BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283974.100 in reply to 283974.99
Date: 1/31/2017 1:19:24 PM
Overall Posts Rated:
531531
χαχαχαχα εγω να δεις ποσο βαρεθηκα δεν εχω καθολου ρεντα μπορει να εχω βεβαια αργοτερα θα μου γυρισει που ια παει

This Post:
00
283974.101 in reply to 283974.99
Date: 1/31/2017 1:20:28 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Έχασες τον Κοσμίδη και έχασες και ένα ματς που είχα στο πρόγραμμα να μην κατεβάσω ομάδα!

Δυστυχώς για εσένα,ο Κοτίδης όρμηξε χτες και ούρλιαξε:'' Θα είσαι πολύ κότα ρε Αλέξανδρε7,αν και χωρίς τον Κοσμίδη κιοτέψεις για άλλη μια φορά!κοκοκοκοκοκοκο!!!

Τελικά μπήκαν όλοι στην αποστολή,ξεκινώντας με τους λίγο πιο αδύναμους παίχτες και με μόνη αυστηρή συνθήκη να παίξει ο υπέρτατος Αh 48 λεπτά και αν βγει,να μην μπει στη θέση του βασικός παίχτης!Τελικά ο πάνσοφος είχε δίκιο και νικήσαμε για 1η φορά νομίζω στην έδρα σου,έστω και αν είχες μισή ομάδα!

ΥΓ: Που να είχε και κατάσταση αυτός ο Λεσένκο πόσα θα έβαζε!!! :-)

This Post:
00
283974.103 in reply to 283974.102
Date: 1/31/2017 1:46:05 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Οταν ετοιμαζα την ομαδα για αυτο το ματς η σκεψη μου ηταν πολυ απλη. Κατεβαζεις ομαδα κ χανω, δεν κατεβαζεις κερδιζω. Δεν σκεφτηκα καθολου το ενδεχομενο να βαλεις μια αναμεικτη ομαδα κ δεν ασχοληθηκα καθολου με το παιχνιδι. Φυσικα τα λαθη πληρωνονται. Σημαντικη νικη για σενα αφου μονο εσυ κερδισες απο τους κοκκινους, το ιδιο οδυνηρη η ηττα για μενα αφου μονο εγω εχασα στους μπλε.

Βασικά σε αυτό στηρίχτηκα και εγώ!Ότι θα πας χαλαρά,με την λογική ότι αν βάλω μέσα ΑH,Pedrosa κτλ. θα κερδίσεις και αν βάλω βασικούς θα χάσεις!Δεν είχε λογική να πας με κανονική υπό κανονικές συνθήκες!

Εγώ το σκέφτηκα και άλλαξα γνώμη πολλές φορές!Το ενδεχόμενο πάντως να κατεβάσω πλήρη ομάδα δεν το σκέφτηκα πολύ!Ήταν ρίσκο και αυτή η ανάμεικτη,γιατί μπορούσα και να χάσω το ματς,αλλά και να μην βγουν οι χρόνοι αν έχανα νωρίς κάποιον βασικό!Το μελέτησα αρκετά και ευχόμουν τα φλιπ στις 2 πλευρές να βγουν καλά!πχ αν έπεφτε ο Λεσένκο πάνω στον ΑH σε υπομονετική,θα έσπαγε το ρεκόρ πόντων στην Α1!! :-)

Εγώ έχω κάνει μια άσχημη ήττα εντός από τον Θεό και ίσως δεν έχει και μεγάλη σημασία αυτή η νίκη!Απλά μου αρέσει να ρισκάρω λίγο,όταν υπάρχουν πιθανότητες!

Ειναι πολυ περιεργη η σεζον φετος κ δυστηχως θα ερθουν ακομα πιο δυσκολες σεζον με τις αλλαγες που θα γινουν στο πρωταθλημα. Η ομαδα μου ειναι σε φαση προσαρμογης στα νεα δεδομενα, αλλωστε η κ@υλα για τιτλους εφυγε μετα το περσινο κατορθωμα οποτε πλεον προεχει η "υγεια" της ομαδας

Καταλαβαίνω τι λες!Και εγώ κάπως έτσι νιώθω από τότε που πήρα πρωτάθλημα!!Ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ''φούντωσε'' και ''κ@@λωσε'' ακόμα περισσότερο σηκώνοντας το τρόπαιο είναι ο Αγαμέμνονας Κοτίδης!!!Έχει πάθει ψύχωση και θέλει το ''precious'' πίσω!!Μάλιστα σήμερα που βρίσκεται ακόμα σε εσάς,θα σε συμβούλευα να προσέχεται λίγο παραπάνω,γιατί δεν αποκλείω και απόπειρα κλοπής!!Του λείπει πάρα πολύ!!!!! :-)

Last edited by ALEXANDROS7 at 1/31/2017 1:47:41 PM

This Post:
22
283974.109 in reply to 283974.108
Date: 2/3/2017 7:00:49 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εχεις κανει καμια συμφωνια με τους Ουκρανους κιλερ?

Last edited by τεράστιος at 2/3/2017 7:02:30 AM

Advertisement