.... bas san malo gleda place i vrijednosti igraca izrazene kroz DMI i vidin koliko je to nekad zbunjujuce ... racimo svakom od igraca pogled na moju ekipu ne otkriva ama bas ista, jer place su mi među najmanjima, DMI igraca je isto teski prosjek, ali ipak san 1. na tablici i u vrhu par sezona ... primjetio san kako svi lete za upravo navedenim informacijama, a manje pasnje obracaju na same skilove, sta cesto zbunjuje ... npr. za vraga ako ti PG ima 100 000 DMI i 20 ticuca placu, alo su mu glavni skilovi nerazvijeni, odnosno toliku cijenu je nabio zbog sekundarnih osobina ... evo blizimo se polovici sezone i ocjene igraca su jasan pokazatelj ko koliko vridi ... jer ima slucajeva da igrac zabije 40 koseva i dobije 5, dakle bitno je odvagnit koliki je njegov doprinos ... isto tako da se vidit kako igraci sa klupe za nekih 15 min po susretu dobiju po 9, a kad su u prvom tek nekih 6 ... dakle testirajte na prijateljskim , napravite selekciju i ne budite sentimentalni ...recimo po meni je najvaznija stavr trening, kojeg mnogi skoro pa ignoriraju, jer treniraju gluposti i sporedne stvari, pa nema ocekivanog napretka igraca i onda dolazi do nervoze i price kako je igrica glupa i spora, ali u stvarnosti igra je fantasticno poslozena i isprogramirana jer samo istinski takticari i strpljivi ljudi dolaze do vecih usojeha, a tu cu vam navest primjer Rocking Thundera, kao lika koji je sa jednom od, uvjetno receno losijih ekipa (place, DMI) drzi poziciju za play off i puno jace protivnike u šahu cijelu utakmicu, a neke meceve je izgubio iskljucivo zbog match engina, ali to ce mu se vratit sa stazom u 2. ligi, dakle u narednim sezonama ... sta san tio rec ... nije sve u novcima i nekim ekstra pojedincima, bit je tim, kompletnost na svim pozicijama, a ne da imate jednog ili dva vanserijska igraca, a ostalo neke šlape ... tako ja nastojin sastavljat momcad i ako ste primjetili, uvik je neko drugi najbolji strijelac i igrac utakmice, sta protivniku suzava mogucnost obrambene taktike i dovodi ga u nedoumicu koga duplirat i ko ce ga torpedirat ...
eto puka san danas i pise pizadije ... ako imate volje citajte, ako ne nemojte ...
POZZ doctoru JAYU, caru POGREBNIKU, ubojici mekog srca MUHI, how did i win this match TINMARU i svima ostalima ...