Chlape koukal jsem , že jsi koupil Francouze , kterého nazýváš lepším s potenciálem 3 ...již to je velká chyba ...nekupuj takové potenciáli , protože jsem hned zazděný
Nech si poradit od kluků co Ti zde radí ...mě osobně oba ( Amare ; rwystyrk ) hodně pomohly ...a základy , které do mě narval Amare ...tak z nich těžím do dnes . Jednopostově je podle mě nepříjemné ( pressing se trénuje blbě a třeba Ti neskočí po tréninku ani jeden skill ) a zvlášť u mě co trénuji jen G , ale postupně jdou hráči nahoru a toho co se mnou trénoval Amare jsem dostal jako nejlepší PG ligy a byl v širším hledáčku U21 , ale potenciál měl jen 5 a tak se nedostal dál ...i když jsme z rwystyrkem ještě zkoušeli nějaké kouzla a něco se nám povedlo ...tak potenciál prostě nezměníš .
Prostě jednoduše ...kup hráče mladého s velkým potenciálem a trénuj ho jednopostově ...pak uvidíš i v lize výsledky
jinak k tomu rivalovi ...včera jsem zase vychladl ...dohodnul jsem se s vorryym ( Alligators Chlumčany) na zápas oba na pohodu ... no a dopadlo to úplně jinak
http://www.buzzerbeater.com/match/43100246/boxscore.aspx
...celkem mě tyto podrazy štvou ...je to o charakteru a myslím , že by mě i tak dostal ...jsme oba velmi silní a nevím jestli mu pomůže mě takto podrazit ...píši to aby jste věděli na koho si dát bacha ...následnou omluvu , kterou napsal neberu , protože jsem na to během dne 2 x upozornil a 2 x jsem byl ujištěn , že to tak bude ...je to škoda , ale doporučuji nedělat dohody s vorryym ( Alligators Chlumčany) ... přeji hodně zdaru bratři