значи бързината е такава каквато е описана ,разлика няма има единствено ако тренираш един пост тогава е по бързо или три или повече тогава е по бавно от зададеното време.Когато тренираш повече позиций ти се струва бързо защото ги гледаш как дигат нали доста играчи ,обаче това си е визуална заблуда,ако имате възможност и съпоставите нещата на една таблица на ексел ще се види разликата.Най важното нещо обаче за скороста е височината и треньора.Ще дам нагледни примери - Кирил Цачев е на 23 -185 см и е дигнал 3 скила този сезон Исмет Наз е на 19-ет и 196 и е дигнал едвам 4-ри.Както виждате разликата не е голяма ,Цачев е по възрастен доста но има височината удобна за тренировките.Аз съм с треньор 6-ца беше преди са незнам какъв е .Когато тренирах 3 позиций споменах на козло ,водих даже спор но той каза че не е възможно да дигат 3-ма по бързо от 2 позиций,като тренираш.Аз и досега на съм обеден на 100% ,но все пак трябва да знаете че Козло знае за играта повече отколкото ние някога ще знаеме