BuzzerBeater Forums

BB Israel > בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

בעיית תחרותיות במשחק - שיפור בעזרת תקרת שכר

Set priority
Show messages by
This Post:
00
215108.98 in reply to 215108.92
Date: 4/28/2012 3:45:09 PM
Overall Posts Rated:
343343
צר לי פיני אבל פה האגו שלי מדבר העובדות מדברות בשם עצמם

אני התחלתי בעונה 6 בעונה 11 הגעתי לליגת העל עד עונה 15 לא היה קבוצה אחת בליגת העל שהתחילה אחרי עונה 4 חוץ ממני אז כן נראה לי שאני יותר טוב מהמנהלים שלא בליגת העל שנמצאים מעונה 7-8-9 אתה יודע למה? כי התוצאות מדברות בשם עצמם

האם אתה חושב שאני נמצא בליגת העל בגלל קריסה של אימפריות? צר לי להעמיד אותך על טעותך כל האימפריות שהיו בליגת העל לפני נפלו אחרי שעליתי ולא עזר לי לי הנפילה שלהם בשיט

לפני שאתה מדבר נא לעשות "מחקר" מעמיק כי הידע שלך בליגה הישראלית הוא מצחיק כמעט כמו העובדה שאתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ולכן אין פה דיון זה פשוט אתה מדבר לעצמך כל אחד שהבין את זה (אני מוכן להודות לקח לי פעם פעמיים לקבל ממך תגובות כדי להבין את זה בעצמי) הפסיק להגיב לפוסטים שלך

נצמצם לאחת - איך המצב שתואר בצרפת, ספרד וכו' ייתכן?

אני אענה לך על השאלה בשאלה

איך יתכן שבליגת העל בישראל המצב שאתה מתאר לא קורה?????????? ואני חושב שהפוסט שנעלו לך הביאו דוגמאות לעוד כ 4-5 מדינות לפחות שהמצב שאתה מתאר לא קורה אתה פשוט בוחר להתעלם מהם ומתחפר על 4 מדינות בלבד

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
215108.99 in reply to 215108.87
Date: 4/28/2012 3:45:20 PM
Overall Posts Rated:
6666
אני לא רוצה להכנס עמוק לדיון,
אני רק אגיד שלא אישית הצורת כתיבה של לצטט כל שורה ולכתוב על כל שורה 2-3 שורות במקרה הטוב זה לא נעים וזה מרגיש כמו התקפה

ההדבקות לכל מילה ומילה, בלי להכנס לאם מי שכתב את התגובה צודק או לא, הוא לא נעים

לדעתי, המשחק לא אמור להיות שווה בתנאים של כל הקבוצות כי אחרת מה שווה כל התהליך שאתה עושה
ולגבי הקבוצות הגדולות (אני בליגת העל אבל עדיין לא מהטופ של הטופ) מבחינת הכנסות יש איזושהי תקרה
באיזשהו שלב ההגדלות של האולם לא ממש עוזרות ולא מאוד משפרות את ההכנסות מהאולם
חוזה הטלויזיה הוא שיוויוני לכל ליגה ומוצרים תלוי בכמה ישראלים ושחקני נבחרת אתה מחזיק וגם אם אתה לא חזק בתחום המוצרים זאת לא מכה אנושה

ולגבי ההבדל בין הליגות, בליגת העל רוב העונה היה ממוצע רווחים שלילי
בעוד בליגות יותר נמוכות בד"כ מרוויחים ובמקרה הרע מפסידים פחות מאצלנו

בליגת העל יש את התחרות הכי גדולה ולכן רוב הקבוצות חיות על ה0
בליגות נמוכות יותר התחרות פחות גדולה וקבוצות יכולות להשקיע משאבים לא מעטים בצמצום הפערים

הייתי רוצה שתנתח את הקבוצה הבאה
http://www.buzzerbeater.com/team/38052/overview.aspx

שהמאמן שלה עבד קשה והצליח להתברג לצמרת ליגה 2 ולהיות מועמד בכיר לעלייה תוך מספר עונות קטן מאוד

This Post:
00
215108.100 in reply to 215108.90
Date: 4/28/2012 3:47:46 PM
Overall Posts Rated:
105105
לפני הכל - האם קראת את הפוסט הראשון (במלואו) שמציג את הנושא?
האם קראת את שני פוסטי הסיכומים שעשיתי (יש לינק מהפוסט הראשון בת'רד)?
זה ייקל על דו-שיח ברגע שלא צריך לחזור על דברים שכבר נאמרו.

לדעתי אתה הולך רחוק מדי..
מן הסתם זה ברור שקבוצה שיותר זמן במשחק תיהיה יותר טובה מקבוצה חדשה.
עד מתי? עד עולם?
הדוגמאות של צרפת וכו' שבפוסט הראשון מראות שזה המצב.

גם אני פה כמו ניסן מעונה 4 אבל אני עכשיו יורד לליגה 3 והוא מוביל את הבית שלו בליגת העל.
זה לא סותר את מה שכתבתי.
בהשוואה של כל מאמן לכל מאמן ברמה זהה לחלוטין, ברור שיתרון העונות הינו היחיד שיפריד ביניהם בצבירת הנכסים.

זה בגלל לא מעט סיבות, אבל כנראה גם כי ניסן מאמן יותר טוב ממני ולא סתם הוא אימן פה לא מעט פעמים נבחרות.
אם יש מאמן שפחות טוב משמעותית, אז אולי מתישהו הטוב יותר יצליח לעבור, אבל שניים מאותה רמה בדיוק, תמיד יהא זה שהצטרף קודם למשחק מעל השני. בגלל הצבירה.

This Post:
00
215108.101 in reply to 215108.93
Date: 4/28/2012 3:50:56 PM
Overall Posts Rated:
105105
ויוה לרוולוצ'יון!!!

הוא לא באמת עובר וקורא איפה מה שהוא אומר לא נכון הוא בא ועובר על כל משפט שאומרים וחוזר על אותם מנטרות שבורות וכמה שהוא צודק וכמה שכולנו טועים

הרי בגרמניה ואיטליה המצב לא כמו בארץ איך אנחנו מעיזים בכלל להגיד לו שהמצב בארץ שונה?

הכל מסוכם, כך שכל טענה שחסרה בסיכום אתה מוזמן לטעון אותה.
לא במקרה אתה בוחר לנגח בשקרים, במקום להגיב.
לא במקרה, עדיין לא ענית על השאלה היחידה שנשאלת - איך ייתכן המצב שתואר לגבי צרפת וכו'?

This Post:
00
215108.102 in reply to 215108.95
Date: 4/28/2012 3:52:33 PM
Overall Posts Rated:
274274
פיני, אני חושב שיש לך נקודה. אולי אפילו כמה נקודות.
אבל זה לא הופך את הפתרון שאתה מציע לפתרון נכון

יש מדינות מפותחות בהן אולי הבעיה גדולה יותר (אני אתייחס למה שאתה אומר כעובדות כי אני עצלן מידי בשביל לבדוק) - בליגה בצרפת גרמניה ספרד או עוד מדינה שאמרת, אולי יש קושי אמיתי להיכנס למעגל הקסמים של הליגה הראשונה

האם זאת סיבה לעשות איזשהו פתרון כולל על כל מדינות המשחק?? אולי, אני לא בטוח.

ואם יש צורך בשינוי שכזה, האם פתרון "קיבוצי" שמכריח את הקבוצות לתקרת שכר כחציון של ההוצאות של הליגה הוא הפתרון?

ת'אמת שאני סקפטי.

לפני שתעבור על העבר שלי אני מליגה 3 או 4 פה, לא זוכר כבר. אבל חוץ מזה שאולי צברתי נכסים גם הייתי שותף להמון דיונים ושינויים שהיו פה לאורך השנים

הדיון של צמצום פערים בין הליגות לא חדש, הוא קיים מתחילת המשחק והוא ימשך עוד הרבה. ינסו תמיד לצמצם את הפערים כי זה בהחלט מעודד תחרותיות ויוצר עיניין במשחק. מצד שני לא רוצים ולא צריך לעודד מצב שכל מי שמשחק יהנה מחיים קלים ויתקדם ביתר קלות. אני חושב שזה יגרום למיצוי מאוד מהיר של המשחק.

בעבר הרחוק על כל משחק טלוויזיה בליגת העל קבוצות היו זוכות לאיזה חצי מיליון, אולי אפילו יותר.
בעבר הרחוק על משחקי גביע קיבלו הכנסות כמו בפלייאוף בצורה של שליש ו2 שליש (דבר שתרם לקבוצות שהגיעו רחוק יותר)
בעבר הרחוק לא היו מענקי עליה לליגה בכירה יותר.

כמו שאתה מבין לאורך העונות מצאו ועוד ימצאו דרכים לצמצום פערים ועידוד קבוצות להתקדם.

אבל, ויש פה אבל דיי גדול, לא עושים שינויים רוחביים בלי לחשוב עליהם לעומק ובמטרה ברורה להוריד קבוצות מסוימות. (כל מיני חוקי "מכבי" למינהם)

אז בליגה הישראלית, כמו בהרבה מאוד ליגות, אני חושב שברוב עולם באזר החופשי, יש איזון דיי יפה בין מסורת, עבודה קשה, שמירה על הגחלת לבין השקעה של דם חדש וכוחות עולים.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.103 in reply to 215108.98
Date: 4/28/2012 3:53:54 PM
Overall Posts Rated:
105105
כיוון שאתה ממשיך לא להעלות שום טענה חדשה שאינה נמצאת בסיכום, או בכלל.
כיוון שעדיין לא הצלחת לענות בצורה ישירה על השאלה היחידה שנשאלת.
כיוון שאתה לא כאן כדי לנהל דיון, אלא כדי לתקוף.

כיוון שכל זה קורה, וכיוון שזה לא מוביל לשום מקום, אני אוותר לענות על פוסטים מיותרים שכאלה, עד שאחד מהתנאים לעיל ייקרה.

This Post:
00
215108.104 in reply to 215108.99
Date: 4/28/2012 3:56:25 PM
neve hof b.c
II.4
Overall Posts Rated:
111111
תגיד לי פיני.
לפי הקונספט שלך אני בבאזר מעונה 3 לפני ניסן והרבה לפני ניר.
למה אני לא בליגת העל הא?? הייתי כבר צריך לצבור מיליונים, עם תקרה או בלי תקרה, לקחת כמה אליפויות ועוד איזה 2-3 גביעים(מה לא מגיע לי) אני בין הוותיקים.

שורה תחתונה תסלח לי אבל אתה לא מסתכל על ישראל (אנחנו בישראל) לא בגרמניה לא באיטליה ולא במוזמביק (אה סליחה עדיין מוזמביק לא בבאזר) באמת מה אתה רוצה באמת?? להגיע לליגת העל?? אז בוא אני אגיד לך משהו גם אני רוצה כבר 16 עונות וזה לא מצליח לי אז אני בוכה???
אתה פשוט ילד קטן, אז תעשה טובה ותחזור לסינר של אמא שלך.

This Post:
00
215108.105 in reply to 215108.101
Date: 4/28/2012 3:58:35 PM
Overall Posts Rated:
343343
הכל מסוכם, כך שכל טענה שחסרה בסיכום אתה מוזמן לטעון אותה.
לא במקרה אתה בוחר לנגח בשקרים, במקום להגיב.
לא במקרה, עדיין לא ענית על השאלה היחידה שנשאלת - איך ייתכן המצב שתואר לגבי צרפת וכו'?

הסיכום שלך שווה לקליפת השום רוצה לדעת למה?

כי הסיכום שלך מלא בשקרים שאתה ממשיך להגיד ומטרות חסרות תועלת

למה שקרים? כי אומרים לך שהמצב הוא לא כך בכל העולם ואתה ממשיך להביא את 4 המדינות האלה

אומרים לך למה המצב שונה פה מאשר באן בי אי ואתה ממשיך להגיד שאנחנו חושבים שאנחנו מבינים יותר מאשר דוויד סטרן

בכל פעם שמישהוא אומר לך משהוא שאתה לא מסכים איתו אתה לא הולך ובודק את העניין אתה
אומר שהוא טועה בחצי משפט בלי הסבר באמת וגם אם אתה מסביר אתה לא סותר את הטענה שלו רק חוזר על מה שאמרת עד עכשיו בלי לזוז מילימטר לנוכח העובדות במציגים לך בשטח

לא במקרה אתה בוחר להתנגח בי כי האמת כואבת לך וקשה לך לראות אותה
לא במקרה אתה מתחמק מלענות על השאלות ששואלים אותך
לא במקרה אתה חוזר על אותם משפטים קלוקלים שוב ושוב שוב
לא במקרה אתה במרכז ליגה 3 עם קבוצה קיקיונית ולא בליגה גבוה יותר או נאבק על העליה

במקום להתנגח במשחק תנסה לחשוב מה אתה עושה לא טוב ולא איך אתה יכול לשנות את החוקים שיתאימו לך ויעזרו לך להתקדם על חשבונום של אחרים

ולא במקרה ההצעה שלך קלוקלת ועושה בדיוק ההפך ממה שאתה מציע

ולא במקרה אתה בוחר להתעלם מהעניין הזה

ולא במקרה אתה הולך לעבור משפט משפט על מה שרשמתי עד כו
ולא במקרה זה הולך להיות אותם מנטרות שחוזרות על עצמם
ולא במקרה ענו לך שאנשים לא באמת מקירים את המדינות שאתה הראת ומכירים את המצב פה בארץ שהוא לא כמו שאתה מתאר
ולא במקרה אני בטוח שאם יחקרו על המדינות שאתה מראה יראו מצב שונה ממה שאתה מתאר כי איך שאתה חוקר דברים אתה רואה בדיוק מה שאתה רוצה לראות

ולא במקרה אני לא באמת הולך לקרוא את כל מה שאתה תרשום לי כי פשוט זה לא מעניין אותי לקרוא שוב ושוב את אותו משפט וחצי

From: Ehud

This Post:
00
215108.106 in reply to 215108.104
Date: 4/28/2012 4:00:06 PM
Overall Posts Rated:
274274
אין סיבה לרדת לפסים כאלו

אני מבקש לשמור על תרבות דיון וקצת כבוד הדדי
(כן אני נשמע פלצן אבל זה חשוב)

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
215108.107 in reply to 215108.96
Date: 4/28/2012 4:00:35 PM
Overall Posts Rated:
134134
ומה שעוד יותר גרוע מזה הוא שהפתרון שהוא מציע של תקרת שכר פשוט לא פותר את הבעיה של צבירת נכסים לאורך מספר עונות.

אבל למה לתת לעובדות לבלבל את מהפכת הפיני... ויוה לרבולוצ'יון (:
ספר את זה לדייויד סטרן ויתר מנהלי הליגות בארה"ב...

ההשוואה הזו לנ.ב.א לא מתאימה לכאן וכבר כתבתי לך את זה קודם- אבל למה להתייחס למה שלא מתאים לך לתאוריה.

אז שוב- למה זה לא מתאים:

בנ.ב.א תקרת השכר מיועדת ליצור תחרות בתוך הליגה עצמה (כלומר-אם אתה רוצה ליצור תחרות בתוך ליגת העל- זה יעזור- מכיוון שכבר יש שם תחרות - אין בזה צורך.)
בנ.ב.א יש מלאי מוגבל של סופרסטארים ולכן הגבלת השכר מונעת מצב של איסוף כולם או רובם לקבוצה אחת - זה לא המצב בבאזרביטר.

דוגמא למה תקרת שכר לא תתאים כאן

הבעיה- קבוצות מרויחות לאורך שנים יותר כסף ולכן קל להן יותר להשאר בטופ- עד כאן כולם מסכימים.

הפתרון שלך- נשים להם תקרת שכר שתגביל את כמות השכר שהן יכולות לשלם לשחקנים שלהם

מעשית מה שיקרה הוא:

בליגת העל מצב נוכחי:
אז אני אתחיל בזה שאתן לך את הנתונים של השבוע האחרון בליגת העל
League Averages from Last Week
Expenses Revenue
Player Salaries: $ 660 000 Attendance: $ 479 592
Staff Salaries: $ 86 709 Merchandise: $ 75 961
Scouting: $ 3 750 TV Contract: $ 233 415
Total: $ 750 541 Total: $ 788 968
League Average Net Income: $ 38 000

עכשיו תוסיף תקרת שכר של נניח 600000

קיבלת חישוב כזה:

League Averages from Last Week
Expenses Revenue
Player Salaries: $ 600 000 Attendance: $ 479 592
Staff Salaries: $ 86 709 Merchandise: $ 75 961
Scouting: $ 3 750 TV Contract: $ 233 415
Total: $ 690 541 Total: $ 788 968
League Average Net Income: $ 98 000

כלומר- קבוצות בליגת העל- ירויחו יותר פר עונה.

זה לא משנה כלום ביחס לרווח שלהם ממספר העונות שהם כבר משחקות.

כלומר - אם כבר זה יגדיל פערים.

קפיש צ'ה ?!

Last edited by TrinZ at 4/28/2012 4:42:06 PM

This Post:
00
215108.108 in reply to 215108.103
Date: 4/28/2012 4:01:58 PM
Overall Posts Rated:
343343
פיני עכשיו ברצינות

כיוון שאתה ממשיך לא להעלות שום טענה חדשה שאינה נמצאת בסיכום, או בכלל.
כיוון שעדיין לא הצלחת לענות בצורה ישירה על השאלה היחידה שנשאלת.
כיוון שאתה לא כאן כדי לנהל דיון, אלא כדי לתקוף.

כיוון שכל זה קורה, וכיוון שזה לא מוביל לשום מקום, אני אוותר לענות על פוסטים מיותרים שכאלה, עד שאחד מהתנאים לעיל ייקרה.

אם לא תתחיל להעלות טענות חדשות או שתתחיל להקשיב לאחרים אני נועל את "הדיון" הזה ( אחרי הכול אני פאשיט מסריח שמנצל את כוחי לרעה) אתה חוזר על אותם דברים וקיבלתי בקשות מ 5 משתמשים עד כה לנעול אותו

עד כמה שאותי הוא משעשע ואתה באמת בחור מבדר הצחוק שלי הוא לא מה שחשוב פה

Advertisement