BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off Topic

Off Topic (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
4863.979 in reply to 4863.978
Date: 2/14/2012 11:51:46 PM
Overall Posts Rated:
88
Chlape koukal jsem , že jsi koupil Francouze , kterého nazýváš lepším s potenciálem 3 ...již to je velká chyba ...nekupuj takové potenciáli , protože jsem hned zazděný

Nech si poradit od kluků co Ti zde radí ...mě osobně oba ( Amare ; rwystyrk ) hodně pomohly ...a základy , které do mě narval Amare ...tak z nich těžím do dnes . Jednopostově je podle mě nepříjemné ( pressing se trénuje blbě a třeba Ti neskočí po tréninku ani jeden skill ) a zvlášť u mě co trénuji jen G , ale postupně jdou hráči nahoru a toho co se mnou trénoval Amare jsem dostal jako nejlepší PG ligy a byl v širším hledáčku U21 , ale potenciál měl jen 5 a tak se nedostal dál ...i když jsme z rwystyrkem ještě zkoušeli nějaké kouzla a něco se nám povedlo ...tak potenciál prostě nezměníš .
Prostě jednoduše ...kup hráče mladého s velkým potenciálem a trénuj ho jednopostově ...pak uvidíš i v lize výsledky

jinak k tomu rivalovi ...včera jsem zase vychladl ...dohodnul jsem se s vorryym ( Alligators Chlumčany) na zápas oba na pohodu ... no a dopadlo to úplně jinak
http://www.buzzerbeater.com/match/43100246/boxscore.aspx
...celkem mě tyto podrazy štvou ...je to o charakteru a myslím , že by mě i tak dostal ...jsme oba velmi silní a nevím jestli mu pomůže mě takto podrazit ...píši to aby jste věděli na koho si dát bacha ...následnou omluvu , kterou napsal neberu , protože jsem na to během dne 2 x upozornil a 2 x jsem byl ujištěn , že to tak bude ...je to škoda , ale doporučuji nedělat dohody s vorryym ( Alligators Chlumčany) ... přeji hodně zdaru bratři

This Post:
00
4863.980 in reply to 4863.979
Date: 2/15/2012 4:51:19 AM
Overall Posts Rated:
1010
Toho Francouze jsem koupil na začátku a udělal jsem dobře. "Loni" jsem ho vytrénoval na strop a na PG je to suverénně nejlepší hráč týmu. I když tam teď nemůže hrát. Když chci koupit vytrénovaného dědka na pár sezón, tak je mi jedno jaký má potenciál, protože trénuju jen mladé hráče. Psal jsem o omylu u hráčů 18 let.
Jen tak pro zajímavost a nechci provokovat. Když jsem dělal vedle GM, tak jsme za domlouvání důležitosti na férovku blokovali týmy, nebo dávali obrovské pokuty. Bylo to bráno jako podvádění - získávání herní výhody. Njn jiný kraj, jiný mrav :)

This Post:
00
4863.981 in reply to 4863.980
Date: 2/15/2012 5:15:23 AM
Overall Posts Rated:
88
to , že je nejlepší hráč týmu není podstatné ...protože když jsem byl ve IV. lize tak můj nejlepší hráč předváděl famózní věci , ale na III ligu již neměl :D ...jde o to , že takového hráče máš nyní jako výbornýho , ale Tvůj tým se nikam nepohne a ani nemůže ...nebuď jako klasický čech a nekoukej jen metr před sebe ...koukni na dlouhodobou perspektivu celého týmu ...no a tam ten francous prostě prostor mít nemůže ...mě je jedno jestli si ho necháš , ale za čas sám pochopíš , že je to hráč navíc
přeji Ti hodně zdaru

This Post:
00
4863.982 in reply to 4863.980
Date: 2/15/2012 5:18:52 AM
Overall Posts Rated:
4444
A jak ste poznali, že se domluvili? To jste jim lezli do pošty?

This Post:
00
4863.983 in reply to 4863.982
Date: 2/15/2012 5:29:54 AM
Overall Posts Rated:
1010
Na to jsem byl malý pán, ale když se tím někdo chlubil na diskuzi, nebo dokonce zakládal web, který byl určený k domlouvání důležitosti... Jinak rozhodně nikoho neodsuzuji, jen mě to zarazilo.
Ještě k tomu hráči. Trénuju mladé hráče se slušným potenciálem a na netrénovaných pozicích mám žoldáky. Až vytrénuju ty mladíky, tak udělám zbytek. To nevypadá jako metr před sebe.

This Post:
00
4863.984 in reply to 4863.983
Date: 2/15/2012 7:02:25 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5050
hlavně si ještě poniž tu cenu u základních sedadel ať ti chodí víc lidí. Je to furt ještě hodně. Raději to dej na 11 nebo lépe na 10 a pak si to třeba zvedneš o jeden dolar. Budeš kasírovat víc peněz.

This Post:
00
4863.985 in reply to 4863.979
Date: 2/15/2012 7:55:26 AM
Overall Posts Rated:
154154
Tohle to je pěkná ubohost, někoho veřejně obvinit s nedodržováním dohod dokonce rovnou na národním fóru. Já tě můžu obvinit zrovna tak.

This Post:
00
4863.986 in reply to 4863.980
Date: 2/15/2012 8:00:18 AM
Overall Posts Rated:
154154
Toho Francouze jsem koupil na začátku a udělal jsem dobře. "Loni" jsem ho vytrénoval na strop a na PG je to suverénně nejlepší hráč týmu. I když tam teď nemůže hrát. Když chci koupit vytrénovaného dědka na pár sezón, tak je mi jedno jaký má potenciál, protože trénuju jen mladé hráče. Psal jsem o omylu u hráčů 18 let.
Jen tak pro zajímavost a nechci provokovat. Když jsem dělal vedle GM, tak jsme za domlouvání důležitosti na férovku blokovali týmy, nebo dávali obrovské pokuty. Bylo to bráno jako podvádění - získávání herní výhody. Njn jiný kraj, jiný mrav :)

Zakazovat dohody je nesmysl. Buďto je tu možnost dohodou získat výhodu ap ka musí být dohody povoleny, nebo tady ta možnost nesmí být. Chytíte jen špičku ledovce, ty neopatrné a naivní. Lidi se mohou domluvit jinde, lidi co se znají i mimo internet, proti tomu se nedá dělat nic. Takže pak penalizujete jen ty, co to tak dobře dělat nemohou nebo jim to nestojí za to úsilí to obejít.

This Post:
11
4863.987 in reply to 4863.980
Date: 2/15/2012 8:28:33 AM
Dohody jsou dobré. A dohody tady budou pořád. Zakázat je nejde. Kontrolovat poštu je nemorální.............i když ČR je vlastně již policejní stát, tak bych se ani nedivil kdyby se našly zastánci.

Jo a co není zakázaný je povolený.

This Post:
22
4863.988 in reply to 4863.985
Date: 2/15/2012 12:58:33 PM
Overall Posts Rated:
88
ubohé je nedodržet tu dohodu nemyslíš ? , ale máš pravdu je to moje chyba , že jsem takto věřil někomu kdo mi to 2 x potvrdil ;) a myslet si můžeš co chceš , ale kdo mě zná a je jich dost ví , že jsem ten kdo nemá zapotřebí lhát ...jsem otřelí životem a nerozhodí mě dost věcí ...toto beru jen jako ubohost a nechci aby se chytilo více lidí .
Kdyby jsi mě znal věděl by jsi , že nehraji na postup , ale hlavně na trénink lidí a proto mě ani tolik nejde o výhru jako takovou jako o podstatu toho , že to někdo je schopný udělat ...nejde mi to do hlavy ...nic víc ;)
jinak lidem co mi píší do pošty děkuji za názory a koukám , že nás je víc takto podvedených

Last edited by Buckmister at 2/15/2012 1:00:48 PM

This Post:
00
4863.989 in reply to 4863.986
Date: 2/15/2012 4:53:51 PM
Overall Posts Rated:
1010
Já už nikoho nechytím, protože nejsem GM. Za ty nervy, vyhrožování a neuvěřitelné množství času mi to opravdu nestojí. Každopádně si myslím, že jakákoliv dohoda je prasárna. Pusť mi zápas a koupím ti hráče, nebo se dva týmy v lize domluví na spolupráci v draftu atd, ale ať si každý dělá co chce. Já jsem to nikdy nedělal a nebudu si tak kazit radost z případného úspěchu. Ještě k tomu čtení pošty. Velmi bych se divil, kdyby nějaké géemko na světě mělo tuto pravomoc. Maximálně autoři hry a ti si to určitě nelajznou, protože kdyby se to profláklo, tak by to byl opravdový průser. K tomu může dojít snad jedině nějakým soudním příkazem, ale takhle se dají číst maily a vlastně úplně všechno.

Advertisement