tu se slažem sa tobom, i ja preferiram allround igrače, ali danas mi ga ovaj #*/%*"# game engine pretjera...čestitke tizuu na zasluženoj pobjedi, no nakon što mi se prvi SF ozljedio na toj poziciji mi je do kraja uglavnom igrao prvi centar, dok mi je pričuvni SF koji mi je zapravo starter smrdio na klupi da bi ponosno ušao 4 sekunde prije kraja, ne računajući da bi mi bilo koji igrač sa klupe bolje odigrao na toj poziciji, a prvi PF nakon treće osobne u šestoj minuti ne ulazi u igru sljedećih 30 minuta iako sam namjestio taktiku da igraju bez obzira na osobne...sve to mi je naravno i shebalo minutažu za trening
![:(](/images/conf/emoticons/sad.png)
takve ili slične stvari su mi se događale par puta ove sezone, pa to nije slučajnost...ne znam, možda stvarno treba uložiti u trenera lvl7 jer ovaj moj sadašnji idiot ima inteligenciju osrednje bukve...
sve to skupa, a pošto sam po prirodi popriličan živčenjak postaje opasno za moj komp, u subotu protiv Texasa moram si uzet karton pive, pa kad se nacvrcam ionak bu mi svejedno, još ću počet i za Mambu navijat
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
)