fakt on ikkagi see, et palk ei mängi ja otsustavaks saab meeste skillide stabiilsus, vabakad (mis mind kõvasti duubli tegemisel aitas) ja loomulikult stamina, mis on ülioluline.
Ma ei arva ka, et palk mängib meeste eest ja jagame kohad palkade suuruse järgi ära:P
Selge, et kõrgem palk ei garanteeri võitu. Mängu tuleb liiga palju teisi tegureid: vorm, entu, kõrvalskillid, koduväljak, manageri valikud jne. Tabel andis mu meelest täitsa hea pildi nö. tiimide efektiivsusest lõppeval hooajal. Nt. kas on mõtekas maksta ligi 400 000 palka nädalas, et lõpetada hooaeg 6. kohaga? Ühest vastust muidugi siin pole, igaühel omad eesmärgid ja ambitsioonid.
Minu sagedastest palgavõrdlustest: praegusel hetkel on palganumber igatahes parim avalik näitaja, mille järgi tiime võrrelda. Seda imho üldjuhul ka hooaja lõpus, olgugi, et 14 nädala trenn pole veel rahasse ümber arvestatud. Reegel on ikka: mida kõrgem palk, seda parem põhioskuste skillset. Kuna mäng on veel ikkagi suhteliselt alg- ja arengustaadiumis ning päris õigeid multiskilseid mängijaid veel eriti pole, on ja jääb? palganumber ikka selliseks heaks orientiiriks.
PS. Ootan huviga 11. hooaja palgaarvestusmuutusi. Eks näis, kuidas siis palgad võrreldavad on.