Znaci i bez da mi pisat tie, jas gi sledev, i go cekav momentot za da gi povikam, neli ne trebalo da povikuvam igraci za da ne im se namaluva formata, gi zemav tokmu po nivnoto predupreduvanje, no sekako tie bea prateni od moja strana, i sekako nemalo da zaminat vo arhiva, a toa deka ti samo za toa frlas i drvja i kamenja po forumot po mene, toa ne e samo za toa, tuku deka ti ne si izbran za selektor, i deka si imal sorabotka so poranesniot selektor toa mozebi e taka, a so mene deka ne si sakal da sorabotuvas deka jas ne sum te kontaktiral tebe, pa znaci jas ne mozam da te molam, aman rafa daj bidi skauting, znaci jas vo prvo vreme so tebe se konsultirav, i te zamoliv za da gi proveris ligite, za toa sum ti blagodaren, ti gi proveri, mi pisa na fb deka si bil zafaten eden dva dena, i tolku bese od tebe, nitu mi pisa povtorno, nitu pa nesto prasa, a jas da te molam aman bre rafa daj da vidime sto i kako, ne, toa nema da se sluci, znaci sorabotkata e sekako od korist najvekje za mene, a posle za selekcijata, a ti, taka si sakal, taka si storil, i nema sto tuka da ja frlas celata vina na mene, jas se izviniv deka znaci od nepredvideni raboti zaglaviv vo bolnica, i nekolku dena ne mozev da sledam, ama i da sum sledel nemase sansi nesto povekje da se stori, bidejki imavme povredeni na dve nedeli, a nemavme arsenal na igraci, za da mozeme da pobarame pomos od drugi igraci, tie bea najdobrite sto vo momentot raspolagame so mladi deca od menadjerite koj sto treniraat deca, treba da sme im blagodarni i na tie menadjeri sto barem kolku tolku imame arsenal od mladi za da napravime kolku tolku reprezentacija, i drugo, znaci toj arsenal bese i so prethodniot selektor, znaci jas samo edno dve deca dodadov, inaku tie bea i vo prethodnata selekcija, i na prethodniot selektor, a kolku se pokazale togas so toj selektor, toa ne sum go sledel mnogu, ama mislam deka i so nego nemavme koj znae kolku napredok.