IZBACI MOJE IGRACE IZ REPREZENTACIJE ODMAH!!!!!!!!!!
Pa toooooo ti kazem! Briga tebe za repku! A i uradio bih to samo u tom slucaju igracima pada entuzijazam...istina nama u strucnom stabu raste ali ipak...
Tako bar pola moje lige nece znati skilove mojih najboljih igraca. Dok ja njihove ne znam!
Pa tebi su samo vazni skilovi tvojih igraca i tvoj licni interes! Drago mi je da sam te raskrinkao!
A od te Kolumbije si izgubio jer ti je opet sjajni tandem bio Djukanovic - Visnjevski (btw. prvi debi za reprezentaciju taj luzer koga stalno pljujes je imao skoro vise poena i od startnih Djukanovica i Visnjevskog zajedno!!!! Hahaha... sta god da pogledam sve mi ide na ruku:)
Nije to za tebe ta Kolumbija! To je KoluMbija sa velikim M, koja je tvojim "vedetama" odrzala lekciju iz kosarke tako da ni ja tu nisam mogao pomoci! A taj grka je dao najvise poena i zato smo i izgubili! Ugusio je igru, ispucavao se nerezonski, mnogo vise stete je naneo nego sto je koristio.
P.S. nista licno protiv ove dvojice, nego samo pokusavam otvoriti oci nekome ovde bar malo
Nista licno nego malo vredjas! A? Malo "ta kolumbija", pa onda "ta dvojica"...c,c,c,c...
Last edited by Laimbeer40 at 3/31/2009 6:03:24 PM
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos