Kiegészíteném azzal, hogy én feladatnak tekintettem azt, hogy növekedjen a merítés, azaz hogy a meglévő játékosok közül többen edződjenek szervezettebb keretek között. Ebben sokan előttünk járnak, nagyobb bázissal rendelkeznek. Több kisebb vagy közepes lemaradással küzdő játékos tulaját kerestem meg azzal, hogy ne hagyják veszni a náluk lévő tehetségeket.
Nem szeretném, ha nagyon elbeszélnénk egymás mellett, egy kisebb lemaradással küzdő játékosból nem lesz multis, azok tulajainak az alapskillek edzésére hívtam fel a figyelmét. Mindenki tudja, hogy nálunk viszonylag kicsi a nevelési bázis, és ezt nagyon nehéz is kiterjeszteni. Kénytelenek vagyunk valahol a minőségre rámenni, mert ha azon kevesek, akik szeretnek nevelni, arra fecsérlik az erőforrásaikat, hogy ugyanolyan játékosokat csinálnak, akkor semmivel sem haladunk előre, hacsak nem hátra. A lemaradók közül bizonyosan nem is fognak sokan elérni válogatott szintre, ezért az ő esetükben az a cél, hogy megmaradjanak a jelenlegi tulajaiknál, és ha nem is sikerül válogatott szintű játékost nevelni, de legalább a saját csapatuknak lesz egy jó játékosa. Én úgy vettem észre, hogy ebben az esetben többen beállnak az ügy mellé.
Az U21 kontra multis válogatott örök téma fog maradni, de megjegyezném, hogy én személy szerint semmit sem csináltam urimate tudta nélkül, főleg nem happoltam el az U21 elől senkit, csak egyeztetve kezdtünk el 18 éveseket neveltetni.