Σε λιανισε ο μπασταρδος φιλε.Μπηκα τωρα και τον ειδα τι εχει μαζεψει,πεντε διεθνεις ? Η αγορα αυτων των πεντε παικτων του εχει παει τριανταπεντε εκατομυρια.Εχει και την κωλολαουρα,τη βερονικα και αυτον τον βιντσι που ενω ημασταν στο +8 λιγο πριν το τελος προχθες με την εθνικη και τον ειχαμε λιωσει στις αμυνες,θυμηθηκε η μηχανη να του δωσει 4-5 σερι σουτ στο τελος πανω σε αμυναρες μονο και μονο για να χασουμε.Μισητοι αντιπαλοι...
Ναι τον φούστη!!!Πως στο καλό κατάφερε να μαζέψει 5 διεθνείς από μεγάλες χώρες και σε οκ ηλικίες???Οι 4 μάλιστα είναι Ιταλοί!Φαντάσου τι εμπορικά θα έχει αυτός,που κερδίζει και συνέχεια!Δεν έχει χάσει ματς που κατέβασε ομάδα φέτος σε καμία διοργάνωση!Χτες πήρε και το κύπελλο Ιταλίας!
Μπραβο για το κυπελακι.Εισαι πολυ καλος μανατζερ.Σε ειχα κανει σκαουτινγκ απο τοτε που ησασταν με βιλιαγκουρα στην μικρη εθνικη.Ειχες προοπτικες απο τοτε και τωρα βαση τιτλων εισαι απο τους καλυτερους που εχουν παιξει το παιχνιδι στη χωρα μας.
Το μεγαλο πλεονεκτημα που εχεις ειναι οτι παιρνεις καλους παικτες σε καλες τιμες ενω παιζεις και ολα τα ματς και κερδιζεις στο τελος μαζευοντας σχεδον το μαξιμουμ των πιθανων εσοδων.Μπραβο και παλι
Thanks!!!Εγώ το ξέρω ότι είμαι καλός μάνατζερ!Στον Κοτίδη να τα πεις που λέει ότι είμαι ο χειρότερος μάνατζερ σε όλο το buzzer!!! :)
Στην u21 βελτιώθηκα και εγώ ως προς το αγωνιστικό κομμάτι!Γενικά η ενασχόληση με τις Εθνικές σε βελτιώνει!Είμασταν 6 σεζόν εκεί και είχαμε μεγάλη όρεξη να πάμε καλά!Εγώ ασχολούμουν με το scouting και τις αποφάσεις για το στήσιμο της ομάδας!Χαιρόμασταν πολύ εκείνη την περίοδο και πηγαίναμε καλά!Προκριθήκαμε για 1η φορά και σε Ευρωπαικό και σε παγκοσμιο και φτάσαμε να νικάμε υπερδυνάμεις και να είμαστε νο4 στο ranging παγκοσμίως(ξεκινήσαμε στο 50κατι νομίζω)!Επίσης μετά την αποχώρηση μας,έβλεπα παίχτες(σαν τους δικούς σου) που είχαμε να συμμετέχουν με την μεγάλη Εθνική και να έχουν γίνει παιχταράδες!Ο Βασίλης ήταν υπεύθυνος για τις συμβουλές προπόνησης και νομίζω τα πήγε εξαιρετικά και άφησε σημαντικό έργο!Είναι κρίμα που τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό!
Γενικά νομίζω ότι να πάει καλά η u21 και να έχεις κάποιους να δίνουν συμβουλές και να είναι κοντά στους μάνατζερ που προπονούν,τους δίνει κίνητρο να θέλουν να φτιάξουν παίχτες που θα είναι καλοί και θα γίνουν διεθνείς και με την μεγάλη Εθνική!Υπάρχει πιθανότητα η τότε πορεία μας να έδωσε κίνητρο σε κάποιους μάνατζερ να φτιάξουν τους μετέπειτα καλούς παίχτες που έπαιξαν/παίζουν τώρα στην μεγάλη Εθνική!