Kicsik b...ogatását??? :O
Akkor ezennel
megkérek minden kicsit, akit b...ogattam, hogy jelentkezzen. Én ugyanis nem emlékszem ilyenre. Már persze, ha nem azt nevezed b...ogatásnak, hogy az ő saját érdekükben leírtam, hogy először anyagi biztonságot teremtsék meg, utána eddzenek.
Még mindig nem értem a kényszert. Ha én tegyük fel, monster centert edzek, attól mi lesz jobb kismiskának? Mi olyan hátrány éri őt, hogy ha én nem edzek, hogy akkor neki szükségszerű lesz? Mondjuk nem kell a nem-edzés érdemét egyedül nekem adni, akkor bizony miattad is rákényszerül kismiska, ugyanis te sem edzel monster centert.
A második rész szimplán ferdítés,
nem kérdeztetek ti senkit semmiről, csak az érdekelt, hogy milyen edzője van, meg hogy ad-e egyposztos edzést, ennyi volt az össz feltétel, aminek meg kellett felelni. Csak én tudok legalább 15 csapatról, akiktől senki nem kérdezte meg, hogy "el tudod-e tartani a válogatottadat, tudod-e mennyi lesz a fizuja, tudod-e mennyi lesz a csapatfizud és mennyi a bevételed", sem felvilágosítást nem kaptak, hogy egy monster edzés milyen áldozatokkal jár, meg is lett az eredménye.
"Ha ő belement, akkor azzal nem ellenkeztünk" - egyem a szíveteket, milyen kis rendesek vagytok, hogy nem ellenkeztek
Kb mintha azt mondanád, hogy milyen jó fej az úszómester, hogy nem ellenekzik a kisgyerekkel, amikor a mélyvízbe akar menni, holott látja rajta, hogy nem tud még úszni.Én sem azért ellenkezem, mert azt akarom, hogy ne legyen válogatott, sőt! Pont azért, hogy legalább pár nevelőcsapat megmaradjon a frissen regisztráltak közül. A ti módszeretekkel ugyanis szezononként 3-5 csapat ment a kukába. Ha viszont stadionba fektetik az első egy-másfél szezon összes bevételét és utána úgy nevelnek, hogy odafigyelnek a fizukra, akkor akár 10-20-50 szezonon keresztül is tudnak válogatottat edzeni és eltartani.
Féltucatnyi mvp-ről és legendáról tudsz, akik mentek a kukába? Én meg lehgalább két tucatnyiról, akik azért mentek kukába, mert túl lettek edzetve, monsterezés címszóval, aztán persze a tulaj nem tudta eltartani, de megvenni sem akarta senki, mert használhatatlan volt klubcsapatnál.