A šta se može život ide dalje ,sutra je več novo kolo br. 6 idemo sutra vratiti to 3 mjesto u ligi sa novom pobijedom u gostima nad ponkom, pokušat čemo iskoristiti, taj ogromni ent koji imamo da nebude ,neiskorišten, i dobiti utakmicu u gostima......
Evo parova slijedečeg kola---------
13.4.2010 18:00:00-------Mala Truba-----SANAC
--definitivno derbi ovog kola,Mala Truba je definitivno kvalitetniji od Sanac, ali mu je forma u komi, i svi su mu skoro igrači na TL. ali mislim da bu po tim cijenama nikoga prodal mislim da je malo pretjeral jer, su cijene strahovito pale u poslijednje vrijeme, dok je SANCU forma u uzlazoj putanji, i još igra doma,bit če to po meni neizvjesna tekma do kraja , ali dajem malu prednost SANCU zbog domačeg terena. Znači SANAC dobiva.
13.4.2010 18:00:00-------KK Plutoni-----KK ENDURO
--mislim da bu Plutoni, konačno dobio utakmicu nakon ovog niza poraza koji je uspio ubilježiti.Enduro je definitivno slab i mislim da nema šanse . Znači Plutoni dobiva.
13.4.2010 18:00:00-------dugave-----------kk ponko
-- i ovo bi mogla biti neizvjesna utakmica,koju bi ja po svim mojim računicama bi ipak trebao dobiti , Ponko ima samo prednost domačeg terena , sve ostalo je na mojoj strani, mislim da mu ni trgaona koju je Criters igral protiv mene nebu pomogla, jer onda slijedeču protiv Critersa i još 5 slijedečih utakmica sigurno gubi, pa nek vidi kakva mu je računica. Znači ipak dugave dobiva
13.4.2010 18:00:00-------KK Lokarda----Critters
-- a šta reči još jedna lagana pobijeda Lokarde, koja stvarno nemože doči u pitanje i to sa laganicom , jer je Criters zbog trgaone protiv mene , postao lak plijen. A pogotovo Lokardi koji bu nas sve zgazil, uključujući i mene u subotu, Znači Lokarda dobiva.......
Evo to bi bilo moje viđenje sutrašnjeg kola , da li se slažete sa mnom, ajmo odgovori.Rej Barone reci nešto,kaj si zašutio....
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!