Εχω κανει ηττες και ηττες στο παιχνιδι. Σε σημαντικα και ασημαντα παιχνιδια. Νομιζω ομως οτι η σημερινη δεν συγκρινεται με καμια αλλη απο πλευρας ξενερωματος.
Δεν γινεται απλα να στο κανει αυτο γιατι δεν ειναι κατι ρεαλιστικο, κατι που μπορει να συμβει στην πραγματικοτητα. Οπως και να το δει κανενας. Σε ππ100, σε παικτες που επαιξαν στον αγωνα, σε προβλεψεις πριν τον αγωνα, στα ρατινγκς των 2 ομαδων. Χιλιες φορες να στο δειξει με εναν ρεαλιστικο τροπο το παιχνιδι για να μπορεσεις να αποδοσεις καπου την ηττα. Ας εβγαιναν παικτες μου με φαουλ, ας τραυματιζοταν, ας μου επιανε διπλη προβλεψη ο αντιπαλος ετσι ωστε να αποδοσω ευθυνες σε δικη μου τακτικη προσεγγιση. Ας υπηρχε διπλη διαφορα διαθεσης η ενας συνδιασμος ολων των παραπανω.
Ειδα οτι καποια παιδια εθιξαν το θεμα με τους χρηστες στο δημοσιο φορουμ. Οτι πρεπει να γινουν αλλαγες ωστε να βελτιωθουν καπως οι τιμες τις αγορας. Εδω μιλαμε οτι υπαρχουν προβληματα στα πιο απλα πραγματα του παιχνιδιου. Δεν γινεται να κατεβαζεις παικτες με 120-130-140 σκιλς και ο αντιπαλος να παιζει 30 λεπτα με παικτη του 3χιλιαρου και να κερδιζει τον αγωνα. Καταρχην για να διευκρινισω κατι δεν τα βαζω με τον αντιπαλο αλλα με τον τροπο που ειναι σχεδιασμενο αυτο το παιχνιδι.
Αν το παρουμε με μια ρεαλιστικη εκδοση ειναι σαν να κατεβαινει ο Ολυμπιακος η μια ομαδα Α1 με πολυ μεγαλο μπατζετ και να παιζει εναν αγωνα με μια ομαδα Α2 η οποια ομως παιζει με 4 παικτες και 1 μη μπασκετμπολιστα. Υπαρχει ποτε πιθανοτητα να κερδισει η αντιπαλη ομαδα?
Εγω ετσι το βλεπω τουλαχιστον. Γενικα πολυ δυσκολα θα γραψω δημοσια για να διαμαρτυρηθω για καποιο αποτελεσμα αλλα σημερα ηταν οτι πιο κουφο μου εχει συμβει στα 7 σχεδον χρονια που παιζω το παιχνιδι. Ας εβγαινε μπλοου αουτ και ας γυρνουσε απο εκει. Καποιο μικρο νοημα εστω θα εβγαινε ακομα κι ετσι.
Αυτο που ζηταω ουσιαστικα ειναι ρεαλιστικοτητα
Πάντως ο πάνσοφος βλέποντας μπροστά,θεωρεί ότι μπορεί αυτή η ατυχία,να σου δώσει στο τέλος το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και κατ'επέκταση τον τίτλο του πρωταθλητή!
Αλεξ ειλικρινα δεν εχω καμια ορεξη πλεον για να παιξω αυτην την σεζον. Θα την παλεψω μεχρι το τελος αλλα μεχρι εκει. Ουτε ορεξη πλεον για το παιχνιδι ουτε τιποτα
ΥΓ: Φέτος πάντως,όποτε κάποιος είναι να παίξει μαζί μου,αποκλείεται την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το κύπελλο!
Υ.Γ.
Να ο πρωτος σοβαρος λογος να αποδοσω την ηττα. Οτι εισαι λιγο γκαντεμης

Last edited by τεράστιος at 10/27/2016 8:31:08 PM