sine ajde da razjasnimo,ti si svoje finale zgubil u polufinalu kad si trgal inu ;)
da je igral normal isto bi te dobil jer ne znam jel si gledal utakmicu ali nakon 3 je bilo 30 razlike...
e sad kaj se tice sljedece sezone ja mislim da budem tankiral,makar imam se vremena predomisliti do all stara...
kaj se tice toga ko nam bude dosel,ne trebas se bojati drugoligasa niti najmanje jer 4,5 klubova iz nase lige s rosterima koji su bili bi bez problema ostali u drugoj...jedini problem bi mogel biti ako je neko tankiral s full izgradenom dvoranom i ima par milja na racunu pa da kupi prolazak gore(makar to fakat kosta s obzirom na ovaj novi porez)...
ti imas 3 opcije-ili se primiti treninga i rasprodati trenutni roster,zadrzat trenutni roster i probati se nekak izboriti s tim za otic gore(problem s tim je da ce te vjerovatno nagazit svako iole ozbiljniji u play offu kad se vise ne pazi na minute,a realno ti nemas superstara-pogledaj kaj su ti napravili isander,carsi i sobczyk) ili imas opciju skratit roster pa probat posteno proc gore...