Hát, igazolni tényleg nem igazoltam ebben az évben, mert elég selejtes volt a választék, aki meg nem múlt ki paralizisben a pályán, azért olyan összegek repkedtek, hogy szódabikarbónával is nehezen emésztette. ;) A taktikámat... szerintem Te tudod, hogy váltogatom... ;) :)
Ti is észrevettétek, hogy lassabban növekszik a nézők száma, mint tavaj? Pedig 4-4,5-es folyamatosan a nézők véleménye (amiatt a a hülye 2 labda miatt :( ) év végére összesen 2 vereségem lesz, és nálam erősebb csapatokat is megverek. Oké, hogy csökkenteni akarják a bevételeket, de így előbb utóbb a fizetések nagyobbak lesznek, mint a bevételek. :(
A manager feladatainak kiszélesítésére lenne egy javaslatom, (nem tudok angolul, csak minimális szinten, ezért mondom itt, hátha valaki megírja helyettem a megfelelő embernek) ami szerintem elég logikus is lenne. Ha valaki magasabb szintű PR-ost vesz fel, annak legyen nagyobb az esélye, jobb személyzetet kapni. Szerintem ez az életben is így van. Jobb manager -> nagyobb eséllyel dumál meg jobb szakembereket!