primetih da ima komleksasa nevidjenih...mozda su i ljubomorni na GM i na noFrks-a jer nemaju neku funkciju ili neko zaduzenje...te komlekse lece ko je sta napravio i ko je sta uradio u realnom zivotu...
vidi, da meni neko ponudi da budem GM ili da budem u timu koji vodi repku, ja bih to morrao da odbijem jer nemam vremena da se zajebavam sa tim stvarima.. to pod br 1, sve i da hocu, a da i vi isto hocete da mi date to, ja ne mogu.. tako da uopste nisam ljubomoran ni na koga, a pogotovo ne na nekog kao sto je nas Veliki GM.. :))))
pustite reprezentaciju da je vodi ko je izabran bez nekih velikih napada na GM...
ja bih glasao za reprezentaciju (tj Velikog GM-a), ukoliko bi to bio glas za postavu koja i sada vodi repku , a samo da se Veliki GM izbaci iz tog tima, jer ljudi ja nemam apsolutno nista protiv vas.. cak sta vise imate skroz ok rezultate i ne bih vas menjao nikada, samo mi on tu bode oci..
...i da znam sta me ocekuje ovakvim postom...da sam gej i da se uvlacim u bulju GM-u...ali ja niti znam coveka niti imam neke potrebe za uvlacenjem...
ovo si sam rekao, to nisam ja rekao.. ovim postom nema uvlacenja (mozda jako jako jako jako jako malo = neprimetno), ali ono sto pise onaj ravno iz guzice naseg Velikog GM-a, to je cisto uvlacenje, a takvih ima jos.. tako da ja tebe nisam prozvao, niti sam imao tebe na umu kad sam to pisao, sad ne znam da li si se ti sam osetio prozvan, ali nadam se da nisi, jer ja apsolutno nisam mislio na tebe.. i da, isto tako nisam rekao da si gej.. nisi ti gej, on je gej.. :))))))