Για αρχή θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Λεπάντο, που έκανε αυτην την πολύ καλη ανάλυση αλλά και που προσπαθεί να ζωντανέψει το φόρουμ. Μπραβο Λεπάντο! Ελπίζω να μπορέσω να σε στηριξω σ' αυτην την προσπάθεια με το τέλος της εξεταστικής μου. Πάμε στα ματς τωρα.
ΜΠΛΕ
Lofos b.c. -- Titanes BC : ΟΙ τιτάνες ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν την νίκη γιατί θα μείνουν πολύ πισω.
Kentauroi Cholargou -- Athens Lions : Δύσκολο ματς για τα λιοντάρια. Κι αυτά πρεπει να κερδίσουν αλλά νομίζω πως η νίκη θα αργήσει αλλη μία αγωνιστική,
Inuvik Club -- monarxes : καλές ομάδες κ οι 2. Χωρίς παίκτες αστέρια αλλα με μεγάλο και ποιοτικό πάγκο. Η έδρα νομίζω θα πάρει τη νίκη.
Peristerians -- fightclub : Έδρα και ο φαικλαμπ συνεχίζει να κοιτάζει απο ψηλά τις υπολοιπες ομάδες.
ΚΟΚΚΙΝΟΙ
Panathinaikos-1908 -- lokros : Ουδέν σχόλιον.
nikolas2007 -- BROLA : Ο Μπανε στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Έχει και καλύτερη ομάδα. Νίκη γι αυτον λοιπόν
CRETE -- Athens Lambs : Ο κρητικός θα σπάσει την έδρα του Athens Lambs.
LEPANTO FISHERMEN -- PRASINOI : Σπάσιμο έδρας κι απο τον ψαρά, που έχει μια πολύ καλή ομάδα. Οι πράσινοι ειναι σίγουρο πως κάτι ετοιμάζουν κι ελπίζω να το κάνουν πριν να είναι αργά.
Υ.Γ. Πολλοί τραυματισμοί έπεσαν... Και κάτι άλλο. 17 εμβέλεια?? Για ποιο λόγο?? Μιλάω για τον παικτη του CRETE. Υπερβολική εμβέλεια ενώ του λείπουν πολύ πιο βασικά πράγματα...