BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXII

Kérdés és csevegő XXII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248444.98 in reply to 248444.96
Date: 10/3/2013 7:20:00 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hiába tojod le, akkor is kaptál egyet

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.99 in reply to 248444.98
Date: 10/3/2013 1:15:29 PM
Overall Posts Rated:
350350
nem offolok az nt topikban...

@Pipíítáá

Az, hogy pökhendi vagy nem pökhendi az ismertségem, kollégáim abszolút nem zavarják.
Ők szeretnek engem így ahogy vagyok. Én is les..om mást stílusát, mert nem abból ítélek, hanem abból amit mond. Nem kell a stílusomon lovagolni, nem tudok másmilyet felvenni.. Fogadjatok ti is el úgy ahogy másik két tucat ember már megtette.
Itt is volt korábban hasonló okból másnak összetűzése a néppel, őt sem a stílusa, hanem a szaktudása alapján értékelem kiválónak
Azt viszont igencsak zavar, ahogy ilyen színes stílusban ki lettem nézve a válogatott-tól

@Charlie

Láz gyötör :) Azt mondtad soha nem állsz velem szóba 2 órával ezelőtt :D
Olyan környékről származom (É-Mo.), ahol már fel sem tűnik és rutinból teszek rájuk.. :) de nem mind ítélem el pl szemszín alapján eleve!
Akkor se mindenki eleve gonosz, ostoba stb.. csak ott kezdődik a "bajotok", hogy elmondom egyszer és semmi megerősítés nem jön, aztán mondom sokadjára is, de végül csak kiforgatod a mondadóm és abból persze, hogy nagy perpatvart csinálok. Nem azt mondtam ugyanis, amit állítasz!
Mit nem tudsz elhinni a bemondásból? Amit írsz, az is "bemondás" Én értelek, te miért nem értesz engem? Írtam, hogy van tervadat és tényadat., Amit mondtam az tény, a másikra tegyél magasból, mert csak hasraütés!
A blöffölés meg abból eredt, hogy nem érezted meg a 14 és 15 közti difit tehát muszáj voltam rámondani még, hogy nagyobb legyen és meglásd végre a lényeget.
Center: te miért vagy rest maxra edzeni Czédlit? új Ferling lehetne, már több szezon óta nem volt ekkora sanszunk egy olaszokhoz hasonló 17-16-15-ös emberre! Van pénzed is tartani, de nem teszed ellenben kritizáltál miért Kismiska edz az 5000-es arénával monstert?
Na,mégis? Mert te vagy a hozzád hasonló pénzes csapat nem hajlandó monstert edzeni!
És innen ered az állandó kérdésem, hogy akkor mégis ki edzzen?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 10/3/2013 1:17:57 PM

This Post:
00
248444.100 in reply to 248444.99
Date: 10/3/2013 1:45:08 PM
Overall Posts Rated:
310310
Bocs, arra is reagálok, amit Pipiitáának írtál. A stílus bizony maga az ember. Mondhatod te akár a világ legokosabb dolgát is, ha olyan hangnemben teszed, hogy a rutinosabbak már el sem olvassák, aki meg igen, az utána nem fog elgondolkodni a dolgon, mert eleve olyan hangnemben szólsz, ami nem emberhez méltó.

És akkor jöjjön, amit nekem írtál. Egész pontosan azt mondtam, hogy nem fogok belemenni meddő vitákba és nem fogom hagyni, hogy olyanokkal találj meg, amit te találsz ki (mellesleg most is ezt csinálod, de erről majd később). Ellenben leírtam azt is, hogy addig maradok csendben, amíg a másik oldal (gyk.: te) újra nem kezdi a ferdítést, valótlanságok állítását. Azon meg inkább neked kéne elgondolkodnod, hogy állítasz valamit és nem jön semmi megerősítés, sem elsőre, sem ötvenedszerre. Lehet, nem 900 másik ember a hülye.
A bemondással az a baj, hogy én is tudok akármit mondani. El fogod fogadni? Tényeket mutass, ellenőrizhető tényeket. Ne visszaemlékezéseket, hogy Lovásznál, meg Torgyánnál milyen volt a fejlődés. Vezess heti fejlődést, ott egy minta a külső fórumon. Kb heti 2 percbe kerül vezetni és az tényleg tény és nyomonkövethető. Megbízhatóbb, mint a visszaemlékezés, hogy 3-4 évvel ezelőtt egy bizonyos játékosod hogyan fejlődött.
A tervadattal és tényadattal egy gond volt. Te hoztad fel a tervadatot, mint bizonyítékot. Ha már azzal akarod bizonygatni az igazad, legalább tarts ki mellette. Vagy legalább ne csinálj most úgy, mintha én találtam volna ki. Te adtad a számokat, adatokat, ezzel bizonyítva (illetve csak szeretted volna bizonyítani), hogy neked van igazad. Amikor meg rájöttél, hogy baromságot mondtál, rögtön ezzel jöttél, hogy az hülyeség, ne azt vegyem figyelembe.
A blöffölés egész pontosan így nézett ki: adott volt két konkrét játékos, akiről beszélgettünk. Az egyik 2 főskillel volt lemaradva, de mellette 36(!) kieg skillel volt jobb. Szerintem ez volt a jobb, szerinted a másik. Majd két-három levélváltás után már úgy adtad elő, hogy akit én favorizáltam, az 6 főskillel volt rosszabb és csak 17 kieggel jobb. "Muszáj volt" rámondanod, persze. Itt miért nem érdekeltek a tények? A tény az -2 főskill és +36 kieg volt, nem az amit te mondtál. És ezt nem lehet máshogy érteni, mindkét játokosnak ismertük a konkrét, tényszerű skilljeit. Ennyit a megbízható, tényeken alapuló érveléseden.
Center: te csak ne féltsd Czédlit, ki lesz edzve maxra. Csak nem úgy, ahogy te gondolod. Belőle nem lesz egy 200k-t kereső, 24 évesen visszavonuló, semmire sem használható, eltarthatatlan játékos. Olyat nevelek belőle, aki hasznára lesz a csapatának (nekem) és nem annyi lesz a karrierje, hogy egyszer játszott 8 meccset az u21-ben.
És igen, nem vagyok hajlandó monstert edzeni, elmondtam már miért. Tatom is magam hozzá. Mi ezzel a baj? Hogy én nem mondok minden héten mást?
Az állandó kérdésedre meg már sokszor megadtam a választ: az eddzen akit érdekel és megengedheti magának. Akinél valamelyik feltétel nem áll, az inkább bele se kezdjen.

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.101 in reply to 248444.100
Date: 10/3/2013 2:01:27 PM
Overall Posts Rated:
350350
Őszintén megmondom engem a tartalom érdekel és nem a körítés... A tartalom a mindenkori mondanivaló lényege

Mindent elfogadok amit mondasz. A játékosaim skilljei meg nem emlékezetből, hanem kockás füzetből voltak kiírva!
Ne forgasd ki a szavam
A tervadatot nem is én találtam ki, az csak egy blöff, ahogy te mondanád. Josefka blöffje.. Az kutyagumi! A tény a lényeg és abban van a lényeges tartalom!

Konkrétan Lakatos és Leszkoven volt a példa. Igen, Lakatos nem egy ügyes gyerek, DE az u21-ben alapember volt és élen jár a pontszerzésben fakézzel is! Leszkovenről meg tudjuk, hogy nt tag , de nem tudott 2* többet hozni a 36 kieg ellenére sem

Oké,nem edzed, de akkor ne kérd számon, hogy kismiska kényszerül monstert edzeni!
Mert ez így arra utal...

This Post:
11
248444.102 in reply to 248444.101
Date: 10/3/2013 11:48:52 PM
Overall Posts Rated:
310310
A tervadatot te hoztad fel, te hivatkoztál rá. Egészen addig, míg számolással ki nem mutattam, hogy aszerint sincs igazad. Azóta lett csak tervadat, meg hülyeség, meg hasraütés, most meg éppen kutyagumi. De akkor te miért is hivatkoztál rá napokig, amikor még azt hitted, hogy a te igazadat bizonyítja?

Lakatos remek példa, hol is van most? Kb ahol Leszkoven is lenne, ha nem lett volna egy első osztályú csapat, ami abbahagyta pont akkor a játékot, amikor meg kellett menteni.

kismiska, ha 5000-es stadionnal nekiáll monstert edzeni, akkor hülye. Ez mondjuk szíve joga. Ha viszont azért edz centert, mert valaki kihasználta azt, hogy nem sokat tud még a játékról és rávette, az már nem hülyeség, hanem szemétség. Egyébként én nem azt mondtam, hogy mindenki eddzen monstert, aki anyagilag megteheti, hanem azt, hogy azok közül, akik monstert akarnak edzeni, csak az eddzen, akinek meg is van az anyagi háttere. Nem ugyanaz. És mivel én mindig is a multi híve voltam, nem hinném, hogy rajtam kéne számonkérned. De nézzük máshonnan, van két menedzser. Egyikük állandóan amellett kardoskodik, hogy monstereket kell edzeni és ostorozza a népet, hogy miért nem teszi, másikuk az eltartható, multis játékosok nevelésének a híve. A monsteres kiedz egy 14.575$ fizetésű valamit az U21 számára, míg a multisnak lesz egy kb 80-100k fizetésű centere 21 éves korban. Joggal szól be a monsteres a multisnak?

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.103 in reply to 248444.102
Date: 10/4/2013 4:56:50 AM
Overall Posts Rated:
350350
............ Nem írom le ismét, edztem már 3 db monstert maxra a maga kategóriájában. 3-szor monstereztem már, ideje volt multizni is..

This Post:
00
248444.104 in reply to 248444.103
Date: 10/4/2013 10:44:41 AM
Overall Posts Rated:
310310
ja, a 40-50 ezres monsterek, emlékszem. Akkor már Czédli is az, szóval akár abba is hagyhatod, hogy milyenre eddzem

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.105 in reply to 248444.104
Date: 10/4/2013 11:09:45 AM
Overall Posts Rated:
350350
Hát pont, hogy nem ! Czédlibe még fér vagy 6-7 főskill, az embereimbe viszont egy deka se fért volna! maxig fel voltak edzve

This Post:
00
248444.106 in reply to 248444.105
Date: 10/4/2013 11:11:21 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Mindenkibe fér, olyan nincs, hogy max. Legfeljebb nem "hard cap", csak lassabban fog edződni. Ilyen tekintetben akadémikus a kérdés.

This Post:
00
248444.107 in reply to 248444.105
Date: 10/4/2013 11:14:46 AM
Overall Posts Rated:
310310
Már bocs, de nem maxra edzetésről beszéltünk, hanem monster edzetésről. Ha egy tehetséget, vagy sztárt maxra edzel, az már monster? Szerintem nagyon nem...

Don't feed the troll
This Post:
00
248444.108 in reply to 248444.107
Date: 10/4/2013 11:28:03 AM
Overall Posts Rated:
350350
A kategóriájában (potjában) igen! Monster egy kb 3*13-as sztár potos center is

Advertisement