BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia

[U21] Diskusia (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Asasasa
This Post:
00
45884.988 in reply to 45884.1
Date: 7/20/2009 2:36:58 PM
Overall Posts Rated:
22
Zachranil nas vlastne hrac (Sg Vystrcil), ktory hral v arene timu, ktory ho draftoval. Mile.

Edit: Turecko dosiahlo inak kvalitne ratingy dneska proti Kanade.

Last edited by Asasasa at 7/20/2009 2:41:52 PM

From: symbi

This Post:
00
45884.989 in reply to 45884.987
Date: 7/20/2009 3:42:02 PM
Overall Posts Rated:
100100
Lepší ano, ale bodovo sa mu nejako nedarilo. Až Frencel sa na konci presadil cez ich PG.

This Post:
00
45884.990 in reply to 45884.989
Date: 7/20/2009 3:44:27 PM
Overall Posts Rated:
22
Aj tak dal najviac bodov na PG pozicii Retisak za dve minuty :D.

From: symbi

This Post:
00
45884.991 in reply to 45884.990
Date: 7/20/2009 3:51:17 PM
Overall Posts Rated:
100100
Už som mimo, chcel som napísať Retisak nie Frencel. Idem zalomiť lebo mi to už nemyslí :-)))

This Post:
00
45884.992 in reply to 45884.1
Date: 7/27/2009 2:10:08 PM
Overall Posts Rated:
22
Ahojte!

V pondelok sme porazili Braziliu 88-89, co bol velmi napinavy zapas ale nastastie s dobrym koncom pre nas, co nam vyrazne pomohlo k moznemu dosihanutiu ciela, ktory je byt bez prehry v zakladnej casti.

Dnes hrame vonku proti Alzirskej U21, ktora je vo svete 88. v rebricku a my sme 14. Ranking naznacuje to, ze zapas bude velmi jednostranny, co bude prijemne po serii narocnych zapasov.
Super ma v kadri len siedmich hracov, co znamena, ze dvaja z nich hraju 48 minut, co je dobre pre nas.
Uzdravil sa nam SF Kanalas, ktory ale nenastupi, pretoze mu trochu spadla formu kvoli zraneniu.

Dnes budeme hrat vseobecnym utokom, pretoze pri slabej obrane supera to je najlepsia forma utoku.

Na dnes bol zvoleny kader:

PG: Neslusan/Frencel/Hrabkovsky
SG: Vystrcil/Zivica/Hrabkovsky
SF: Retisak/Jencko/Hrabkovsky
PF: Vlasic/Krisovsky/Ondrusik
C: Zavracky/Fedorcak/Ondrusik

Extra: C Konar (zraneny), SF Kanalas, C Sulka

Zmeny oproti zapasu s Braziliou:

Na SF je starterom Retisak, ktory ked ma konecne sancu byt starter, mu spadne forma :/. Nahradnikom je Jencko, ktory stale nevie najst stratenu formu po zraneni a rezervou je Hrabkovsky.
Na PF je starterom po prvykrat Vlasic, pretoze sa bude krasne hodit na tuto taktiku, formu ma dobru a je lepsi ako ich PF, takze by tam nemal byt problem. Nahradnikom je Krisovsky.
Na C je starterom Zavracky, ktory sa tak vracia na svoju tradicnu poziciu. Nahradnikom je Fedorcak, pretoze ma najlepsiu formu z nahradnikov a hodi sa sem. Rezervou je Ondrusik.

Taktiku hrame Push the Ball (Tlac loptu), pretoze to je asi najrychlejsia taktika, ktora by nam mala pomoct dat vela bodov.
V obrane hrame Full Court Press (Celo plosny tlak), pretoze super je vyrazne slabsi a potrebujeme nahnat skore.

Tak dufam, ze o 21:15 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.

Asasasa

From: wobo
This Post:
00
45884.993 in reply to 45884.992
Date: 7/31/2009 5:32:58 PM
Overall Posts Rated:
00
Gratulujem k jednoznačnému víťazstvu!

Môžem sa opýtať, aký je systém tohto turnaja?

This Post:
00
45884.994 in reply to 45884.1
Date: 8/3/2009 12:43:04 PM
Overall Posts Rated:
22
Ahojte!

V pondelok sme porazili Alzirsko 108-48, co bolo ocakavane a nebolo to ziadnym prekvapenim.

Dnes hrame dome proti U.A.E U21, ktora je vo svete 76. v rebricku a my sme 14. Ranking nemaju o prilis lepsi ako nas minuly super, ale su to kvalitnejsi tim ako Alzirsko.
Jediny hrac supera ma plat nad 10 tisic, takze to poukazuje na silu supera.

Dnes budeme hrat vnutornym utokom, pretoze super hra skoro vzdy 1-3-1 alebo 3-2, takze sa to pokusime vyuzit..

PG: Neslusan/Frencel/Hrabkovsky
SG: Zivica/Vystrcil/Hrabkovsky
SF: Vlasic/Jencko/Hrabkovsky
PF: Krisovsky/Fedorcak/Sulka
C: Zavracky/Ondrusik/Sulka

Extra: C Konar (zraneny), SF Kanalas, SF Retisak

Zmeny oproti zapasu s Alzirskom:

Na SG je starterom Zivica, pretoze sa viac hodi na tento zapas a ma aj lepsiu formu ako Vystrcil, ktory je dneska nahradnikom.
Na SF je starterom Vlasic, ktory ma skvelu formu, ktoru Jencko nevie najst od svojho zranenia. Nahradnikom je teda logicky Jencko a rezervou Hrabkovsky.
Na PF je starterom Krisovsky, ktory pri zraneni Konara sa hodi najviac na tuto poziciu po Zavrackom. Nahradnikom je Fedorcak, ktory napriek nizsiemu platu je velmi vhodny hrac do timu.
Na C je starterom Zavracky, bude branit ich najlepsieho podkosoveho hraca, aj ked jeho uloha bude dat co najviac bodov. Nahradnikom je Ondrusik a rezervou Sulka.

Taktiku hrame Look Inside (Pozri dovnutra), pretoze super hra obranu zameranu na vonkajsi utok, tak to treba vyuzit.
V obrane hrame Man to Man (Osobnu obranu), pretoze ta bude najlepsia na dnesneho supera.

Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.

Asasasa

This Post:
00
45884.995 in reply to 45884.1
Date: 8/4/2009 12:11:43 AM
Overall Posts Rated:
22
Stalo sa to, coho som sa obaval.

Dostali sme ako supera Srbsko, co je dost narocny super. Keby boli Fini vcera vyhrali o 1 bod viac, tak mame Wales, co je prechadzka ruzovou zahradou.

This Post:
00
45884.996 in reply to 45884.1
Date: 8/10/2009 12:03:37 PM
Overall Posts Rated:
22
Ahojte!

V pondelok sme porazili U.A.E 44-113, co ma prekvapilo, pretoze nam trafili utok a zahrali 2-3 prvykrat tuto sezonu, ale aj tak sme ich rozdrvili.

Vdaka nasmu vitazstvu sme poskocili zo siedmej priecky na tretiu, o bod pred Finsko, co je skoda, pretoze Finsko hra s Walesom, co je ovela lahsi super, ako mame my.
Vdaka nasim vykonom hrame proti 30. timu a to Srbsku, ktore je lepsie ako my, co sa tyka kvality kadra, ale ma 3 prehry.

Dnes teda hrame dome proti Srbskej U21, ktora je vo svete 33. v rebricku a my sme 15. Ranking ukazuje na to, ze my sme favorit, ale pravdupovediac sme favoritom len preto, ze sme doma a mame lepsiu naladu.

Uz som velmi dlho nerozmyslal tak dlho nad taktikou na zapas ako na tento, ale nakoniec som sa rozhodol takto.

PG: Neslusan/Frencel/Retisak
SG: Vystrcil/Zivica/Retisak
SF: Jencko/Vlasic/Retisak
PF: Zavracky/Ondrusik/Fedorcak
C: Krisovsky/Sulka/Fedorcak

Extra: C Konar (zraneny), SF Kanalas, SG Hrabkovsky

Zmeny oproti zapasu s U.A.E:

Na SG je starterom Vystrcil, ktory je nasim najlepsim hracom na post a preto dnes dostava prilezitost pred Zivicom, ktory je jeho nahradnikom.
Na SF je starterom Jencko po velmi dlhom rozmyslani, pretoze Vlasic ma ovela lepsiu formu ale on jednoducho nie je stvoreny na tuto poziciu a preto je len nahradnikom. Rezervou je Retisak.
Na PF je starterom Zavracky, ktory to bude mat tazke pod kosom, ale snad mu domace publikum pomoze. Nahradnikom je Ondrusik, ktoremu trochu klesla forma, ale snad sa to neprejavi na jeho vykone.
Na C je starterom Krisovsky, ktory ma skvelu formu a snad sa proti ich najdrahsiemu hracovi presadi. Nahradnikom je Sulka, ktory je stvoreny pre tuto ulohu a rezervou Fedorcak.

Taktiku hrame Push the Ball (Tlac loptu). Chcel by som hrat inu taktiku, ale na to nemame kader.
V obrane hrame Man to Man (Osobnu obranu), aj ked to bude narocne, pretoze ich jednosmerny utok prevysi nasu obranu.

Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.

Asasasa

This Post:
00
45884.997 in reply to 45884.996
Date: 8/10/2009 12:09:51 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10381038
Second Team:
Nitra Urpiners
Tak drzime palce! Aby si neskoncil na Srboch ako ja minulu sezonu

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
45884.998 in reply to 45884.997
Date: 8/10/2009 12:24:07 PM
Overall Posts Rated:
22
Uprimne sa ale obavam, ze skoncime.

My mame slabsi kader ako indikuje nasa pozicia a Srbsko zase silnejsi.

Advertisement