BuzzerBeater Forums

Srbija - III.7 > Sezona 23

Sezona 23

Set priority
Show messages by
From: Cone 94

This Post:
00
237081.98 in reply to 237081.97
Date: 3/29/2013 7:48:50 AM
Overall Posts Rated:
5757
:) heh...jesu dobri ali ne gledas lose strane.Prvo imas predvidivu taktiku igra pod kosem/na centra a sto je jos gore kako mislis da se ovi tvoji igraci da nose sa spoljasnjom opasnosti.Pogotovo kada naidju na tim poput mog,alkosa psiha,gusara.Mozes ti da stavis i mec sezone i 1-3-1.ali tu leka nema.Onda ce presuditi ko ima bolji napad.A mi donekle mozemo da sprecimo ta dvoja 2 centra iznutra.

To su opcije.ali svakako da ces biti jedan od dominantnijih pod kosem.Samo gledaj da im lepo odrzavas formu i ne bi trebalo da zabusavaju.Samo moras da im lepo korigujes minute i da ih ne forsiras previse.Inace igraci su sjajni i lep si izbor naparvio.A i za ovog jednog si dao realativno male pare.

Last edited by Cone 94 at 3/29/2013 7:50:44 AM

This Post:
00
237081.99 in reply to 237081.98
Date: 3/30/2013 2:01:43 PM
Overall Posts Rated:
5757
fantasticna utakmica alboa i gusara.albo je zadao tezak udarac.i mozda je prerano da se kaze ali mislim da ovim porazom su gusari definitvno otpali za prvo mesto u konferenciji.VIdecemo ko ce biti domacin ove godine u plej offu.to je sada.Nadam se da ce psiho ove godine prvi put pasti od mojih igraca.Iako je OPET on domacin.ALi ga zato ceka alkos na svom terenu.Tako da mu je tu jedan poraz neminovan a ko zna mozda i od mene konacno izgubi

This Post:
00
237081.100 in reply to 237081.99
Date: 3/30/2013 3:47:24 PM
Overall Posts Rated:
21832183
Jel ziv Muta?

(ili ne izlazi trezan iz Da Vincija..)

p.a. ima jos 15-tak dana da mu ne ugase klub..

This Post:
00
237081.101 in reply to 237081.100
Date: 3/30/2013 8:06:24 PM
Overall Posts Rated:
5757
nema mu ni traga ni glasa..vrv da decko ima nekih problema.Valjda ce se otrezniti za ovih 15tak dana

From: Lale

This Post:
00
237081.102 in reply to 237081.101
Date: 3/31/2013 2:37:41 PM
Overall Posts Rated:
136136
Cone, druze moj posteni jesi ziv? :) Vidim bice to sudar titana u eventualnom finalu izmedju tebe i Psiha.

P.s.Kako ti se svidja moja kos razlika?! :D

To: Lale
This Post:
00
237081.103 in reply to 237081.102
Date: 3/31/2013 6:02:03 PM
Overall Posts Rated:
5757
:) e brt evo smor..nema vise onakve konkurencije poput tebe da strahujem...sada sve ide lagano..nzm videcemo da li ce biti tog finala.ja bi iskreno voleo ali ko zna sta.Izgradio sam arenu i uzeo novog PR-a da bi skupio kesh do kraja za jedno bash jako pojacanje a da mi prihod bude solidan i pored njega.Tako da mi je to jedina sansa protiv psiha koji ce se sigruno pojacati mnogoooo u plej offu.Jer je pun kesha
vidim tebi ide solidno,pusti ti kosh razliku dobar si ti posao odradio i znash sta radish...samo tako nastavi i ko zna mozda ti se u sledecoj sezoni prikljuci neko od tvojih bivsih kolega

This Post:
00
237081.104 in reply to 237081.103
Date: 3/31/2013 7:11:27 PM
Overall Posts Rated:
136136
Sada nikako da uhvatim vremena da budem pri kompu kada su tekme pa ne mogu da gledam i vase utakmice. Ali pomno vas pratim iz prikrajka! :P

Zadovoljan sam tokom sezone, nadam se da ce biti pobeda sada protiv eku. Mnogo bi mi znacila, ali obzirom da sam napumpao ent do kraja - mislim da je vrlo moguce iako igram u gostima.

P.s.iskreno se nadam da ce neko od vas kod mene (ako ne ispadnem :D)

From: psiho26

This Post:
22
237081.105 in reply to 237081.97
Date: 4/2/2013 2:40:31 PM
Overall Posts Rated:
2424
Evo veruj mi poslednji put ti skrecem paznju na ovo,receno ti je na chatu(ja sam bio tu pa znam) receno ti je na forumu nekoliko puta,ali ti i dalje to radis,stvarno mi nije jasno,mislim mene to ne dotice apsolutno ali izgledas neozbiljno kada radis takve stvari...evo protiv mene danas,igrao si sa rezervnom postavom,ok jos si u kupu,smatrao si da kao gost tesko mozes da dodjes do pobede,sve je to rezonski,i onda na sve to stavis normal da igraju i use...s sve sto si dobro uradio...ti ovim,ne mislim konkretno na sada vec na svaki put kada uradis gubis neku buducu pobedu...gubis entuzijazam na blago receno gluposti...posle toga kukas kako si nepravedno izgubio od ovoga ili onoga,i to ce nastaviti da ti se desava ako ovo radis...igras vec drugu sezonu kod nas i jos uvek to radis...ne bi me ovo iznerviralo ovoliko nego si pre neke nedelje pricao da odustajes od buzzera jer je nepravedan,kako si izgubio od slabijeg....evo ako nisi znao ovo je veliki deo razloga zasto gubis,i nije ti buzzer kriv vec ti jer neces da poslusas savete...

This Post:
00
237081.106 in reply to 237081.105
Date: 4/2/2013 2:42:24 PM
Overall Posts Rated:
136136
Loptica!

This Post:
00
237081.107 in reply to 237081.97
Date: 4/2/2013 6:07:02 PM
Overall Posts Rated:
5757
lepo ti je rekoa psiho.ti sada vidi sta ces.Iskreno po meni si imao potencijala da ove sezone budes odmah uz alkosa i mene.Imao si 2 fantasticna igraca.prodao si ih.Jednostavno nisi znao da ih koristis.ni da ih cuvas.Opet cu da ti kazem da pored entuzijazma i FORMA igra veliku ulogu.i jos da napomenem da ne forsiras igrace da igraju celu tekmu(sem ako je igrac za trening)Jer igraci koji imaju manju izdrzljivost od prosecan(7) nece biti u stanju da celu utakmicu odigraju punim tempom.Ovako nekako otp bi ti izgeldalo.Ako igrac ima losu izdrljivost on u 3coj a pogotovo 4toj cetvrtini krece znatno da masi koseve.To bi ti objasnio ovako.Recimo tvoj centar ima sut iznutra 15,od posledica umora ovaj skil na mecu ce mu se u drugom poluvremenu smanjiti na recimo lupam 8...kontas.jos tome dodaj slab entuzijazam i losu formu.pa sta ti onda ima da ocekujes.ni poraz od bivsih fudbalera ne bi bio cudo!Ako imas neku nedoumicu javi se i pitaj..da malo ove godine vise kantamo crvene.otisao je laki ajde sada da ih silujemo

To: Lale
This Post:
00
237081.108 in reply to 237081.104
Date: 4/3/2013 5:21:03 PM
Overall Posts Rated:
5757
Laki brt dobismo mi veceras hvala bogu!Sada cu onako posteno da se iserem jer sam popizdeo.Ovi njihovi su igrali ko one najgore picke!Nisu mogli da se izbore tehnicki sa nasim igracima pa su hteli mentalno da ih sjebu.Samo su cekali trenutak da bi nesto iscenirali.Onaj jadni bertans uopste nije odreagovao bezobrazno na faul.A onaj crnac jebem ga u dupe skocio na njega,kao i lazic i radivojevic.Ali se na kraju vratilo njima.Ima boga.Su ova dvojca na kraju zasrali pola suteva u 4toj.I opet su pokusali da ih iznerviraju i zastrase.Onom gagicu i gordicu svaka cast.realno ceo tim je dobro odigrao.ali ova dvojca i lovernj su objasnili.Nzm kako su imali onako hladnu ruku u zavrsnici.Poneli su se kao prave vodje ekipe kada je bilo najteze.Lovernj je bio fantastican.Pogotovo u prvom poluvremenu.U drugom sigurno da nije hteo toliko da rizikuje.Sa njihove strane su ocigledno razocarali nelson i rakocevic.zato su mozda i izgubili.Katicu svaka cast.Onog brauna neka vrate u tunguziju da ga opet guze crnci jebem ga u usta crnacka.kako je bezobrazan.Sve u svemu atraktivna kosarka i dobar mec po meni.Bez lucica i gotovo celu cetvrtinu bez vestermana smo ih dobili.Dogodine ima da sanjaju pobedu samo.
Sto se tice trenera,vujosevic jeste da je covek kratkog fitilja.ali u ovakvim situcijama treba da smiri igrace a ne i da on reaguje.Malo je falilo da nas ubiju posle onog incidenta.Da nije bilo ove dvojce plejeva da pokrenu nase napravili bi seriju i bila bi druga prica.Dok onaj njihov trener je kao fol miran.ali ruku dajem da je rekao da naprave neki incident pocetkom 4te koji ce da pokrene publiku i isprovocira nase igrace.Iskusan je taj ovan.I onda fala presing koji fala bogu nije dugo trajao.

Izvinjavam se zbog ovakvog izliva besa ali sam popizdeo.Ne volim kada neko igra na picku,a i pola njihovih igraca i publika(onaj sto je gadjao vujosevica pogotovo) je dokazala zasto se zovu cigani.i to je pravi naziv za njihovo ponasanje.
Nzm kako ali na kraju sam cuo da se peva nasa pesma

aj dajte vi sada misljenje meca.....:)

Last edited by Cone 94 at 4/3/2013 5:21:32 PM

Advertisement