cieszę się niezmiernie, że wróciłeś do HT... ja do BB trafiłem z HT oczywiście, dzięki długotrwałym namowom usera cacek77... Ty mnie nakierowałeś na moją dobrą drogę w BB, a że mój junior w poniedziałek zadebiutował w u-21, to insza większość... sprzedaż gadżetów wzrosła;)))
mimo wszystko wolę HT, jest bardzie nieprzewidywalny (vide mój ostatni mecz barażowy o 4 ligę, gdzie silnik gry w sumie mnie wydmuchał na szaro...) i nie jest tak, jak napisał Khazaad, że tylko li onli pomoc się liczy... Gdyby nie moi dwaj zawodnicy, Bielenia i Zachaj, pewnie dawno dałbym sobie spokój z BB, jakoś mi długo nie szło w tej grze... długo nie mogłem wyjść z 4 ligi, zawsze ktoś się okazywał lepszy, ja grałem kaszanę... tutaj można szybciej dojść na szczyt, bo jest mniej userów aktywnych, gra jest mniej rozbudowana (poziomy ligowe, w PL 5 na razie). może wolę hattricka dlatego, że tam wspomagam grę, a tu nie??? sam nie wiem... ale społeczność i tu i tam jest ta sama;))) ci sami userzy:))) w sumie userzy, którzy tam grają w niskich ligach, tutaj się popisują i są mocno aktywni... i grają wysoko w ligach... BB się zmienia... na samym początku pamiętam, jak się dziwiłem, że nikt nie chce kupić moich grajków;)))
także, pozdrawiam wszystkich:)))
for all, życzenia świąteczne po japońsku:)
Akemashite Omedetou Gozaimasu!