Κλασσική ερώτηση: να προσπαθήσω την άνοδο?Εχω πολύ μικρό μισθολόγιο παικτών (63k). Με μια-δυο φτηνές προσθήκες χτυπάω με αξιώσεις άνοδο. Ακόμα όμως και με αυτές το ρόστερ είναι για 0-22 στην ΙΙΙ. Μετά βίας θα πιάνει το salary floor και δεν θα είναι επουδενί σε θέση να κάνει κάτι στην ανώτερη κατηγορία.Δεν πρόκειται να το αλλάξω, για να πετύχω παραμονή. Ολα τα λεφτά θα πηγαίνουν στο γήπεδο.Καθαρά και μόνο από οικονομική άποψη λοιπόν και με τα παραπάνω δεδομένα, με συμφέρει μια χρονιά στην III και μετά πάλι στην IV? Αυτή την στιγμή παίζω στις +90k κέρδος την βδομάδα.Ευχαριστώ
Ευχαριστώ Στέλιο.Βασικά, δεν έχω τα λεφτά να προσαρμοστώ( roster wise) στην κατηγορία και αν τα είχα δεν θα το έκανα αυτή τη στιγμή, διότι ότι βγάζω θέλω να το ρίχνω στο γήπεδο.Το θέμα είναι ότι δεν έχω την παραμικρή γνώση, πόση περίπου προσέλευση θα έχω με ήττες αλλά και με το boost ανόδου το πρώτο 1/3 της σεζόν, αντίστοιχα στα υπόλοιπα 2/3(πάλι με ήττες) και εν συνεχεία την μεθεπόμενη σεζόν στην ΙV από υποβιβασμό ακόμα και με 22-0.Για να τα βάλω κάτω, συνυπολογίζοντας και το πριμ ανόδου και να δω αν με συμφέρει ( ή τουλάχιστον δε θα με χαντακώσει) με βάση το οικονομικό πλάνο μου.