1. Felnőtt korára értettem, az illetékesek is úgy gondolják, hogy a két védekezés összege legyen legalább 30.
2. Ezeket felnőtt válogatottra értettem. Azzal nem értek egyet, hogy egy DH-akinek 9-10 a BV-je az BD, csupán felment a KV-edzéstől, és érdemes lehet ott játszatni.
Nekem is a DH-mnak 20éves korára mikor 14-es lett a KV-je már 9-es lett a BV-je. Attól még kintről nagon jól dob, és bentről is védekezik valmelyest. És nem lenne gond felfejleszteni 9-10 szintre mire 21 lesz. És még maga a koncepció, hogy valaki 21éves korára csinál egy hatékonyan használható BD-t, attól én csokizok be. Látva Schar formáját és TSI-jét meg fizetését, kétlem hogy hatékonyan lehessen használni 21évesen BD-poszton.
Ha jól emlékszem, nyugodtan írd le ha nem, még nemrég írtál valamit, hogy 9-es lett a belső védekezése talán Schar-nek.
Vagy egyszerűen küld el a skilljeit vagy tedd be ide, hagy csemegézzünk belőle. Nem értem miért nem hagyod feketén-fehéren átlátni a dolgokat.
3. És a bentiek?? Kétlem hogy úgy vetted meg 18 évesen 650-ért, hogy a kiinti és benti főskkillek6-7 szinten lettek volna.
De minek tapogatózok sötétben, biztosan van mit rejtegetned, ha nem küldöd el maill-ben sem, bár már többször megtetted. Miért?
Hát nagyon kíváncsivá tettél.....