Nem mondtam, hogy nem lehet belőle erőcsatár, hanem hogy mostanra egy közepes erőcsatár lett belőle. Illetve azt, hogy nagyon nem szerettem volna, ha az lesz belőle. Sajnos nem 22 éves már, hanem gyakorlatilag 23, hiszen nyakunkon az új szezon. Szó sincs arról, hogy lemondtam volna róla, hiszen akkor nem írogatnék ide, és nem lennék túl többoldalnyi levelezésen a tulajával. Akkor sem mondtam le róla, amikor még 22 éves volt, sőt, mivel a szezon elején kezdtem a scoutolást, ő volt az egyik első kiszemeltem.
Az részemről teljesen rendben van, hogy vannak olyan vélemények, amelyek szerint másképpen kellene edzeni, sőt... Sokkal jobban örülnék annak, ha erről több vita lenne, mert attól haladunk előre. Minden kritikának örülök. Amint azt korábbi levelemből láthattad, a nevelését a belső védekezéssel folytatnám, mert az alacsony. Velem lehet tárgyalni, akkor csináljunk belőle erőcsatárt, én azt szeretném, ha csinálná is majd valaki, csak éppen a jelenlegi tulaja semmilyennek se edzette, mert totál elképzeléstelenül csinált belőle egy olyan játékost, akinek a 2 pontosán kívül egyik skillje sem az igazi. Egyébiránt továbbra is tartom azt, hogy remek bedobó válhatott volna belőle, és (bár kevesebb az esély rá) válhatna még most is. ECS van bőven, nem ilyen jó labdás skillekkel ugyan, de sokkal jobb benti skillel. Bedobó alig akad ilyen (alig??? beszélek hülyeséget, egyáltalán nincs...).
Bocsánat, nyilván az én szóhasználatom nem az igazi, de specializált az olyan, akinek rosszak a kiegészítői. Kitalálok majd erre egy jobb szót, de ettől még ez a játékos sosem fog multiskillessé válni.