BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות-נושא הדיונים

בחירות-נושא הדיונים (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59081.98 in reply to 59081.96
Date: 11/22/2008 4:41:29 AM
Overall Posts Rated:
22
והכל בליגה שלישית??
זה אומר שעכשיו אתה מתחיל עונה חמישית שם...
לא זכרתי שאתה כזה וותיק.

אז.. תודה על התשובה, ובהצלחה בבחירות.
עומר

This Post:
00
59081.99 in reply to 59081.97
Date: 11/22/2008 5:04:56 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
יש אנשים שמוכנים לתת הרבה עזרה עבור הנבחרת.
האנגלית שלי לא ברמת שפת אם.

לכל נבחרת מובילה בעולם יש סקאוטים.
אנשים שמקבלים רשימה של שחקנים והם אנשי הקשר של המאמן הלאומי.
הם מעבירים מידע אליו.הם מעבירים מידע למאמנים הזרים לגבי תוכניות האימונים.

בעונה 5 אני עבדתי עם סקאוטים ואני חושב שזו עוד דרך טובה ליצור עוד שיתוף פעולה ולאחד את כולם.

דבר נוסף...הצוות שלי נותן יופי של עבודה וכולם עושים את זה בכיף.
אני לא מחייב אף אחד לעזור.
אף אחד לא מתבייש ממני ואם קשה למישהו הוא יעדכן.
הכל עובד ברוח טובה ובכיף ללא טענות.

לסיום...את מירב הסקאוט על הנבחרות אני זה שעשה.
ישבתי ימים ולילות מול המסך כדי לעבור ליגה ליגה במדינה מדינה.
לזה אתה לא קורא עבודה??
לא התלוננתי על זה. הכל נעשה בכל הכיף שבעולם.
אז לדעתי אסור לשכוח את התרומה הרצינית הזאת.

את המילים מסורבל ובעייתי אתה יצרת.
לנבחרת שלנו יש קבלות בקנה מידה עולמי.

This Post:
00
59081.100 in reply to 59081.98
Date: 11/22/2008 6:08:19 AM
Overall Posts Rated:
00
אני פשוט לא הרבה בועידות אז אתה אולי לא מכיר אותי בכל זאת תודה....

This Post:
00
59081.101 in reply to 59081.99
Date: 11/22/2008 6:08:50 AM
Overall Posts Rated:
88
שאלות לכל אחד מהמועמדים

מהו לפי הערכתכם המיקום האמיתי של נבחרת ישראל? (לא לפי הדרוג הרשמי, אלא לפי חוזק הסגל, ובלי לקחת בחשבון את איכות המאמן שייבחר). י

?לאן אתם מאמינים שאתם מסוגלים להצעיד אותה

?מה ייחשב בעיניכם הישג ומה ייחשב בעיניכם כישלון

This Post:
00
59081.102 in reply to 59081.101
Date: 11/22/2008 6:27:01 AM
Overall Posts Rated:
1010
שאלה טובה..
ייצא לי לדבר לא מעט עם אנשים שבטוחים שהמקום בדירוג ממש לא משקף ושנבחרות כמו בוסניה/קרואטיה/דנמרק וכו וכו, עדיפות עלינו ..

אז בתור המאמן הנוכחי שרואה את הסגל העדכני שרק משתפר מפעם לפעם אני יכול להגיד שהמיקום והדירוג מאוד משקף ושישראל בעלת סגל מאוד איכותי שיכול להתמודד בכבוד מול כל נבחרת בעולם וגם הוכחנו את זה .. יש חיסרון בכמה עמדות והגיוון לא גדול אבל האיכות והייחוד שיש בכל שחקן זה מה שהופך את העסק למצליח .. בעיקר עם המאמנים המעולים שמשתפים פעולה בכל מה שמתבקש ועושים את כל המאמצים כדי לעזור לקידום הסגל והנבחרת ..

אני מאמין שאפשר להצעיד את הנבחרת שוב לאיזור המקום 4-5 באירופה ומשם אלוהים גדול .. באליפות העולם זה כבר סיפור אחר יש נבחרות מכל היבשות וזה בעיקר תלוי בבית שאתה מקבל במוקדמות ולאחר מכן אם אתה עובר.. צריך גם קצת מזל אבל אני חושב שאנחנו יכולים להתמודד בצורה יפה גם מול כל הנבחרות מהיבשות האחרות וכשאמרתי כולם, התכוונתי באמת לכל נבחרת ונבחרת בבאזר שגם אם היא טובה ואיכותית מאיתנו מבחינת סגל, תמיד אפשר למצוא חיסרון וחולשה אצל כל מאמן ונבחרת ולשחק עלייה ולנצל אותה וכן גם לגנוב נצחונות עם סוד ההתלהבות ושאר הדברים החשובים מסביב .

כישלון ימדד בכל דרך שהיא לא שיחזור הישגים מהקמפיין הקודם .. וכל מה שמעבר לו ייחשב בהחלט כהישג וסוג של שיא בכל זאת למרות שאנחנו צוברים שיאים גם בציונים ממשחק למשחק וזה גם אסור לשכוח .. אז קודם כל ההצלחה תימדד בהצלחה של קידום הסגל מבחינה מקצועית לאורך הקדנציה.. משחקים זה גם עניין של מזל והגרלות אין לשכוח .. לא תמיד יש משהו וודאי ובטוח .

לסיכום, לא לחינם הגענו למקום 4 באירופה זה בטוח .
אם משהו לא ברור בתשובה אני אשמח אם תגיד אני אנסה לחדד כמה שאפשר ..

This Post:
00
59081.103 in reply to 59081.99
Date: 11/22/2008 6:40:05 AM
Overall Posts Rated:
00
אני לא אמרתי שלא עבדת מספיק קשה ולא השקעת רק אמרתי שאני רואה בעייתיות במאמן שצריך לקבל עשרות הודעות מידי שבוע ממאמנים מרחבי העולם ולא ממש מבין מה כותבים לו שם וצריך לבקש שיתרגמו לו כל הזמן ..

זה לא קשור לכל העבודה הטובה שאתה עושה ומשקיע הרבה בסקאוט ובטקטיקות וכל מה שקשור.. זה דבר אחר שעניין אותי פשוט לדעת מה אתה חושב על זה ..

From: adomole
This Post:
00
59081.104 in reply to 59081.1
Date: 11/22/2008 7:23:05 AM
Overall Posts Rated:
22
לי יש שאלה לכל המתמודדים: הנושא הוא "שידוך הגון". זה כאן בפורום.
ואני ייקח את עצמי כדוגמא.
אני חיפשתי שם פעמיים-שלוש כבר שחקנים ישראלים לפתח לנבחרת.
וזה לא שאני בררן או משהו, מעולם לא קיבלתי שחקן להסתכל עליו.
במקום זה, לצערי, הכשרון שקניתי הוא בלגי. "הוא הכשרון הכי גדול של בלגיה בהפרש ניכר ואולי הכשרון הכי גדול בעולם"- ציטוט של מאמן בלגיה הבוגרת.

אז השאלה שלי בעצם מתחלקת ל2:
האחת מיועדת ל2 אלו שאימנו את הנבחרת, עופר ויהודה: כל הכשרונות הישראליים שאתם מכירים נמצאים תחת אימון מתמיד? לדעתי זה הפסד שמישהו מתוך הקהילה שלנו יאמן כשרונות ליריבות במקום לנבחרת שלנו.
כביכול, כשאני לא מקבל תשובה זה כמו שאומרים לי: "כל השחקנים תחת אימון".

החלק השני מיועד לכולם: האם לדעתך צריך לשפר את נושא ה"שידוך ההגון"? (בכל זאת אולי מישהו כן הצליח להסתדר משם, אני חושב שאביה מויאל זה משם)
אם כן, איך תפעל לשיפור ה"שידוך ההגון"?

תודה מראש,
עומר

From: Warrior

This Post:
00
59081.105 in reply to 59081.104
Date: 11/22/2008 7:42:57 AM
Overall Posts Rated:
1010
רוב הפוטנציאלים כן מתאמנים עומר.. אחרת לא הייתי קורא להם פוטנציאל ביכלל כי פוטנציאל מבחינתי זה מי שמתאמן בצורה חזקה ומקבל אימונים כל שבוע בתוכנית אימונים שמתאימה לו ..

אם יש פוטנציאל כזה גדול שלא מתאמן אני בהחלט אפעל כדי למצוא לו מאמן וכבר עשיתי את זה בעבר וגם כרגע יש כמה שיוכלו להעיד שאנחנו בקשר למטרת שידוך שחקן כזה ואחר.. ויש כמה מליגת העל שדיברנו בנושא הזה לאחרונה ואם אם הם יירצו הם יגידו .. עקרונית אני גם מעדיף שגם אם שחקנים ישראלים מתאמנים יפה אצל מאמנים זרים, בכל זאת הייתי שמח יותר לראות אותם מתאמנים אצל מאמנים שאני מכיר טוב ויכול טיפה יותר לסמוך עליהם ..
אבל צריך גם לקחת בחשבון שלא כולם מחפשים למכור או שדורשים מחיר שלא לכל אחד יש..

בכל מקרה, איך אני אפעל לשפר.. אז קודם כל , היו הרבה שידוכים מאחורי הקלעים לפחות מאז שאני נכנסתי לתפקיד.. אביה מויאל היה פעם שחקן של יהודה והוא פשוט מכר אותו לשי ..
אני בכל אופן כבר התחלתי לעבור על כל הדראפטים ולסמן לי פוטנציאלים עתידיים וגם ליצור קשר עם המאמנים שלהם.. את כל המוכשרים שמרתי אצלי במאגר השחקנים.. גם אם אני אבחר וגם אם לא, אני אמשיך לעקוב אחרי כל הצעירים האלה ולראות מה יתקדם איתם ולהעביר את זה למאמן שייבחר אם זה לא יהיה אני .. אין לי שום בעיה.
לצערי גם חוץ ממך ועוד כמה, לא היה מספר כזה גדול של ביקוש עבור שידוכים .. לא כמו שאנחנו מצפים .. אני מקווה שאולי עכשיו כשהקהילה מתרחבת אז השיפור יהיה ניכר גם במספר המבקשים ולא רק במספר השידוכים .. כי עם זה אין שום בעיה ויש מספיק שחקנים ..

This Post:
00
59081.106 in reply to 59081.95
Date: 11/22/2008 8:00:00 AM
Overall Posts Rated:
00
לגבי השאלה הראשונה
אם אני בטוח שהנבחרת תנצח ב100 אחוז ואנחנו עולים עליהם בהכול אין סיבה שאני לא יעלה רגוע ואז אני ינצל את ההתלהבות נגד נבחרת יותר טובה...

מה זאת אומרת, בשביל ליהיות מאמן נבחרת אתה צריך להיות נועז, למשל כמו שיהודה היה, וכמו שעופר היה.
לעלות טאי, גם שאתה לא בהרבה יותר טוב ולקחת סיכונים!
עוד שאלה.
אתה יודע, שליהיות מאמן נבחרת זה לא כמו הקבוצה שלך נכון?
אתה צריך כל שבוע ליהיות בקשר עם מאמנים מחו"ל, לדבר איתם על אימונים, לשים לב למאגר שחקנים שללך, מי עלה מי יכול להתאים.
ועוד שאלה אחרונה:
הבחנתי שברוב העונה האחרונה לא גיוונת בטקטיקות, ועלית ברוב ראן אנד גאן.
האם בנבחרת יהיה לך את ה"ביצים" לעלות עוד טקטיקות ולהפתיע את היריב?
בהצלחה
גלעד

Last edited by gilad at 11/22/2008 8:00:52 AM

This Post:
00
59081.107 in reply to 59081.101
Date: 11/22/2008 8:14:03 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שאלה מצויינת!

המקום האמיתי של נבחרת ישראל לפי דעתי והסקאוט שערכתי הוא בסביבות 12 המובילות בעולם.
אני רוצה לציין שהדירוג עצמו השתנה לטובה משבוע לשבוע בעקבות ההצלחה של הנבחרת הצעירה. כעיקרון הדירוג היום נמדד על שני הנבחרות.
ספרד פתאום בשבוע אחד עקפה את איטליה ביותר מ-100 נקודות,זה כי הנבחרת הצעירה עושה חייל.

אני יציין שעופר עשה עבודה טובה מאוד אז לא להבין משהו אחר.
זה גם נתן פוש לעלייה שלנו בדירוג.

אני מאמין שאפשר לחזור על ההישג הקודם שלנו אך זה גם תלוי בבית שיוגרל לנו.
כבר הוכחנו שבעזרת שיטה ועבודה קשה אפשר להגיע רחוק.
בבניית הסגל לקחנו דגש של שחקן נבחרת צריך להתאמן. זה המוטו שלי בכל מה שקשור לנבחרת.
עד היום רוב השחקנים מתאמנים וזה אפקטיבי במיוחד בכל שבוע ורואים את השידרוג בציונים.

בגדול...כישלון יהיה להפסיד בבית המוקדם לנבחרות שעל הנייר חלשות מאיתנו.
אם לא נעפיל שלב זה יכול להיות כישלון כמו שאמרתי תלוי בבית.
אם קיבלנו את ספרד איטליה או גרמניה צרפת אז אי אפשר להבטיח עלייה אבל פייט כל נבחרת תקבל.
הישג מבחינתי יהיה לפחות לשחזר את ההישג הקודם של 4 באירופה בתוספת עלייה לאליפות העולם ואני מאמין שאפשרי לעשות את זה.

הנבחרת שלנו היא לא טופ 1 אבל בגישה נכונה אנו יכולים לתת פייט לכל יריב בעולם.

אמממ...אני חושב שאם מספר מאמנים יקחו על עצמם משימה ויקדישו יותר על הגארדים הגנה והמשך קליעה אנחנו גם נסגור את שאר הפער שנותר.
גבוהים מצויינים יש לנו ורובם פחות או יותר ברמות דומות וכאן אין פער גדול מהמפלצות .
כל אלה הם חלק מתפקיד המאמן,לכוון,לעזור ולבנות תוכנית אימונים לשחקנים.
אם הצלחנו וכל זה מתקיים אין סיבה שלא נמשיך לטפס בדירוג העולמי.

ולכל אלה ששואלים על..."אבל כמו שהשחקנים שלנו מתקדמים גם שאר הנבחרות מתקדמות"
זה לא אמירה נכונה כי השחקנים ההם כבר ממש קרובים למימוש הפוטנציאל וחלקם כנראה כבר פחות מתאמן. ואצלנו ביחס הסטטיסטי עדיין יש סיכוי לשיפור זריז יותר.

לסיום...לא משנה מה יהיה,
הקהל שופט והקהל הוא זה שבדרך כלל זוכר את הרע ולא את הטוב.ככה זה בחיים האמיתיים.
לא משנה איזה מאמן יכנס,אם הוא לא יביא את הנבחרת שוב לפחות לטופ 4 הקהל יגדיר את הקמפיין ככישלון וחבל שכך..

From: Warrior

This Post:
00
59081.108 in reply to 59081.107
Date: 11/22/2008 8:21:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
את האמת גלעד אני לא יודע מה קורה עם לידור אבל אישית אצלי אני גם לא גיוונתי הרבה עד לאחרונה שקניתי סנטר איכותי ..
אז לא פייר לשפוט על פי זה ושוב אני לא יודע אם אצל לידור זה פשוט כי הוא אוהב את הטקטיקה או כי אין אופציות או משהו אחר ..

בכל מקרה אצלי ברמה של ליגת העל אתה חייב לשחק עם מה שיש לך ולא עם מה שאין לך אז בעונה האחרונה שיחקתי בעיקר החוצה ופה ושם משחק בתנועה שלא ממש הלך והסתדר .. לאט לאט אני מאזן את הסגל ואין דבר שאני רוצה יותר מאשר לשנות טקטיקה כל משחק בהתאם ליריבה ולמאצאפים, בידיוק כמו שאני עושה עם הנבחרת .

זה היה רק להבהיר כי כתבתי את זה בנאומים קודמים הפעם לא.. אז למען מי שלא ידע/הכיר .

Advertisement