Ευχαριστώ Στέλιο.
Βασικά, δεν έχω τα λεφτά να προσαρμοστώ( roster wise) στην κατηγορία και αν τα είχα δεν θα το έκανα αυτή τη στιγμή, διότι ότι βγάζω θέλω να το ρίχνω στο γήπεδο.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω την παραμικρή γνώση, πόση περίπου προσέλευση θα έχω με ήττες αλλά και με το boost ανόδου το πρώτο 1/3 της σεζόν, αντίστοιχα στα υπόλοιπα 2/3(πάλι με ήττες) και εν συνεχεία την μεθεπόμενη σεζόν στην ΙV από υποβιβασμό ακόμα και με 22-0.
Για να τα βάλω κάτω, συνυπολογίζοντας και το πριμ ανόδου και να δω αν με συμφέρει ( ή τουλάχιστον δε θα με χαντακώσει) με βάση το οικονομικό πλάνο μου.
θα ανεβείς και αφού ανεβείς θα ξοδεύεις σε μισθούς τόσα ώστε να βγάλεις κέρδος 50,000 την εβδομάδα έστω χωρίς το κύπελλο. έπειτα θα δεις τι σου χρειάζεται από ρόστερ και εκεί θα ρίξεις τα περισσότερα λεφτά σου στο Β μέρος της σεζόν.
απλά να πω πως την πρώτη φορά που ανέβηκα στην ΙΙΙ είχα απλά 7άρες ατομικές περ.άμυνες, αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν προσαρμόστηκα, χτύπησα συγκεκριμένα ματς, είχα και ένα μποτ στον όμιλο, και σώθηκα. γενικά θεωρώ πως θα γίνεις καλύτερος μάνατζερ στην ΙΙΙ δεδομένα. οι δυσκολίες μας βελτιώνουν πάντα.