Takze wydaje mi sie, ze jesli mowa jest o zawodniku ktory gra lub ma szanse grac w reprezentacji najlepsze bedzie takie rozwiazanie:
Po pierwsze kwestia czy zawodnik ma szanse grać w reprezentacji, to jest sprawa dyskusyjna. Co osoba to opinia, można by to sobie dowolnie interpretować. Przykładowo niektórzy uważają, że prawie 24-letni patałach z beznadziejnym wzrostem i ze skillami na sporo gorszymi niż występują w kadrze juniorów (SS na poziomie 74) ma szanse grać w kadrze, no to w zasadzie o każdym zawodniku można powiedzieć, że takie szanse ma ;-)
Już nie mówiąc o tym, że każdy ma równe szanse wygrać powołanie w konkursie (słowa byłego selekcjonera) ;-)
bezposredni link do zawodnika moze dawac kazdy oprocz wlasciciela
Łatwe do obejścia. Ja reklamuje Twoich a Ty moich ;-)
skilli na forum nikt nie moze podawac
Zabiłoby to jakiekolwiek dyskusje, no ale gdyby był przepis to należałoby się go trzymać. Tylko trzeba pamiętać, że jest także grupa, z całkowicie przeciwstawnymi poglądami, która uważa, że skille zawodników z reprezentacji powinny być jawne, bo reprezentacja to nie zabawka wąskiej liczby osób, itd.
Nigdy wszystkich nie zadowoli ;-)
Każdy ma prawo do swojego zdania i ja to szanuję.
Tylko najgorsi są hipokryci, którzy nie widzą w tym nic złego jak oni sami (lub ich znajomi) coś zrobili, coś wiedzą lub mają, a nagle robią wielkie halo, gdy ktoś inny zrobi, wie lub ma to samo ;-)
Z nimi żadna dyskusja o jakichkolwiek regułach nie ma sensu, bo zmieniają zdanie w zależności od prywatnych interesików.
Trzeba też pamiętać, że zawsze znajdują się krzykacze lub płaczki, którym nic nigdy nie pasuje i lamentuja dla samego lamentowania.
A tu masz fajny przykład ;-)
(137508.28)Oddałem swój głos na Vinniego, bo liczę na powołania sprawdzające do kadry.
Najpierw user nie tylko nie widział nic złego w "powołaniach sprawdzających", a wręcz nie mógł się ich doczekać, by potem...
(150717.688) (ten i inne posty):
popieram apel, oto aby wpierw zapytać o zgodę na powołanie do NT
... by potem nagle stać się największym przeciwnikiem ;-)