Zdravím všechny, máme tu první rozhovor s naším NT manažerem, Vajkézem. Toto je přepis rozhovoru, který probíhal v hospodě Na Plovárně při pivu, vínu, vodce a rumu. Originální záznam rozhovoru najdete zde
(http://www.youtube.com/watch?v=Q4TJ15w7DfY). Čtěte a bavte se. Za případné ťukání na čelo se předem omlouvám.
První otázka je zřejmá: jak jsi zatím spokojen se svými výkony - nastavením taktiky?V prvom zapase proti Cypru to bolo o spoznavani nasich hracov, ako zareaguju na moje pokyni, ako zrealizuju moje myslienky na ihrisku. Vyhrali sme, vytazstvo sice bolo tesne ale z nasich chyb sme brali ponaucenie do dalsich zapasov.
Dalsi zapas proti Macedonsku som nastavil odvaznu taktiku, po ktorom som bol sice tvrdo kritizovany ale cesky hraci si uvedomili, ze nasou hlavnou ulohou je aby sme vyhravali nie aby vyhoveli verejnej mienke.
Proti Norsku to bolo uz trosku ine. Vedel som co mozem ocakavat, vyvoj zapasu bol priaznivy v tretej tretine to Nori este zdramatizovali, ale zapas sme kontrolovali az do vytazneho konca.
V nasej skupine su styria neporazitelne timy a skore rozhoduje zatial v nas neprospech. Aj preto nemozeme polavit ani proti Armensku, v zapase musime vyhrat co najvacsim rozdielom.
A jak jsi spokojen s tím, jak se svými hráči sacházejí jejich majitelé, tzn. s jakou formou nastupují do zápasů?Ja si myslim, ze majitelom na hracoch zalezi a vo vacsine pripadou dbaju na trening aj formu. Boli sice aj slabsie formy ale doteraz som sa stym vedel vysporiadat vdaka aj sirsiemu vyberu. Stale by to mohlo byt lepsie ale celkovo by som to hodnotil kladne.
Aha, aha, no to je rozhodně zajímavé. A jak zatím funguje komunikace s majiteli hráčů ohledně jejich tréninku a formy?Na moj mail neodpovedali len dvaja manazeri, majitelia Vicena a Musila. Vach, Marvan, Dufek a Siota uz netrenuju. Hlavne u Siotovi je to velka skoda. Dalsi 11 hraci vsak nadalej trenuju, kde som citil potrebu poradit ohladne treningu a formy tak som to urobil. Zda sa ze to zatial funguje spravne aj preto moje skusenosti v tomto smere su zatial pozitivne.
Hm, jasný, rozumím. Přemýšlel jsi už o nastavení na další zápas proti Arménii?Nechcem nic podrobnejsie dopredu prezradit, predsa len mame velky RESPECT pred takym superom
(hlasitý chlácholivý smích).
Stačilo říct ano, nebo ne.Ano, premyslal.
Jo, to určitě, no. Jsi si tím jistý?Prirodzene. Zostavu na zapas uz mam nastavenu.
No dobře, nebudu ti to rozmlouvat...Je to ok, ty len robis svoju pracu.
Neskákej mi do řeči, raději budeme pokrač...Sorry. Co by si chcel este vediet?
Další otázka se týká tvé přítelkyně.Neodbocil si uz trosku od temy?
(smích, který může znamenat cokoliv)Já vím, promiň raději mlčím už. Je mi líto, ale náš čas už pomalu vypršel, tak snad jen poslední otázka. Za předpokladu že bůh je nekonečný a vesmír je taky nekonečný.... Nedal by sis toust?Last edited by PunkFloid at 7/5/2009 12:41:24 PM