BuzzerBeater Forums

BB Eesti > U21 tegemised:

U21 tegemised:

Set priority
Show messages by
From: vpl

This Post:
55
219170.990 in reply to 219170.989
Date: 1/1/2025 2:48:36 PM
kk vpl
III.9
Overall Posts Rated:
6060
Second Team:
kk vpl II
Mis mul muud üle jäi. Ei saa riskida, et läheb kusagile, kus vormi ei hoita ja trenni ei saa. Tegemist on meie selle hooaja ühe tugitalaga.

Kui ma siin juba kirjutan, siis natuke ka eesolevast hooajast. Selle hooaja U21 meeskond on meil oluliselt tugevam kui eelmisel.Seda näitab kasvõi see, et Kaar, Paabo, Hindremäe ja Kozlov, olid juba eelmisel hooajal 20 aastastena võistlusmängudes kohati algviisikus. Kozlov on ma julgen arvata täiesti U21 maailma tipp. Palga poolest on ta maailmas 21 aastastest teisel kohal.

Lohutusturniiri asetusmängudel naeratas meile ka loosiõnn. Me mängime vaid kahe meeskonna vastu, kes reitingutabelis on meist eespool. Neist Inglismaad võitsime hiljuti suhteliselt kindlalt sõprusmängus ja Boliivia ei tundu ka ülitugev. Seega võiks eesmärgiks võtta läbida asetusmängud täiseduga. Kogu hooaja eesmärk võiks olla ületada täiskasvanute koondise eelmise hooaja tulemus ja jõuda vähemalt poolfinaali.

From: MercyMe

To: vpl
This Post:
11
219170.991 in reply to 219170.990
Date: 1/1/2025 3:14:48 PM
BC Purustajad
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
6666
Second Team:
Nutcrushers
Tore et jäi kindlasse kohta. Treenisin treenisin ja ei mõelnudki tegelikult, et palk nii kõrgeks võib minna. Kujusid võiks see hooaeg olla nii et saab huvitav olema kaasa elada.

From: vpl
This Post:
66
219170.992 in reply to 219170.991
Date: 1/7/2025 4:25:18 PM
kk vpl
III.9
Overall Posts Rated:
6060
Second Team:
kk vpl II
Lohutusturniir algas meile kindla võiduga Jaapani üle 124:90. Mänguvormid ei olnud just hiilgavad (eriti pikkade osas), aga loodetavasti on tegu hooaja alguse probleemiga ja vormid lähevad edaspidi üles. Mängu võidus kahtlust ei tekkinud. Kõik üles antud mängijad said mängu ning 10 meest said päris ühtlaselt mänguaega. Kõik tegid oma ära ja keegi ära ei kukkunud. Mängu parim skoorer oli vahetusest mängu sekkunud Ots 24 punktiga.

Meie järgmistest vastastest kaotas Ekuador Lätile 116:92. Samas pani Läti mängu rohkem ning Ekuador näitas tublisid reitinguid. Seega neid alahinnata ei saa. Montenegro võitis Maltat 100:98. Montengro reitingud olid oluliselt nõrgemad kui Ekuadoril. Kasahstan kaotas võitlusliku mängu Venemaale 87:78. Taani kaotas Norrale 100:98, Rootsi andis loobumiskaotuse Azerbaidžaanile 50:0, Boliivia kaotas Puerto Ricole 132:122 ning Inglismaa võitis Armeeniat 108:67.

Kokkuvõttes ei näidanud ükski tulevastest vastastest mingit imelist mängu. Olen jätkuvalt arvamusel, et reaalne on neid kõiki võita, kui vormid korras on.