BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176683.977 in reply to 176683.976
Date: 8/9/2011 4:27:19 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε kaja καλημέρα,

Με το παραπάνω κείμενό μου απλά αναφέρω κάποια από τα άπειρα παράπονά μου πρός το συγκεκριμένο χρήστη, τίποτα παραπάνω. Νιώθω ότι πρέπει να τα πω. Αν είναι κακό, τότε εντάξει. Δυστυχώς, κατάλαβα ότι ορισμένοι παίζουν το παχνίδι ενεργά μόνο όταν αποτελούν την εξουσία του, αλλά όταν πάψουν να είναι σε αυτή τη θέση, όλως τυχαίως εξαφανίζονται. Σαν τους έλληνες πολιτικούς ένα πράγμα. Έχασα ολόκληρη καλοδομημένη ομάδα, επειδή έλεγα, ομολογουμένως κάποιες φορές, σκληρά την άποψή μου. Γενικότερα όμως πιστεύω ότι υπήρξε εμπάθεια προσωπικά πρός το πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να είσαι σκληρός, αλλά ειλικρινής, παρά να κρύβεσαι πίσω απο γλειψίματα και χαϊδέματα. Και γώ τότε θεώρησα ότι δεν μπορώ να συμβιβάζομαι, όταν βλέπω πράγματα, τα οποία φαίνονταν -ή μήπως ήταν κιόλας;-παράλογα ή άδικα. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την "εξουσία", αλλά σίγουρα για να είμαστε πλήρως ειλικρινείς, δεν φταίει μόνο η "εξουσία" για τα δεινά του κόσμου. Όταν λοιπόν βλέπεις ότι δέχεσαι συμπεριφορές πολύ μειωτικές και απαξιωτικές, δεν είναι εύκολο να κρατάς ένα επίπεδο στον λόγο σου, ιδιαίτερα -και δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό είναι μειονέκτημά μου, το οποίο στα 33 μου πια δύσκολο να αλλάξει- όταν είσαι άνθρωπος οξύθυμος και παρορμητικός. Ίσως τώρα που έχω την κόρη μου στον κόσμο, αν ήμουν σε αυτήν την κατάσταση, να μην έμπαινα καν στον κόπο αυτόν. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί, φίλε kaja, οι οποίοι θεωρούν το παιχνίδι κτήμα τους. Είναι λανθασμένη λογική και πρέπει να την αλλάξουν. Το παιχνίδι δεν φτιάχτηκε για την πλειονότητα των χρηστών για να κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά κατά τη δική μου λογική για να κάνεις παρέα με άλλα παιδιά, να γελάσεις και να αποσυμφορίσεις το μυαλό σου απο την πολύ δύσκολη καθημερινότητα. Ιδίως εγώ που είμαι σε χαμηλή σεζόν με πολύ μειωμένη δουλειά και σε λίγο θα φύγω για άδεια έχω τρελές ευθύνες στο μυαλό μου επαγγελματικές και οικογενειακές και γενικότερα δεν μπαίνω πια στην λογική να τσακώνομαι για ένα online παιχνιδι. Απλά με αφορμή τα λόγια του Νίκου για "πάπιες" έκανα το συγκεκριμένο σχόλιο, στο οποίο ελπίζω να μου απαντήσει ο άμεσα θιγόμενος -που δεν είναι ο Νίκος φυσικά-. Και με τον Νίκο διαφωνήσαμε στο παρελθόν και μάλιστα έντονα, διότι μάλλον είναι και αυτός εκρηκτικός χαρακτήρας, όπως εγώ, αλλά όπως βλέπεις, όλα όμορφα συζητιούνται και χαλαρά. Συνεπώς, δεν μπορεί να φταίμε μόνο εμείς, Νίκος και εγώ δηλαδή, διότι ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Πες μου 3 μηνες που παίζω ξανά το παιχνίδι πόσες φορές με έχεις δει να διαπληκτίζομαι σοβαρά -μόνο μια και αυτή επειδή προκλήθηκα-.

This Post:
00
176683.978 in reply to 176683.975
Date: 8/9/2011 4:30:49 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ακόμα κι αν προκληθώ, θα απαντήσω με το γνωστό μου ήρεμο ύφος και σιγά, σιγά θα ξεφουσκώσει το θέμα.

Προσωπικά με έχει βοηθήσει αυτή η πολιτική στο να βρω φίλους στο παιχνίδι, να το μάθω πιο γρήγορα και να δημιουργήσω ελάχιστες προστριβές.

ε το συστημα της παπιας δεν ειναι αυτο ?

This Post:
00
176683.979 in reply to 176683.976
Date: 8/9/2011 4:32:35 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ακριβώς έτσι.
Απλά δεν γνωρίζουμε αν εκτός τακτικών, έδρας, pr manager, καταστάσεων παικτών και χαρακτηριστικά αυτών, πως δουλεύει το randomize κομμάτι της μηχανής.
Πως αποφασίζει ποιος θα τραυματιστεί και πως αυτό θα μεταβάλει το αποτέλεσμα?
Πως καθορίζει τα φάουλ του κάθε παίκτη και σε ποιο λεπτό θα τον στερηθείς?

Επιπρόσθετα ο Νίκος παρατήρησε στην προηγούμενη σεζόν πως η μηχανή του άλλαξε τη βασική του σύνθεση, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει.

Επιπρόσθετα του επιπροσθέτου!!! ο Νίκος πέρυσι διαχειρίστηκε μία νοσοκομειακή μονάδα αντί για την ομάδα του.

Είναι το σύνολο των παραπάνω και όχι ένα buzzerbeater καλάθι, που όπως σωστά προείπες είχε ήδη αποφασιστεί η τύχη του αγώνα...

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
176683.980 in reply to 176683.979
Date: 8/9/2011 4:45:57 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
"Επιπρόσθετα ο Νίκος παρατήρησε στην προηγούμενη σεζόν πως η μηχανή του άλλαξε τη βασική του σύνθεση, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει."

Θεωρείς τον Νίκο τρελό δηλαδή; ή ότι η μηχανή δουλεύει τέλεια;

This Post:
00
176683.981 in reply to 176683.979
Date: 8/9/2011 4:53:21 AM
Overall Posts Rated:
9696
οκ για το κομματι της μηχανης με ενδιαφερει μονο γτ δεν ημουν 100% σιγουρος.

Οταν λες για τα φαουλ ενος παιχτη, δεν μπορει και αυτο να θεωρηθει απλα ως μερος του μαγειρεματος 6:15-6:30?Δηλαδη τα 6 φαουλ που θα κανει, να βασιζονταιι καθαρα και μονο στις επιλογες που εχεις κανει (αμυνα-παιχτης που αντιμετωπιζει κτλ).
Αλλα μετα λες τι ειναι αυτο που καθοριζει αν θα τα κανει στο τελος του αγωνα ή στην 1η περιοδο π.χ?Ναι σωστο...

Για τους τραυματισμους οντως δεν μπορεις να ξερεις πιο ειναι το κριτηριο με το οποιο εμφανιζονται σε ενα ματς, αλλα σιγουρα επηρεαζουν το αποτελεσμα χωρις ευθυνεσαι εσυ..Οποτε κι εδω σωστο..

This Post:
00
176683.982 in reply to 176683.980
Date: 8/9/2011 4:59:20 AM
Overall Posts Rated:
112112
Τρελό σε καμία περίπτωση. Εκκεντρικό ίσως. Γκρινιάρη σίγουρα.
Για να το λέει, έγινε.

This Post:
00
176683.983 in reply to 176683.982
Date: 8/9/2011 5:01:34 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Παίδες για κοιτάχτε αυτό.

Πώς επιτρέπεται σε "ελληνική ομάδα" να έχει γλώσσα ΤΟΥΡΚΙΚΗ; Μήπως πρέπει να αναφερθεί κάπου διότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ;

http://www.buzzerbeater.com/team/89389/overview.aspx

Να απαιτήσουμε να αλλάξει αμέσως η γλώσσα

Και επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι είναι μάλλον μουσουλμάνος της Ξάνθης ή της Κομοτηνής θα τους απαντήσω ότι στην ελληνική επικράτεια ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ εκτός και αν πλέον κάποιοι θεωρούν -κατά τη γνωστή θεωρία που κυκλοφορεί- την Δυτική Θράκη ανεξάρτητο κράτος ρέπον πρός την Τουρκία.

Last edited by epanastatis79 at 8/9/2011 5:07:26 AM

This Post:
00
176683.984 in reply to 176683.978
Date: 8/9/2011 5:03:26 AM
Overall Posts Rated:
112112
Δεν το έχω ονοματίσει το σύστημα, απλά είναι η άποψή μου για το πως αντιμετωπίζω διαδικτυακά παιχνίδια και όχι μόνο.

Βέβαια αν είχες κανονίσει με το ανηψούδι να ακολουθήσεις σε κάποια από τις εξόδους μας, θα έβλεπες πως και από κοντά είμαι έτσι. Εγώ πάντως θα γούσταρα να γνώριζα τον Εθνικό επικριτή...

This Post:
00
176683.985 in reply to 176683.983
Date: 8/9/2011 5:04:16 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ε ας μην γίνουμε και υπερβολικοί... Ο τύπος γουστάρει να γράφει τουρκικα... τι μας νοιάζει εμάς... δηλ αν έγραφε αγγλικά? Το ίδιο δεν είναι? Είπαμε, όχι και στέρηση της ελευθερίας του λόγου...

This Post:
00
176683.986 in reply to 176683.977
Date: 8/9/2011 5:06:24 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ορίστε είμαστε και συνομίλικοι.

Να προσθέσω και μία ακόμη άποψη?

Μήπως με το να διαπληκτίζεσαι, κάνεις ακριβώς αυτό που επιθυμεί ο άλλος?
Χαλιέσαι και μπαίνεις στο δικό του παιχνίδι.

Ενώ με την αδιαφορία ή το χαμήλωμα των τόνων, μπορείς να πετύχεις με πλάγιο τρόπο αυτό που θα ήθελες?

This Post:
00
176683.987 in reply to 176683.981
Date: 8/9/2011 5:08:49 AM
Overall Posts Rated:
112112
Δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν παίκτες που είναι επιρρεπής στα φάουλ.
Που θα έκαναν 4-6 φάουλ έτσι κι αλλιώς. Άλλο όμως να τα κάνουν στο πρώτο 12λεπτο και άλλο στο τέλος εσκεμμένα.
Άλλο να έχεις βάλει Sit them και άλλο Let them play.
Είναι μεγάλη συζήτηση το θέμα φάουλ/τραυματισμών.

Advertisement