Šta reći za ovo kolo, opet iznenađenje koje je priredil SANAC,odnosno više Velečasni...nije mi jasno kak se to njemu dvije izgubljene mogu dogoditi,očito je krenuo mojim stopama, jer ne želi ići u prvu ligu pa tankira prvenstvo.....zato se bu sad na meni iskalil..........nemoj velečasni nisam ja kriv za tvoje poraze, ja sigurno nebum trgal protiv tebe..........
evo rezultata::
10.7.2010 18:00:00 ZG-Nomads dugave 63 - 84
--evo ipak nakon 3 utakmice prva pbijeda ,ali moram priznati da me pošteno namućio ,naročito kaj je onaj moj kreten od KC-a u 15 minuti već zaradio 6 osobnih, da sam zgubil dobil bi istog trna vritanjak ovak još ima popravni
10.7.2010 18:00:00 Mervin Mala Truba 122 - 89
- -mervin reda sa pobijedama svaka čast ali ipak nije imao hrabrosti odigrati normal, uglavnom se više trudio od male trube ,ali sve jedno svaka čast na pobijedi
10.7.2010 18:00:00 KK Lokarda SANAC 70 - 91
--maestralna pobijeda SANCA, bravo care ,ali sad ste ti i criters raspizdili Velečasnog pa bum ja zato fasoval u utorak, jer ne vjerujem da bu lokarda tri tekme za redom odigral laganicu i dopusti si 3 poraza za redom ili možda bude , bumo videli rekli su slijepi i udarili u zid.......
10.7.2010 18:00:00 KK Plutoni Critters 100 - 113
--ipak plutoni nisu uspjeli pobijediti crita, kaj je tu je
evo to bi bilo sve za ovo kolo do slijedečeg viđenja u ponedjeljak u 14.00 prognoza za iduče kolo
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!