Scotland U21 - Slovensko U21 69:84 (11555)Nakoniec sme vonku uhrali cenne vitazstvo aj proti CT, ktore na nas vytiahli Skoti. Vitazstvo sa nerodilo lahko, v priebehu zapasu sme vyhravali najviac o 10b. Este asi 5 min pred koncom stiahol super na rozdiel 2 bodov a ten konecny 15 bodovy rozdiel je vlastne najvacsi v zapase. Super zahral to co vzdy, prekvapil akurat pristupom s ktorym som, priznam sa velmi nepocital, ale nakoniec to dobre dopadlo.
Z nasich hracov nikto neexceloval, podali sme kolektivny vykon a kazdy prilozil ruku k dielu. Pacil sa mi ale vykon
Podolinskeho (14b, 7/14 strelba, 8 doskokov, 2 asistencie) zo zakladu a z lavicky sa podla ocakavani presadili mladi
Bujda (12b za 15 min, 4/7 strelba, 2/2 trojky) a
Mierka (8b, 4/4 strelba). Naopak trosku za ocakavaniami ostali
Loziak a
Renac v doskokoch, ked doskocili len 10, resp. 11 lopt. Toto bolo sposobene najma rozdielnymi pristupmi a 3-2 zonou. Celkovo sme vsak na doskoky vyhrali 50:47 a myslim, ze sa len opat potvrdilo, aky je doskok uzitocny sekundarny skill. Ved nasi PF/C doskocili dokopy len 24 lopt z celkovych 50.
Trochu som lutoval, ze som nedal osobku v obrane, aj ked super opat zahral Motion. Sice by sa mozno trochu jednoduchsie presadzovali ich obvodovi hraci, ale takmer vzdy by ich branil hrac na to urceny. Pri 3-2 zone sa bohuzial stavalo, ze dost casto prave obvodovi zakoncovali (uspesne) cez nasich PF/C. Dalsou vyhodou by bol trochu silnejsi doskok.
Buduci tyzden hrame uz o 12 na obed v Singapure, tak sa budeme musiet poponahlat s obedmi:)
Momentalne sme v tabulke na 7. mieste z 9 neporazenych timov. Teoreticky prichadza do uvahy zakopnutie 2-3 timov pred nami, tak ak nas o skore nepredbehnu 2 superi pod nami, mohli by sme sa vyhupnut na 5. pri najlepsom 4. miesto.