BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Pokalbiai apie nieka

Pokalbiai apie nieka (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
167782.99 in reply to 167782.98
Date: 1/7/2011 12:24:55 AM
Overall Posts Rated:
561561
Koki vel burbula cia puti? Prie ko cia tie gejai? Nesuprantu, ka tu cia pasakyt norejai ir ant ko cia pats pastumei? Man sita rusis zmoniu wisai neidomi, tai neturiu ne ka kalbet su tawim apie tai. Man buwo idomu ar glopas dalyvaus meete ir jei dalyvaus, pasiklausiau jo orentacijos, nes sklande apie ji gandai. O jei tu nekenti mazumu kam mane i tai kisi? As turiu savo nuomone ir ja forumuos nežadu dalintis.

This Post:
00
167782.101 in reply to 167782.98
Date: 1/7/2011 12:46:54 AM
Overall Posts Rated:
561561
O del judeju ar romu kokiu, nesu ne vieno izeides. Cia tavo mazas intelektas to neleido suprast. Gavau bananu ne uz juos, o uz tai, kad is lietuviu juokiaus, kuriuose nacizmas dar veši. Tarp žemaičiu beveik nera nacistu, nes jie priima zmones tokius, kokie yra. Tiek romus, rusus, lenkus, judejus ir t.t., visi lengvai integruojasi ir tampa tokiais pat zemaiciais. Tik toks kaip tu neintelektualus zmogus perverte viska antraip. Pats radzio sveikinam ryta paklausau:-)) o ir drauga vaikysteje isunyta roma turejau, kuris dj vietines reiksmes buvo ir visad sokius vesdavo. Univiere grupioka ir is ten geriausia drauga zyduka turejau. Tad baik tas raganu medžiokles, nes pats tampi panašus i inkvizitorių, kurie buvo silpnapročiai prisidenge religija, dab tu prisidengi kazkieno, daugumos kvailiu nuomone. Ar nebusi Murzos ar Mažono sunus?

Advertisement