Nie wiem jak to poczyniłeś, ale pod względem potencjałów to masz wręcz poważny kłopot bogactwa...Z drugiej jednak strony wyszło, że bokami Cię mocno pokarało, bo generalnie praktycznie u wszystkich niemal zerowe.
1. Prędzej czy później brak boków będzie mu przeszkadzał. W samym trenowanie nie przeszkodzi, ale już podczas meczu paru rzeczy nie będzie potrafił zrobić. W jego przypadku radziłbym Ci potrenować go w tym sezonie na maksa Presją dla PG, rzutami z dystansu dla SG i 1na1 dla PG/SG i pod jego koniec (przed Play-Offami) sprzedać na TL. Magia wieku,potencjału oraz uzyskanych efektów treningowych może zdoła przesłonić braki w bokach...Za zdobytą kasę mógłbyś poszukać kogoś przyzwoitszego na dole z mniejszym potencjałem (wieloletnia gwiazda-supergwiazda), które i tak najprawdopodobniej nie zdołasz wykorzystać. Niestety granie nim na PG nie będzie przyjemne z racji podań, jednak tak po prawdzie nikt tam nie szaleje i chyba lepiej będzie w przyszłości kupić kogoś z wyższymi i je potrenować do naprawdę przyzwoitych...
2. Mocno chłopców zaniedbałeś w Obronie i to może sprawić, że na TL ktoś wybredny będzie narzekał i nie da kokosów. Ja bym jednak mimo wszystko sprzedawał i trenował tylko trzech na jednej pozycji. W sumie jednak prędzej czy później wymieniałbym wszystkich (brak boków u każdego), ale w tym sezonie nastawiłbym się na wymaksowanie treningu trójki, żeby na koniec zgarnąć jak najwięcej gotówki i za nią kupić całkowicie nowych do trenowania w kolejnym sezonie.
3. Zostawiłbym pewnie trójkę przez Ciebie wymienioną. Tyle, że Enrichowi od początku zapodałbym z treningu Presji dla PG, ze 2-3 skoki i jazda na TL. Wtedy jego miejsce zająłby Wywijas i już przez resztę sezonu trenował to, co 18latkowie...Kilka skoków w Rzucie,Zasięgu,Obronie,Wejściu pod Kosz i magia potencjału zadziała tak, jak u Rusaka
Tego nietrenującego wybierz już według własnego uznania.