Jogos a felvetésed. Már utaltam itt a fórumon arra, hogy érte nagyon sokat harcoltunk, és rengeteget próbáltuk győzködni a tulaját, hogy ne így fejlessze. És az a röhejes, hogy átnézve a saját csapatát, neki is sokkal nagyobb szüksége lett volna egy jó kiegyenlített bedobóra, mint egy közepes erőcsatárra. Ez volt a fő érvem, hogy nem értem, hogy neki előnyös dolgot miért nem tesz meg. Nem csak a válogatott szempontjából lett volna jó, neki is. Márpedig sokszor az a probléma az edzésnél (ezt mind tudjuk), hogy azért áldozatot kell hozni, gyakran nem azon a poszton játszatni a játékost, ahol érdemes lenne, stb. Nála még csak nem is ez volt a helyzet. A fejlődési üteméből viszont tökéletesen látszik, hogy nem egy posztra edzette.
Sajnos nehezen tudsz mit tenni, ha egy tulajtól olyan választ kapsz vissza, hogy "Nem edzem a tempóját, hogy ne nőjön a fizetése, inkább edzek center skilleket". És azzal sem lehet mit kezdeni, hogyha minden javaslatodra az a válasz, hogy "inside shot training". Egyébként csak mellesleg jegyzem meg, hogyha annyit edzette volna egy posztra a 2 pontosát, amennyit állította, akkor annak rég erősebbnek kellene lennie és nem 16-nak.
Ha csak egy kicsit is együttműködőbb lett volna, akkor 24-25 éves korában már lehetett volna azzal is foglalkozni, hogy néhány kiegészítő skilljén még toljanak 3-at 4-et, és akkor remek bedobó lett volna. Így viszont megjósolható volt, hogy lesz egy közepes ECS. Aligha hinném, hogy el fogja adni 5 milláért.
A mi szempontunkból talán még éppen megmenthető lenne, szerintem 15 környékére felvihető lenne a belső védekezése, és talán a tempója is ennyire. Ha már a tulaja edzette a 2 pontosát, az is mehetne egyet. Így használható belső bedobó lehetne belőle. Nehéz megmondani, hogy milyen ütemben fejlődne, de azt a 7-es külső védekezést is meg lehetne próbálni korrigálni, persze ez már csak leányálom, hogy hátha átkerül egy olyan tulajhoz, aki 26 éves korában is hajlandó lenne vesződni vele.
Last edited by kaygee at 10/2/2010 4:49:18 AM