Bir ara baktığımda 77-72 öndeydin. Şimdi baktım da son çeyrekte rakip almış kontrolü. 1 ve 2 numaradan sadece 21 sayı bulabilmişsin. Bir de üstüne 17 top kaybı gelince maç gitmiş. Taktik pek tutmamış gibi...
Burada ben 31 sayı ortalamayla oynayan Edrin faul problemiyle 14 sayıda kalmasına rağmen rahat bir galibiyet aldım. Orlando'nun Deu'yu yenmesiyle üçüncülükteki yerim biraz daha sağlamlaştı.
Edirne, Atakan'ı ÇZ çıktığı maçta ikinci yarıda geçmiş. Lig fikstürü de onun lehine görünüyor. Bugün verdiği istekliliği önümüzdeki maçlarda geri alabileceği bir fikstürü var. MKE ve benim fikstürüm daha zorlu. Konferans liderliğinde arayı açacağını düşünüyorum.
Scott Real'ın farklı galip geldiğini görmek güzel, devamını da bekliyoruz ;-)
Son olarak hatırlarsanız önceki mesajımda Bereke BT'nin yeni transferlerinden ve pivotundan çekinmemiz gerektiğinden bahsetmiştim. Bu oyuncu 27 sayı 12 ribaunt'la oynayıp galibiyeti getirmiş. Yalnız Grkm'in 5 oyuncuyla çıktığını, bu oyunculardan birinin 11.dakikada sakatlanarak, bir diğerininse 29 dakikada 6 faul alarak oyun dışı kaldıklarını unutmamak gerek. Bereke BT'nin yenebileceğini tahmin etmiştim ama bunda Grkm'in hatalarının da payı var. Ki bu hata, sıralamada bir basamak gerilemesine de neden olmuş.
Kısaca özetlemeye çalıştım günün maçlarını. Bir sonraki yayına kadar görüşmek dileğiyle...