bugünkü maçı kazanmışız neyse konumuza dönelim sizce Ahmet'i kadroya almalı mıyız? Özelliklerine göz atabilmeniz için satılığa koydum fakat daha detaylı incelemek isteyenler varsa para teklif edip alabilir sonrasında ben geri alırım oyuncumu. Bir nevi garanti veriyorum. Temiz oyuncudur.
Last edited by Manofaction at 9/12/2022 1:32:48 PM