Amúgy ez megint egy kinek mi a fontosabb kérdés.
vannak kiegészítő skillek, aminél kialakulhat vita, hogy ki mit tart fontosnak.de szerintem amelyik skilleket 1.-nek jelölünk ott nincs mit vitatkozni azon, hogy fontos vagy sem.ez lenne a lényege a felvetésem egyik részének.van olyan képesség, amivel rendelkeznie kell bizonyos játékosoknak.egy példa: arról nem vitatkozik senki sem, hogy egy IR-nek fontos a passzolás!Nem lehet kinek mi a fontosabb kérdés az, hogy kell e passzolás az ir-nek vagy sem.És azoknak akik megnézik azt a táblázatot amit feldobtam megvitatásra, fontos lesz az, hogy mi az elsődleges képesség.És akár ki akármit mond, az IR-nek ugyan annyira fontos a jó passzolás mint a kinti védekezés, és a dh-nak ugyan annyira fontos a két dobás, mint a kinti védekezés.
Egyébként sokan közelítik meg a dobás szempontból ezt az egészet, de azt rengetegen elfelejtik, hogy a 60-55 re megnyert meccs ugyan annyit ér, mint amit 125-120 ra nyer valaki.így nem tukmálnám bele feleslegesen a kezdőkbe a dobj többet a védekezés nem számít játék stílust.ugyan is rahedli manager bizonyítja az ellenkezőjét minden egyes ligában.ennyi erővel tehetnénk a védekezést 1. skillnek és a dobást 2. nak a végeredmény ugyan az lenne fordított előjellel.de ésszerűbb ezt a kettőt egyensúlyozottan kihangolni mindenki számára, és mindenki eldöntheti a játék megismerése után, hogy milyen irányt folytat.a legrosszabb eset az lehet max, hogy magas védekezésű magas dobású játékosok nevelődnek kiegek nélkül.de ez legyen a legnagyobb gondunk szerintem![az NBA stílus viszi a, játékot (kosárlabdát) a csak dobunk de nem töltünk/védekezünk irányba]!
kiírtam magamból szerintem mindent, amit gondolok.elnézést ha kicsit sok voltam ma (nagyon ráértem irogatni)
Last edited by JoeBlack at 3/18/2011 12:50:15 PM