Jedina stvar koja po meni treba biti ispravljena je prosla sezona. I sam znas da nije ulozeno puno entuzijazma u A tim,Dumba je i sam to rekao par puta,bio je razocaran sa par nesrecnih poraza.Pa vidi se proslosezonska zainteresovanost preko broja postova u temi od pr.sezone.
znaci mali sad si me iznervirao. stvarno si mi mnogo simpatican lik, ali ovde si prevrsio svaku meru.
ako preko broja postova za reprezentaciju meris ko je koliko ulozio u nju, e onda ti svaka cast.
nemoj da se pravis lud i da kao ne znas u kom trenutku je prosle sezone uzeta reprezentacija i sa kakvim smo sve nedacama morali da se nosimo. lose smo krenuli, ali nikada nisam i nismo klonuli duhom. pa sta ako se neka utakmica izgubi? pa sta i ako to bude random? da li sam trebao da batalim sve i da se ponasam kao neko pre sireta? jel sam to trebao?
mislim da sam bio prvi koji je saradjivao sa celom BB zajednicom, a ne samo sa par ljudi bliskih njemu. svi su bili ukljuceni kako u pracenje reprezentativaca i potencijalnih reprezentativaca i svi su mogli da kazu svoje misljenje vezano za taktiku koju bi stavili. i svi bi dobili odgovor za to sto kazu. vremenom vecina tih ljudi je sama prestala da mi pise. i sta onda treba, ja da ih motivisem da rade sa reprezentacijom???
video si i sam kako smo izgurali da kraja ovaj utesni turnir. jesam li klonuo duhom posle ona dva "realna poraza"? jesam li? ili smo uspeli da dobijemo dve eliminacione runde na vece zalaganje protivnika? i onda smo ispali od portugala sa pogodjenom taktikom. na suvi kvalitet portugalaca, koji mi NIKADA necemo imati. sta bi tek bilo da sam imao entuzijazam po tebi? sta bi tek tad bilo?
stvarno si me razocarao. jedini me ti i kotur prozivate na ovom forumu, a mislim da svi znaju kakvo misljenje imam o tom coveku. da li je moguce da tvoju kampanju pravis na mojim neuspesima? sta mislis da ces time da postignes? i da li ti treba savet za tog tvog Vujcica ako si vec dobijao savete par sezona unazad, a kazes da si dovoljno iskusan da vodis repku? a nisi iskusan da odradis jos 2 sezone treninga sam.
stvarno ne mogu da verujem sta sam procitao na pocetku tvog prethodnog posta.