Ebben nem ez a lényeg.
Nem panaszkodnék akkor, ha a dolog fair körülmények között zajlik le. De nem úgy zajlott le. Értsd meg, ha kapok érte 1,5 millát úgy, hogy tart végig a licit, nem szólok semmit. Ha kapok érte 1,2 millát úgy, hogy tart végig a licit, nem szólok semmit. De nem lehetett licitálni... Ez a gondom, más az, ha normális piaci körülmények között buksz. Ettől függetlenül az ár is röhejes, de nekem a kialakulásával van bajom. Így annyi a játékomnak.
Ha Bozicekért csak 20%-kal kapok kevesebbet, mint amennyit én adtam érte (nem kis bukta), és Rozaklist el tudom adni valamennyiért, akkor vehettem volna egy nagyon jó centert, és rájátszás esélyes lettem volna, valamint maradt volna valamennyi a stadiont is bővíteni.
Így pánikszerűen elkezdtem licitálni Rozaklisra, mert amennyi pénzem maradt, annyiból nem tudtam volna pótolni. Ha jön egy komoly licit, elengedtem volna, de így vissza kellett vennem, mert kiestem volna ahogy vagyok. Az a rohadt szar az egészben, hogyha Bozicek használható áron megy el, akkor Rozaklist elengedtem volna annyiért, ahol tartott. Most hátha alapon visszatettem, de így persze nem a 98, hanem a 79%-át kapom majd meg az átigazolási árának, ami szintén brutál bukta.
Erre készültem az egész szezonban, hogy ezt így oldom meg ebben a szakaszában játéknak. Most itt állok annyi pénzzel, amennyi semmire sem elég, és van egy rossz szerkezetű csapatom. Nem csak erről az egy-két hétről beszélek, ami a következő szezonig van, hanem a következő 4-5 szezonnak is vége, nem csak az van megtervezve, hogy minek kell holnap történnie. Így ha talpra akarok állni, és eljutni oda anyagilag, ahol álltam, akkor mire egy rájátszásesélyes csapat összejön és tudok csarnokot is építeni, addigra túl idősek lesznek a most edzett játékosaim és őket is el kellene adnom.
Összedőlt ez az egész rohadt játék ahogy van.