Ta porażka bardziej mnie rozśmieszyła niż zdenerwowała bo o ile raz udało mi się daleko zajść tak tym razem myślę, że od razu bym odpadł. Sam zawaliłem sprawę bo pierwszy przegrany mecz w BBM przydarzył się bo nie ustawiłem zakupionego centra w S5, ale co tu gdybać - wtedy grałbym z innymi drużynami ) Zresztą tu są śmieszne pieniądze do wygrania, trzeba w PP wygrywać 🤣
Też miałem kiedyś wychowanka w młodzieżowej kadrze ( i chyba jeszcze drugiego ), nawet Niemca z kiepskim potencjałem ( all star ) dałem radę wytrenować - zagrał kilka meczów. Jeszcze kilka, może bliżej 10 sezonów temu miałem z 8 wychowanków w drużynie i to jako główne postaci.
Ja po prostu nie lubię przegrywać, jak już gram to chcę wygrywać wszystko. Tylko ten skład jest taki ułomny, że dzieją się różne rzeczy. Po tym sezonie koniec z sentymentami - niech chłopaki mają swój last dance choćby z ławki. Trochę uszczuplę oszczędności tym ruchem, ale zasłużyli przez tyle lat 😁
Rozmawiałem dzisiaj z kolegą, który kiedyś tu grał i zapytał o mój rekord w PP. Bez wahania napisałem dwa ćwierćfinały, ale coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić dokładniej...i okazało się, że byłem w półfinale o czym zupełnie zapomniałem 🤯. Tego nie pobiję, na pewno nie w tym sezonie.
Last edited by Menias. at 3/29/2023 5:22:41 PM