Lepiej napisz mi dlaczego uważasz że bycie skautem, czy inną osobą związaną z kadrami wg Ciebie sprawia że należy takie osoby traktować jak świętych za życia ? Widać to w tym wątku. Podzieliłem się swoimi uwagami,a od razu Ty, selekcjoner, m4ti i Kozlik oburzacie się jak ja śmiem krytykować ? Prze
Kto tu się oburza? Nie uważasz, że troszkę przesadzasz? Nikt nie mówi ze jest nieomylny, każdy robi błedy, ja, kozlik, Mr czy inny Leszek, jestem pewnien ze kozlik jest otwarty na pomysły. Ja osobiscie Szefciem wymienilem swego czasu troszkę BBmaili i przyznalem mu racje i teraz moj plan treningowy odnosnie trenowania pewnych skili sie zmienił. Wlasnie takiej konkretnej dyskusji zabraklo mi wczesniej bo graczom w u-21 pewnie by udalo sie wyciagnac 2 skoki wiecej a to przy przegraniu 2 sezony temu z Włochami(2 punktami chyba) zrobiło by różnica. Tylko tutaj zawsze musi być wypominanie już po fakcie.
Padł tutaj fajny pomysł aby utworzyć odpowiedni, "sztywny" plan rozwoju gracza. Moim zdaniem śwetny pomysl aby utworzyć watek z czymś takim, takimi instrukcjami treningowymi. Wtedy skaut by tylko doglądał zawodników i kierował według odpowiedniego planu a nie samowolka jak jest teraz.