BuzzerBeater Forums

BB Poland > [U21] Sezon 26

[U21] Sezon 26

Set priority
Show messages by
From: borczi

This Post:
00
252021.99 in reply to 252021.98
Date: 1/26/2014 9:29:52 AM
Overall Posts Rated:
593593
Dziękuje bardzo za wyczerpującą odpowiedź, więc treningi Karlinskiego idą w dobrym kierunku, motywacja jest

W bardzo dobrym!!! Nigdy nie mieliśmy tak świetnego PG (za mojej kadencji oczywiście, bo wcześniej nie wiem)!! DZIĘKUJĘ Ci!!!:) Jakiś skok lub nawet dwa w PS planujesz jeszcze?;) Dla Kadry by było idealnie... ale najważniejsze oczywiście Twoje plany względem zawodnika!

POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)
From: Midgaard

This Post:
33
252021.100 in reply to 252021.99
Date: 1/26/2014 10:32:44 AM
Maranahar
III.1
Overall Posts Rated:
163163
Mam non stop kontakt z Astą i to on kieruje treningiem Karlinskiego od samego początku, domyślam się, że uzgadnia to wszystko z Tobą. Ja jestem otwarty na każdy trening dla niego i będzie trenował tak jak będzie najlepiej dla kadry :)

This Post:
00
252021.101 in reply to 252021.100
Date: 1/27/2014 1:21:22 PM
Overall Posts Rated:
593593
Do przerwy:

Polska - Albania 63:22 - początek trochę trudny... ale dalej już z górki;) Wymiata nasz LeBron (jak nazwał Woźniaka Midgaard:) ), a dzielnie walczą o jak największą liczbę asyst wszyscy nasi rozgrywający... oprócz Ościłowskiego... i to dopiero zagadka bungowa - ktoś tak świetny nie gra... ale tu pewnie forma "tylko" solidna zaważyła.

W innych meczach - Włosi odstawiają jakąś manianę z Grecją... długi czas przewaga oscylowała koło jednego punktu... do przerwy 41:35. W naszej grupie zgodnie z planem (moim ) Holandia prowadzi z Finlandią 46:42.

A jeszcze dodam, że tym razem testujemy Inside Isolation... ;)))

Zapraszam na czat:)

This Post:
11
252021.102 in reply to 252021.101
Date: 1/27/2014 3:11:46 PM
Overall Posts Rated:
593593
POLSKA - Albania 121:40 (30:9, 33:13, 27:6, 31:12) (26975)

... co wpadło do głowy Albańczykowi z tym typowaniem:( ... dzięki tym pudłom przegrałem w typerkach;)) hehe

Założenie taktyczne - sprawdzić czy to dziwne obwodowe "Inside" isolation ma sens w przypadku naszej Kadry.

Wnioski - cholera wiiiii... ;) ... tak szczerze mówiąc liczyłem, że częściej w ataku szukany będzie Wyrazik i sprawdzę, jak sobie będzie raził z tymi fajnymi JS/IS w tej taktyce. A tu całe stado rzutów z obwodu, mocne ciśnięcie też obu SFów... i właściwie trudno odkryć na czym tak naprawdę ma polegać ta taktyka:/ Chociaż z drugiej strony generalnie muszę przyznać, że "oglądając" mecz podobało mi się, jak on przebiegał. Wyglądało to całkiem płynnie. Obawiam się jednak, że ta taktyka wymaga także dobrego SG... a tego raczej nie mamy. Bardzo dziwnie wybiera ona też graczy w ataku... nie wszedł na parkiet ani na minutę świetny Ościłowski. Za to Dominiak - zawodnik z najniższym PS w kadrze - wszedł w pierwszej piątce i zanotował aż 14 asyst! Cuda, cuda...

O meczu za wiele nie ma co pisać... ważniejsze to, że ten pressing w obronie wygląda naprawdę nieźle. Fakt, że tracimy na zbiórkach, ale rzuconych przez rywala tylko 40 punktów musi budzić szacunek. Fakt, że przeciwnik słaby no ale nasze staty imponujące... 48 asyst, 19 przechwytów, 10 bloków... a indywidualnie 17,5, dwa razy po 17, raz 16,5 i dwa razy 16...fajnie to wygląda! Ciekawe jak pójdzie z lepszymi rywalami;)

A indywidualne oceny:

Woźniak (16,0): - moja ocena: 9,5 - obserwacja w grze tak świetnego SFa to sama przyjemność... słusznie nazwany LeBronem, bo potrafi wszystko! Aż 26 punktów, 7 zbiórek, 4 asysty... kolejny świetny mecz Kamila! Jestem bardzo ciekaw, czy z lepszymi rywalami też będzie sobie radził równie dobrze. Zresztą pozycja SF w tym sezonie staje się powoli naszą kluczową "bronią";)

Wyrazik (17,5): - moja ocena: 9 - nasza gwiazda znowu w formie... co prawda dopiero solidnej, no ale ocena i występ już daje przedsmak tego, co będzie w sprawnej. 16 punktów, 9 zbiórek, 4 bloki... Duet W-W-wymiata:)))

Komorniczak (15,0): - moja ocena: 9 - znowu wrócił do nieomylności... nie wiem jak się to dzieje, ale zawodnik bez MEGA-wybitnych cech potrafi być praktycznie bezbłędny... w 15 minut zdobył 15 punktów przy prawie 100-procentowej skuteczności. Na SFie łącznie zdobyliśmy więc więcej punktów niż cała Albania!

Najbor (16,5): - moja ocena: 9 - nasz pierwszy center... i póki co świetnie daje radę... i to nawet mimo tylko solidnej formy. W sprawnej i jeszcze z dwoma-trzema skokami powinien wymiatać:) Nawet mimo nieoszałamiającej góry;)

Kolton (15,0): - moja ocena: 8 - ukraiński krasnolud znowu solidny... mocno zastanawia fakt, że bez JS, ale z JR obaj notują lepszą skuteczność niż obwód z lepszym JS... ale może to żadna zasada;) W każdym razie zrobił to co do niego należało - 11 punktów i 7 asyst w 21 minut.

Dominiak (15,0): - moja ocena: 9,5 - gdyby nie skuteczność byłaby "10"... i to największy SZOK w tym spotkaniu! Zawodnik, który nie skoczył i odstaje jeśli chodzi o główne skille od reszty obwodu pokazał, że jego miejsce w Kadrze jest niepodważalne! Co więcej - wyszedł w pierwszej piątce i dał pokaz gry na SGie... zresztą wystarczy powiedzieć, że w ciągu 27 minut był blisko triple-double... 10 punktów, 14(!!!) asyst, 6 zbiórek (4 w ataku), 2 przechwyty, 1 blok - żadnej straty i faulu! Prawie perfekcyjny występ:)

Talaska (17,0): - moja ocena: 8,5 - 9 punktów i 9 zbiórek - niezwykle pewny zmiennik centra. W sprawnej formie będzie dla nas bardzo cenny w dalszych meczach.

Karlinski (15,0): - moja ocena: 8,5 - gonił długo Dominiaka jeśli chodzi o ilość asyst... skończył na 9... dodał 8 punktów, 5 przechwytów i 4 zbiórki - staty naprawdę godne:) A będzie lepiej w decydujących spotkaniach!

cdn

Last edited by borczi at 1/27/2014 4:24:55 PM

This Post:
22
252021.103 in reply to 252021.102
Date: 1/27/2014 3:33:26 PM
Overall Posts Rated:
593593
Żmudka (16,0): - moja ocena: 9 - podobał mi się dziś występ tego zawodnika! Może ilość punktów nie aż tak imponująca (6), ale jak na podkoszowego to bardzo wszechstronny... w ciągu 21 minut zanotował bowiem aż 8 zbiórek, 6 asyst i 3 przechwyty. Wszędzie go było pełno;)

Kielin (13,5): - moja ocena: 7,5 - tym razem to na Kielina spadła rola SGa... wywiązał się solidnie, ale bez błysku.

Knast (17,0): - moja ocena: 8 - grał krótko, ale dobrze... widać, że nasz 20-latek już się całkiem oswoił z "dorosłą" U21-kadrą;)

... a najbardziej zaskakuje, że nawet mimo tak wysokiego wyniki ani na chwilę nie wszedł na parkiet Ościłowski... dziwne bardzo!

A w innych meczach:

GRUPA F: Estonia i Łotwa gromią... zwłaszcza szacunek budzą oceny indywidualne Estończyków przy run and gun ( (27117) ). Ważne zwycięstwo po dwóch dogrywkach odnotowała Szwajcaria z Austrią. Zostanie im jednak tylko walka o trzecie miejsce w Turcją.

GRUPA E: Bez niespodzianek - cztery pierwsze zespoły wygrały swoje spotkania. Niezłe noty wyciągnęła Hiszpania i to jednak chyba ona wygra tę grupę. A na drugim miejsce chciałbym Litwę;) Wiadomo dlaczego! MiG TRZYMAM KCIUKI!!!:)

GRUPA D: Rosja spapugowała nasz pressing w obronie... no i ładny wynik i oceny - (27059) - jednak nasi SFowi biją rosyjskich na głowę... ciekawe czy podobnie będzie przy centrze na tej pozycji i LI w ataku. Pisząc o Anglikach przyznaję się bez bicia, że jednak ich nie doceniłem;) Nie wiem, czy pokonanie przez nich Portugalii można uznać za sensację, ale z pewnością jest to wynik, którego bym się nie spodziewał. Mocno to komplikuje życie Portugalczykom... z bilansem 3-1 zostali w tyle za Rosją i Izraelem. Walka o drugie miejsce będzie tu zacięta, bo ostatniego słowa nie powiedzieli jeszcze Ukraińcy.

GRUPA C: Dziwny mecz Włochów... niby wysoka wygrana ( (27031) ) i fajne oceny zespołowe i indywidualne... ale z drugiej strony totalnie nie trafili z przewidywaniem i przez całą pierwszą połowę niesamowicie się męczyli z Grekami. Wyniki w okolicach remisu przez 24 minuty to sukces Greków. Zespoły z pozycji 2-4 spokojnie wygrały swoje spotkania.

GRUPA B: Przewidziałem CT Rumunów... i SENSACJA! (27002) ... myślę, że Niemcy się totalnie załamali... straty punktów w tym meczu nie brali pod uwagę. A biorąc pod uwagę czekające ich mecze z Francją i Węgrami to sytuacja się mocno skomplikowała. A jeszcze jest Białoruś. Ciężka grupa... Węgrzy wracają do gry - (27004) - jestem bardzo ciekaw jakie nastawienie zastosują zespoły w pojedynkach czołówki.

GRUPA A - POLSKA: Holandia jak się spodziewałem mocno się postawiła Finlandii ( (26974) ) - dopiero ostatnia akcja zadecydowała o wygranej faworytów. Wydaje mi się, że Finowie jednak zagrali normalem - dla nas lepiej, bo to z nimi zmierzymy się za tydzień. W pozostałych meczach wyraźne wygrane Słowenii i Bułgarii.

Za tydzień już trochę trudniej... MISJA FINLANDIA!!! ... i nie mówię o piciu ;-)))

This Post:
11
252021.104 in reply to 252021.103
Date: 1/27/2014 4:46:37 PM
Warsaw Mutants
III.10
Overall Posts Rated:
10811081
Gratuluję :)

This Post:
00
252021.105 in reply to 252021.104
Date: 2/1/2014 8:36:50 AM
Overall Posts Rated:
593593
Włoski "Pampers" (vel Pamperek) na TL Jeżeli ktoś ma wolne dwie "bańki" i lubi psuć, to... ;-) hehe

A porównując do Wyrazika... mimo kontuzji naszego Asa "dół" o dwa skoki słabszy... góra bez porównania gorsza od Wyrazika;)

This Post:
11
252021.106 in reply to 252021.105
Date: 2/2/2014 3:42:43 PM
Overall Posts Rated:
593593
Jutro pierwszy mecz "na poważnie" - misja "Finlandia"! Rywal wciąż nie zaznał goryczy porażki - najtrudniejsze spotkanie Finowie rozegrali tydzień temu z Holandią ( (26974) ). Zastanawiam się, czy w tym spotkaniu nie zagrali "normalem". Dla nas to jednak niewiele zmienia...

Przedstawiając skład rywali trzeba zwrócić uwagę na bardzo silny obwód. Tacy zawodnicy, jak Petri Praski (29097373) (29097373), Atte Sillantaka (29097286) (29097286), Paavo Mahlakorpi (29094972) (29094972), czy zwłaszcza Otto Mailander (29094369) (29094369) nie ustępują za bardzo naszym rozgrywającym. Pod koszem już sporo słabiej... najlepszy Fin ( Ville Norberg (29095435) (29095435) ) nie grzeszy dobrą formą. Reszta jest jednak od naszych sporo słabsza. Będą jednak jutro maksymalnie przygotowani, bo zadbali o sprawną formę. Taktyka wybierana przez coacha Suomi to najczęśniej podkoszowe LI lub LP. Aż dziwne, że nie próbuje zagrać czegoś obwodem...

A u nas... trafił do Kadry pierwszy prawdziwy Shooting Guard... bardziej z uwagi na formę i brak podobnego zawodnika. Jestem bardzo ciekaw, czy bunga polubi Stefana i da mu w ogóle zagrać. Kontrkandydaci do występu bowiem albo zaliczyli kolejne skoki albo też mocno wyżyłowali formę (Karliński). Na obwodzie nie mamy żadnego problemu... no prawie żadnego biorąc pod uwagę braki na pozycji SG... Nieco inaczej zaczyna wyglądać sytuacja pod koszem:/ Co prawda kolejne skoki zanotowało aż sześciu podkoszowych kadrowiczów, ale jednocześnie dotknęły nas również smutne informacje. Nie o wszystkim mogę napisać... jest jedna katastrofa niestety:( I to na ten sezon i następny... ehhh... Smuci również forma w kratkę Wyrazika. Na TL trafił Jur. Jego szef nie ogarnia za bardzo pilnowania formy... wszelkie instrukcje, porady, maile za wiele nie pomagają.

W innych spotkaniach już sporo ważnych pojedynków... po kolei...

- Absolutny hit w grupie F - Łotwa zmierzy się z Estonią... oba zespoły niestety muszą się dogadać na TIE... nie widzę innej opcji:( Na tym etapie ME to jedyne rozsądne rozwiązanie. Zwycięzca zapewni sobie pierwsze miejsce w grupie... no chyba, że znowu w ostatniej kolejce zaczną się cyrki jak dwa sezony temu. Turcja zmierzy się ze Szwajcarią.

- w grupie E w bardzo ważnym meczu Hiszpanie powalczą o zatrzymanie Belgów. Tu o umówieniu się na TIE nie ma mowy... zastanawiam się nawet, czy Belgowie nie zagrają CT... chociaż dwa ostatnie spotkania mają z Serbią i Litwą, więc wtedy ent się również przyda. W drugim ważnym spotkaniu Litwa zmierzy się z Serbią. Tu też będzie gorąco! Z uwagi na osobę trenera Litwy trzymam kciuki za tym zespołem!!! LIE-TU-VA!!! LIE-TU-VA!!!:)

- grupa D - tu dwa najlepsze zespoły jeszcze ze sobą się nie mierzą... ale spotkania Izraela z Ukrainą i Rosji z Portugalią z pewnością wyjaśnią sporo więcej jeśli chodzi o układ sił w tej grupie. Myślę, że jednak Rosja... ale kto drugi?

- grupa "włoska"... Włosi powinni jednak pokonać Chorwatów. Zobaczymy, czy Hrvatska zagra z wyższym nastawieniem. Niepokonani Bośniacy powinni sobie poradzić z Czechami... jednak czy ich coach nie spanikuje i nie straci enta? O to jest pytanie;)

- Niemcy po porażce stanęli właściwie pod ścianą - jutro powinni powalczyć z Francją jeśli chcą się liczyć w tej grupie. Mogą oczywiście jeszcze czekać na bój z Węgrami, ale patrząc na małe punkty to trzeba wątpić, że to jedno zwycięstwo może dać im awans. Węgrzy w ostatniej kolejce powalczą z Francją (już zapewne z zagwarantowanym awansem) i wszystko będą mieli w swoich rękach. Tylko jeszcze muszą jutro pokonać Białoruś;)

- a u nas Bułgaria zagra ze Słowenią... oczywiście trzymamy kciuki za Słowenię i utratę enta przez obu rywali;) hehe

:))

DO BOJU POLSKA!!!!!!

... mecz o 18,35 tradycyjnie ...

This Post:
00
252021.107 in reply to 252021.106
Date: 2/3/2014 2:52:53 PM
Overall Posts Rated:
593593
Nie dałem rady dotrzeć na mecz i być na czacie:((( Przepraszam tych, którzy byli, oglądali i liczyli na moją obecność... dopiero dotarłem do domu:/

POLSKA - Finlandia 130:86 (33:26, 32:21, 25:21, 40:18) (26978)

O przebiegu meczu w związku z tym, że nie mogłem go oglądać za wiele nie napiszę... wynik sporo wyższy niż się spodziewałem - to akurat dobrze;) Ilość zdobytych punktów pokazuje, że w tym sezonie z braku super-obrońców szukamy innej drogi - miazgi w ataku... i to się póki co sprawdza. Założenia taktyczne... hmmm... tym razem nie mogę wszystkiego zdradzić.. zbliżają się ważniejsze spotkania i to część większego planu. Pierwszy raz skorzystałem z możliwości przewidywania taktyki... efekt oceńcie sami;) W tym wypadku również nie zdradzę swoich myśli i planów... Ciekawym jest to, że oceny zespołowe w tym spotkaniu nie wskazują na aż taką przepaść... rzut z bliska mieliśmy nawet gorszy niż u Finów, zbiórki takie same. Nasza przewaga to obrony i zwłaszcza płynność ataków. Pierwszy raz w tym sezonie zagraliśmy z prawdziwym SG w składzie. Efekt... Stefan spędził na parkiecie aż 29 minut i wykręcił całkiem fajną ocenę (14,5). Skuteczność bez szału, ale myślę, że ten eksperyment wart jest kontynuacji;) Wychodzi na to, że lepszy taki SG niż żaden... Najlepsza ocena Wyrazika (19,0)... a forma jedynie porządna. Aż strach się bać, co by się działo gdyby był w sprawnej. Nasz atak kolejny raz zdominowali SFowie... razem 44 punkty przy skuteczności 20/26 - MIAZGA! Przegraliśmy z Finami walkę na tablicach... trudno... coś za coś... nasz pressing w obronie niestety skutkuje osłabieniem i tak dość słabego tego elementu w naszym zespole. W zamian wymuszamy mnóstwo strat (dziś 23).

Ocen indywidualnych dziś takich jak zwykle nie będzie - bez oglądania meczu byłoby to niesprawiedliwe. Zamiast tego kilka słów o indywidualnych statach... Woźniak z Komorniczakiem - obaj w sprawnej i obaj leją niesamowicie przeciwników! Wyrazik znowu na PFie i w przeciętnej formie świetny występ... taki bez przemęczania się;) Swietnie wspierał go Żmudka! Z tej mąki będzie chleb w kolejnych spotkaniach! DZIĘKUJĘ Rufi69 i za skok, i za SUPER formę!!! Dalej Stefek Dobrochowski... nie pasuje on do gry typowej "pod-kosz", ale za to w takieju taktyce, którą póki co stosujemy, spisuje się IDEALNIE! A z naszych PG dziś najlepiej Kolton... nie tylko najwięcej punktów, ale i 8 asyst. Karlinski niestety znowu trochę w cieniu... ale co powiedzieć o Ościłowskim:/ Fakt, że bunga uporczywie robi z niego SGa... ale tak mało minut i tak słaby występ to trochę dziwna sprawa. Na centrze Najbor z Talaską... obaj po 18,5 - SUPER oceny! Fakt, że taktyka niby to nazywa się "inside", ale kolejny raz przekonujemy się, że akurat tu ten inside to sporo na wyrost;) Może to jest metoda na zwalczanie powszechnie oklepanego Look Inside?? ;) W każdym razie jak widać po moich wyborach trudno uznać, że postępuję standardowo... hehe... efekt to też dwa pudła Finów w przewidywaniu:)

A w innych meczach:

- grupa F: mecz na szczycie dla Estonii... (27119)... tak jak mówiłem - poszła ustawka na TIE. Nie było innego wyboru. Estonia raczej nie będzie bawić się w wariant łotewski i odpuszczać spotkań. Mamy więc zwycięzcę grupy. Szczerze mówiąc to Estonia zaczyna wyrastać na czwartą siłę - obok Węgrów, Włochów i chyba nas... My na szczęście (o ile wygramy naszą grupę) wpadamy na Łotwę. Nie będzie łatwo... ale chyba łatwiej niż z Estonię;) W drugim ważnym meczu Turcja pokonała Szwajcarię... jednak z wydatną pomocą trenera rywali, który totalnie spudłował przewidywanie taktyki. Turkom został jeszcze ent, więc teraz plan prosty - za tydzień TIE z Estonią i za dwa tygodnie CT z Łotwą... a to powinno zmusić Łotyszy do normala;) Dla nas git

cdn

This Post:
11
252021.108 in reply to 252021.106
Date: 2/3/2014 2:53:22 PM
Warsaw Mutants
III.10
Overall Posts Rated:
10811081
Gratuluję kolejnego pogromu :)
Fajnie się ogląda takie wyniki :)

This Post:
11
252021.109 in reply to 252021.107
Date: 2/3/2014 3:17:27 PM
Overall Posts Rated:
593593
- grupa E: jednak Hiszpania ( (27090) )... ich trener znowu zaczyna kombinować z taktykami obwodowymi - widać, że mocno trening idzie w stronę szkolenia dobrych PG/SG... z tego punktu widzenia ich mecz z nami w drugiej rundzie zapowiada się ciekawie.... nasz obwód musi być bardzo czujny;) W meczu o drugie miejsce Litwa niestety uległa Serbii - (27091). Patrząc na oceny myślę, że jednak Serbia wywalczy drugie miejsce w tej grupie. Szkoda Litwinów:((

- grupa D: Rosja, Rosja, Rosja... i długo, długo NIC... tym razem o sile Rosjan przekonała się Portugalia ( (27062) ). My na szczęście chcemy wygrać naszą grupę i zmierzyć się z drugim zespołem z tej grupy... a będzie nim... cholera wie kto) ..bo w drugim ważnym spotkaniu Izrael z dziwnym pacjentem ( (27063) ) uległ Ukrainie. Strasznie to skomplikowało sytuację w tej grupie. Myślę, że drugi zespół wyjdzie z tej grupy z entem na poziomie 5 Dla nas idealnie;)

- grupa C: Włosi wygrali... (27034)... ale czy to był taki szał, to bym nie powiedział;) Sami oceńcie;) Biorąc pod uwagę niespodziewaną porażkę Bośniaków (NIECH KTOŚ ICH NAUMIE BUNGI!!!) z Czechami ( (27035) ) można powiedzieć, że Włosi już wygrali grupę. O drugie miejsce - dla nas mało ważne, bo trafiamy na Włochów - walczą ciągle trzy zespoły: Chorwacja, Bośnia i Czesi.

- grupa B: Pisząc zapowiedź tej kolejki idealnie przewidziałem chytry plan (i konieczność) Niemców;) Zagrali jak pisałem CT przeciwko Francji... i efekt - SENSACJA i pokonanie mistrzów świata!!! (27006) ...Ciekawe w tym meczu taktyki i przewidywania... Niemcy wybrali outside isolation i nie pomogła strefa 3-2 Francuzów... kolejny dowód na to, że te "izolacyjne" taktyki to totalna szopka, bo nazwa tylko myli;)) Do gry o pierwsze miejsce tym samym wracają Węgrzy, którzy łatwo pokonali Białoruś... (nie)stety Domi spanikował i stracił enta - (27007). Te wyniki sprawiają, że nie ma już drużyn bez porażki w tej grupie. Myślę, że faworytem do pierwszego miejsca stali się znowu Węgrzy... zwłaszcza, że za tydzień mają Niemców bez enta;) Powinni łatwo wygrać... Myślę, że drugie miejsce przypadnie Francji... no i mistrzowie świata trafią do grupy z Włochami, Hiszpanią i nami (o ile wygramy grupę). Hmmmm....

- grupa A (polska): Bułgaria zakończyła marzenia Słoweńców o awansie... (26979)... i patrząc na terminarz to mocno przybliżyła się do awansu z drugiej pozycji. Za tydzień ma mecz z nami i nie ma sensu aby traciła enta - bo w ostatniej kolejce walka o wszystko z Finami. Dla nas korzystny układ;)

Powoli klaruje się sytuacja w grupach... więc lubiąc wróżenie pobawię się w przewidywanie składu grup w drugiej rundzie;)))

Grupa 1:

Polska
Francja
Włochy
Ukraina
Hiszpania
Łotwa

Grupa 2:
Bułgaria
Węgry
Chorwacja
Rosja
Serbia
Estonia

hmmmm... grupa pierwsza wygląda potwornie silnie.

Za tydzień podejmujemy Bułgarię... jeśli się nie mylę powinien to być mecz przyjaźni z TIE rywali ;)

Advertisement