Ahojte!
V pondelok sme porazili Braziliu 88-89, co bol velmi napinavy zapas ale nastastie s dobrym koncom pre nas, co nam vyrazne pomohlo k moznemu dosihanutiu ciela, ktory je byt bez prehry v zakladnej casti.
Dnes hrame vonku proti Alzirskej U21, ktora je vo svete 88. v rebricku a my sme 14. Ranking naznacuje to, ze zapas bude velmi jednostranny, co bude prijemne po serii narocnych zapasov.
Super ma v kadri len siedmich hracov, co znamena, ze dvaja z nich hraju 48 minut, co je dobre pre nas.
Uzdravil sa nam SF Kanalas, ktory ale nenastupi, pretoze mu trochu spadla formu kvoli zraneniu.
Dnes budeme hrat vseobecnym utokom, pretoze pri slabej obrane supera to je najlepsia forma utoku.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Neslusan/Frencel/Hrabkovsky
SG: Vystrcil/Zivica/Hrabkovsky
SF: Retisak/Jencko/Hrabkovsky
PF: Vlasic/Krisovsky/Ondrusik
C: Zavracky/Fedorcak/Ondrusik
Extra: C Konar (zraneny), SF Kanalas, C Sulka
Zmeny oproti zapasu s Braziliou:
Na SF je starterom Retisak, ktory ked ma konecne sancu byt starter, mu spadne forma :/. Nahradnikom je Jencko, ktory stale nevie najst stratenu formu po zraneni a rezervou je Hrabkovsky.
Na PF je starterom po prvykrat Vlasic, pretoze sa bude krasne hodit na tuto taktiku, formu ma dobru a je lepsi ako ich PF, takze by tam nemal byt problem. Nahradnikom je Krisovsky.
Na C je starterom Zavracky, ktory sa tak vracia na svoju tradicnu poziciu. Nahradnikom je Fedorcak, pretoze ma najlepsiu formu z nahradnikov a hodi sa sem. Rezervou je Ondrusik.
Taktiku hrame Push the Ball (Tlac loptu), pretoze to je asi najrychlejsia taktika, ktora by nam mala pomoct dat vela bodov.
V obrane hrame Full Court Press (Celo plosny tlak), pretoze super je vyrazne slabsi a potrebujeme nahnat skore.
Tak dufam, ze o 21:15 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa