1-szego stycznia nie był botem.
Wystawił wtedy skład 9-ciu zawodników (co akurat jeszcze nie świadczy, że był żywy, bo mógł to zrobić komputer). Ale popatrz co się z tymi zawodnikami potem stało - wszyscy są retired. A więc zostali zwolnieni przez właściciela. Gdyby zespół się zbotował, to zawodnicy zostaliby wystawieni na TL za zero i na pewno ktoś by ich kupił.
A od 1-szego stycznia 6 tygodni mija gdzieś w lutym, czyli wtedy gdy zaczął wystawiać skład, a więc wszystko by się zgadzało.
--
A teraz jeszcze trochę z innej beczki. Czy retiredzi zniknęli z TL-a? Bo jeśli tak, to to co wyżej napisałem o zwolnieniu byłoby niekoniecznie prawdą - mógłby ich zwolnić komputer przy botowaniu a nie właściciel. Ale wydaje mi się, że nie tak dawno jeszcze ich widziałem na TL-u a teraz nie potrafię namierzyć (fakt, że mi ostatnie tygodnie w BB strasznie szybko zleciały, bo w zasadzie do klubu, już nie mówiąc o TL-u, to zaglądam tylko przy okazji).
Zniknięcie retiredów tłumaczyłoby, że ceny ostatnio wzrosły (takie przynajmniej mam wrażenie, jak patrzę w porównanie transferów).