BuzzerBeater Forums

BB România > Cupa Romaniei

Cupa Romaniei

Set priority
Show messages by
This Post:
00
268653.98 in reply to 268653.96
Date: 11/19/2015 2:42:27 PM
Carbó VB Ploiesti
II.4
Overall Posts Rated:
147147
tin sa te contrazic vizavi de ce zici despre locul 5... asta daca va fi macar un loc 5 RBBA prezent in sferturile cupei...
cartile se vor juca mai devreme de acum inainte...chiar din primul tur... noi suntem obligati sa aliniem un anumit 5 in meciul din cupa, ca sa ne putem mentine si formele pe linia de plutire, e un alt nivel de competitivitate aici... eu daca nu aveam un adversar previzibil si s-ar fi dat CT impotriva mea, as fi avut aceeasi soarta ca Brigada sau Ares (la care chiar nu ma asteptam sa piarda atat de prematur in cursul cupei) - stiam demult ce echipa de start vroiam sa aliniez (nu aveam defapt de ales altceva), noroc ca am studiat adversarul si am vazut ca nu se mai logase de ceva timp.
in RBBA totul va tine de parcurs, de programa - care meciuri iti permiti sa cedezi si care nu - vom asista la mai multe 'throwed games' - desigur, totul in spiritul strategic - uitandu-ma in propriul program si eu vad vreo 2-3 asupra carora, in functie de cupa/forme/ranking, va trebui sa judec daca voi juca cu rezervele sau nu...
sunt de acord ca echipele din liga a 2-a au obtinut un boost considerabil pentru castigarea cupei/accederea in finala... mai ramane de aflat si daca considerabil = suficient.

This Post:
00
268653.100 in reply to 268653.99
Date: 11/19/2015 4:09:58 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
la mine e greu de luptat pe 2 fronturi, nu am doua echipe. abia daca pot alinia pentru 1 meci o formatie buna, si pentru al doilea o formatie decenta. deci 1 meci clar e de sacrificat, si daca nu e cel de cupa e cel de campionat. deci nu ma vad cum spui tu luptand atat pentru cupa cat si campionat.
Da, voi lupta sa evit retrogradarea si sa merg cat de mult posibil in cupa.

This Post:
00
268653.101 in reply to 268653.100
Date: 11/19/2015 4:22:12 PM
Overall Posts Rated:
3939
eu cred ca sunt marele norocos al acestui tur de cupa,am prins cu o echipa bot :)...(ca sa ma laud putin).

Totusi nu ma pot baga in discutia voastra,in prima liga este un alt nivel si este nevoie de mai multa atentie pentru gestionarea programului si atingerea unui anumit obiectiv. Eu unu o sa ma axez pe cupa stiind ca pot ajunge lenjer in playoff.

From: Otis

This Post:
00
268653.103 in reply to 268653.98
Date: 11/20/2015 12:05:31 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
tin sa te contrazic vizavi de ce zici despre locul 5... asta daca va fi macar un loc 5 RBBA prezent in sferturile cupei...
cartile se vor juca mai devreme de acum inainte...chiar din primul tur... noi suntem obligati sa aliniem un anumit 5 in meciul din cupa, ca sa ne putem mentine si formele pe linia de plutire, e un alt nivel de competitivitate aici... eu daca nu aveam un adversar previzibil si s-ar fi dat CT impotriva mea, as fi avut aceeasi soarta ca Brigada sau Ares (la care chiar nu ma asteptam sa piarda atat de prematur in cursul cupei) - stiam demult ce echipa de start vroiam sa aliniez (nu aveam defapt de ales altceva), noroc ca am studiat adversarul si am vazut ca nu se mai logase de ceva timp.
in RBBA totul va tine de parcurs, de programa - care meciuri iti permiti sa cedezi si care nu - vom asista la mai multe 'throwed games' - desigur, totul in spiritul strategic - uitandu-ma in propriul program si eu vad vreo 2-3 asupra carora, in functie de cupa/forme/ranking, va trebui sa judec daca voi juca cu rezervele sau nu...
sunt de acord ca echipele din liga a 2-a au obtinut un boost considerabil pentru castigarea cupei/accederea in finala... mai ramane de aflat si daca considerabil = suficient.

mi se pare ca acest post a atins cele mai mult puncte.
ca un fost castigator de cupa mi se pare ca in mod realist sansele ca o echipa de div II sa castige cupa erau minime, in afara de airplanes nu tin minte fara sa verific cine a mai facut asta. iar acest lipsa de sanse pt div II nu e normal.
si ei vor suferi, ce, CT nu-i costa. cei care conduc neinfranti in div II dar care vor risipi entuziasm in cupa vor suferi si ei si va deschide usa si pentru cei de la mijlocul clasamentului. plus ca hai sa fim seriosi, daca dai un CT in primul tur de cupa, ce mai faci turul urmator.

noul format pune presiune pe tine sa ai echipe adanci, nu doar 5 jucatori, lucru pe care il sprijin complet. eu am doar 4 titulari, dar bag un efort imens ca sa-mi dezvolt rezervele. asta doar va echilibra jocul in timp. daca esti top heavy nu vei putea castiga mai mult de 1 meci din 3/sapt fara sa fie penalizat, pt ca desi unul il vei castiga oricum in al doilea vei strica minutele lor si entuziasmul.

in fine, filozofie. iar faptul ca au scos echipele bot mi se pare cinstita si in abstract. de ce unii sa fie bulanosi si sa joace 5 tururui vs boti, cand in primele tururui altii sunt eliminati din cauza ghinionului unui adversar usor.

din perspectiva fan survey inasprirea contextului e buna si pt ca nu se mai pompeaza bani in draci in joc si te motiveaza sa te preocupi de cupa.

cred ca asta va inhiba si arunarea de meciuri si retrogradarea intentionata, fiindca inainte chiar daca aveai 0 victorii in liga aveai un parcurs in cupa care mai sensibiliza fanii. acum fie joci, fie te scufunzi.

cel mai misto efect va fi......piata de transferuri
ca in fiecare an, dupa ce majoritatea ies din cupa, cam dupa all-star, apar si jcuatorii deosebiti pe transfer. acum vor aparea mai devreme. momentan nu mia e nimic, frenezie in prima saptamana, iar acum ce e deosebit apare doar cu ajutorul free agency.

noroc mai departe

From: Otis

This Post:
00
268653.105 in reply to 268653.104
Date: 12/5/2015 1:44:19 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders