BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Kosarka, analiza, taktika i diskusija

Kosarka, analiza, taktika i diskusija (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Dock

To: Dock
This Post:
00
235782.101 in reply to 235782.100
Date: 3/5/2013 12:09:58 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Rodjen u Splitu davne 1967 godine, startni centar Boston Celticsa, klupski i reprezentativni prvak Evrope, clan najboljeg tima koji je Evropa ikada videla, Dino Radja u interviju za crnogorsku Pobjedu

http://www.pobjeda.me/2013/02/23/dino-rada-muka-mi-je-od-...

Last edited by Dock at 3/5/2013 12:14:34 PM

From: bazerbiter

This Post:
00
235782.102 in reply to 235782.101
Date: 3/7/2013 4:13:31 PM
Overall Posts Rated:
4545
Mislim intervju ko intervju... Nije mu odgovarala Amerika jer nema emocija,a onda predje iz jednog u drugi klub u,po bojama,podeljenoj grckoj i kaze u istom intervjuu "profesionalac sam i tako sam odrađivao posao." ?! Koliko kontradiktornosti... Kaze nekad je bilo centara a danas ih nema... Ok ovi dnas mogu da kazu nekad se igralo sporije i krljalo se na centre a danas gledaj kako se trci niko ne moze da nas pohvata(citaj majami i oklahoma)... mislim malo mi je glupo,sve i da je tako,kao sto je mozda upravu za neke stvari o kavlitetu,da se nesto izjavljuje tipa,parafraziram,nekad je sve bilo super,bili smo odlicni,kosarka je bila vrhunska,ovo danas je smesno... sve i da je tako,treba da postoji neka doza "gospodluka" i da se ne nipodastava danasnji nacin igre kako u NBA,tako i u Evropi... Mislim sve napreduje,samo kvalitet kosarke nazaduje? Da li je to zaista realno... Ne bih se slozio... Izvinjavam se na poduzem postu,ali eto to bi bilo neko moje misljenje... p.s. pritom bih samo pohvalio njegovo drzanje u emisiji o Drazenu i Divcu,kad je govorio o periodu u ratu,odnosu Divca i Drazena,iako se zna da je on najbolji Drazenov prijatelj bio,i da zna sta se zaista krilo iza svega toga,on je pristao da ucestvuje u toj emisiji govori na neki pozitivan nacin,sasvim korektno o svim stranama... I plus se zna da je bio jedan od glavnih sportista,javnih licnosti,koji su pozdravljali "domovinski rat"...

This Post:
00
235782.103 in reply to 235782.102
Date: 3/10/2013 8:38:21 AM
Overall Posts Rated:
4545
Samo da najavim da veceras ocekujem sjajnu partiju kralja i pobedu nad indijanom... vec ih je dva puta dobila,kralj kao pravi sampion nece da dozvoli i trecu,ocekujem spektakularnu partiju sa njegove strane da se zna ko je ko... i da ce da udje ne sa namerom da ih pobedi,nego demolira ne bi li im poslao jasnu poruku pred plej of!!!

Last edited by bazerbiter at 3/10/2013 8:40:17 AM

From: Dock
This Post:
00
235782.104 in reply to 235782.103
Date: 3/10/2013 8:54:43 AM
This Post:
00
235782.105 in reply to 235782.103
Date: 3/10/2013 10:50:15 AM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Samo da najavim da veceras ocekujem sjajnu partiju kralja i pobedu nad indijanom... vec ih je dva puta dobila,kralj kao pravi sampion nece da dozvoli i trecu,ocekujem spektakularnu partiju sa njegove strane da se zna ko je ko... i da ce da udje ne sa namerom da ih pobedi,nego demolira ne bi li im poslao jasnu poruku pred plej of!!!

Stvarno vjerujes da "kralj" moze da ucini nesto vise protiv najbolje odbrane lige ? Veceras ces uzivo moci da pratis dominaciju Westa i kompanije posebno u reketu

This Post:
00
235782.106 in reply to 235782.105
Date: 3/10/2013 1:06:46 PM
Overall Posts Rated:
4545
Nemam razloga da ne verujem... prosle godine kad je serija bila na ivici,2-1 za Indijanu,nekih minus 10 na poluvremenu,kralj se jos jednom ukzao kad je trebalo,ma sta mrziltelji njegovog lika i dela pricali, i to protiv jedne,slazem se u otpunosti,vrhunske odbrane kao sto je indijanina ubacio 40+15+5 :) jednostavno kad taj covek ubaci u 5 i resi da preuzme kontrolu,nema te odbrane koja ce ga zaustaviti... A veceras ce to da uradi jer imaju negativan skor,a kao sto sam napomenuo blizi se plej of :) mora poruka daa se posalje!

From: bazerbiter

This Post:
00
235782.107 in reply to 235782.104
Date: 3/10/2013 1:11:54 PM
Overall Posts Rated:
4545
Zaboravih da ti odgovorim,tekstovi su odlicni,svakog utorka ih izbacuje!!! Inace ne mogu da docekam da napise nesto o njegovom i mom omiljenom igracu Lebronu Dzejmsu... ali verujem da se to nece desiti skoro,jer racuna da ce da ode do kraja i tek onda posle titule,a to je u junu negde :(( mnogo daleko odavde! dakle,utorak ne mogu da docekam zbog njegovih kolumni,pa makar bile i o nfl-u koji ne prtim,ali jednostavno toliki broj zivotnih informacija i svega ostalog,pomislis da si odrastao sa tim likom o kojem pise i da znas sve o njemu :) genijalan je Edin!

This Post:
00
235782.108 in reply to 235782.106
Date: 3/10/2013 1:26:57 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
To je tvoje misljenje i imas puno pravo na njega.
Ipak s druge strane ako mislis je veceras pitanje neke poruke , onda sto se indiane tice neka istrpe tu "poruku".
Sta god da se desi u POu ce biti drugacija prica , zaboravljas da je Indiana prosle i ove sezone mnogo,mnogo bolja ekipa i na to sve cjelu sezonu igraju bez Gramgera koji ce da bude spreman kada bude trebalo.Kako god vidjecemo sta ce se desiti , Indiana im ne lezi , ni najmanje...

This Post:
00
235782.109 in reply to 235782.108
Date: 3/10/2013 1:37:21 PM
Overall Posts Rated:
4545
Pa bas sam zbog toga naveo primer proslogodisnje serije,jer je i Grejndzer bio tu,a Hibert je bio bolji i efektivniji,ne bih se slozio da su sad bolji nego tad... Mozda samo ljudi vise obracaju paznju na njih,plus,sad je i Bos tu ;) ... To je jedna od serija koja mi se mnogo svidela zbog svega u poslednje vreme... Mislim za Boston me vezuje ona 6 utakmica i nestvarna predstava,utakmica koja je okrenula Lebronov mentalitet 180 stepeni,ali serija ko serija,cela,mislim da je ona sa Indijanom bila za sve NBA zaljubljenike... Toliko popularnog "tres toka" prozivanja na terenu, po medijima,pokazivanje lensa stivensona kako treba "smaknuti" kralja,onda brutalan faul derika pitmena sl utakmicu,suspenzija i njemu i Hazlemu,mnogo grubih faulova nad Lebronom,a on zbog svega mora da istrpi jer ne sme da bude suspendovan... cuvena izjava kad su ga pitali sta misli o potezu Stivensona... A on odgovara,da li stvarno mislite da cu tom momku da dam toliko na vaznosti i pricam o njemu i jos mnogo toga :) zbog svega i skora ove sezone,100 posto ostajem da gledam :)

Advertisement