Scotland U21 - Slovensko U21, Pondelok 16.8.2010 o 20:00
Na nizky pocet managerov ma nas super celkom zdatny tim, teda skor zakladnu 5, pretoze s lavickou je to predsa len horsie. Nastupuju takmer v kazdom zapase s rovnakou zostavou a tou istou taktikou, takze neocakavam nejake prekvapenie z ich strany. Mal som moznost vidiet ich 2 podkosakov (1 je zase na TL), obaja su uz zaseknuti, vonkajsok netrenovany a obaja maju ST 1. Obvod maju vyrovnanejsi, ale ani tam nemaju hracov, ktori by nam mali robit velke problemy. Pri nasej nalade a sirke kadra by sme nemali mat problem Skotov porazit ani proti vyssiemu pristupu.
Poradie v rebricku U21: 59 : 29
Pocet manazerov: 24 : 381
Sucet platov 5 najlepsich hracov pod kosom: $196 262 : $383 876 (51,13% z nasich TOP5)
Sucet platov 5 najlepsich hracov na obvode: $131 683 : $177 174 (74,32% z nasich TOP5)
Sucet foriem 5 najlepsich hracov pod kosom: 40 : 37 (primerne 8,00 : 7,40)
Sucet foriem 5 najlepsich hracov na obvode: 41 : 43 (primerne 8,20 : 8,60)
Taktika:
Princeton
3-2 zone
R’n’G sa nam velmi neosvedcil minule, navyse Skoti nemaju az taku slabu vonkajsiu obranu ako nas predosly super, preto som sa rozhodol vyskusat Princeton. Dufam, ze vytazime z dobrych strelieb na obvode a taktiez z kvalitnych prihravok, ktorymi disponujeme. V obrane som povodne chcel zahrat osobku, ale uskakat to musime s Renacom v zaklade aj pri 3-2 zone, takze si viac posvietime na ich strelcov na obvode.
Nasa zostava:
PG: Podolinsky/ Reznak/ Sramota (SG)
SG: Bogusky/ Mierka/ Sramota (PG)
SF: Hatos/ Bujda/ Sramota (SF)
PF: Loziak/ Gazur/ Jurscak (PF)
C: Renac/ Trason/ Jurscak (C)
Striedanie: Strictly Follow Depth Chart (striktne dodrziavat nahradnikov)
Problemy s faulami: Let Them Play (nestrieda sa)
Prepoziciovanie v obrane je v zatvorkach.
Ako som pisal po treningu, trochu som mal problem vyskladat obvod, pretoze vsetci mali formy 8-9. Napokon som sa rozhodol takto a podla toho zvolil aj utocnu taktiku, dufam, ze sa osvedci. Trener ma pokyn striktne dodrziavat nahradnikov. Predpokladam, ze sa znovu mozeme spolahnut na silu lavicky, ktora ma jasnu prevahu oproti superovej (vacsiu ako zaklad) a nebude mat problem sa presadit, kym si zaklad trochu vydychne.
Drze palce vecer, aby sme aj po tomto zapase mali 0 v kolonke prehry!