BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ

Καφενειο η Ωραια Αιγα VIΙ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203967.992 in reply to 203967.991
Date: 1/26/2012 3:17:48 PM
Overall Posts Rated:
343343
Σε χάλασαν και σένα ρε...καυγαδίζεις :Ρ

This Post:
00
203967.993 in reply to 203967.992
Date: 1/26/2012 3:19:48 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Άσε αυτό το παιχνίδι σου βγάζει τον χειρότερο εαυτό

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
11
203967.994 in reply to 203967.991
Date: 1/26/2012 3:38:18 PM
Overall Posts Rated:
7070

Θα το πω ξανά.Παρεξηγήθηκες σαν φίλος του Κατζα όταν είπα το ρητό για τους φίλους.Σου εξήγησα δεν εννοούσα εσένα και θα μιλάω με ονόματα.
Ξανά εσύ με bold,ξανά εγώ να εξηγώ..Την αλήθεια την λέω και τώρα..αλλά μου σβήνουν τα ποστ γιατί θεωρούν ότι η αλήθεια παραβαίνει τους κανόνες..Εκεί υπάρχει μπέρδεμα.
Τα λέω σε σένα γιατί εσύ ουσιαστικά συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις..μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις..
Σε αντιπαλότητα με την Α1 ήρθα όταν βγήκε ο Ροτονδο και έλεγε "Εχει τελειώσει ο Μαρτίου,θα τον ρίξω..θα τον κάνω.." Ο ροτονδο έγραφε και τα περιφημα "Φτύνει ο παίκτης...κτλ".Τι γίνεται όμως..Ο ροτονδο είναι φίλος με μαμου και ματσα οπότε στα καπάκια τρώω το πρήξιμο και από αυτούς(σπαμάρισμα ματζιος κτλ..).Μπαίνει στο παιχνιδάκι και ο κατσικάκιας αργότερα όταν ανέβηκε κατηγορία σαν φίλος τους από την παράγκα..

υ.γ Τα ´άντε μπράβο´ να τα αφήσεις σπίτι σου που είναι πλέον κατάλληλα :)

Αυτά με το σπίτι πρόσεχε τα λίγο..Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κανέναν..μάλλον εμένα προσβάλλουν οι άλλοι..

Τώρα μετά από τόσο πρήξιμο ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το μουφα το web-browser manager..Αλλά προτίμησα να ανοίξω λίγο τα μάτια του κόσμου από το να κάθομαι άπραγος.Εσύ τώρα επιμένεις μετά από 2-3 μηνύματα να νομίζεις ότι εγώ αναφέρομαι σε εσένα..Ε τι άλλο να κάνω.Σου λέω δε σε ξέρω..εκεί εσύ..

This Post:
00
203967.995 in reply to 203967.994
Date: 1/26/2012 3:53:36 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Τώρα μετά από τόσο πρήξιμο ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το μουφα το web-browser manager..Αλλά προτίμησα να ανοίξω λίγο τα μάτια του κόσμου από το να κάθομαι άπραγος.Εσύ τώρα επιμένεις μετά από 2-3 μηνύματα να νομίζεις ότι εγώ αναφέρομαι σε εσένα..Ε τι άλλο να κάνω.Σου λέω δε σε ξέρω..εκεί εσύ..

Εεεεε επιτέλους σταμάτα να τα λες σε εμένα!!!!!!!

Στείλτα ή αναφέρσου σε αυτούς που εννοείς!

Αυτά με το σπίτι πρόσεχε τα λίγο..Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κανέναν..μάλλον εμένα προσβάλλουν οι άλλοι..

Το άντε μπράβο σε εμένα το είπες δεν είμαι οι ´άλλοι´

Σε αντιπαλότητα με την Α1 ήρθα όταν βγήκε ο Ροτονδο και έλεγε "Εχει τελειώσει ο Μαρτίου,θα τον ρίξω..θα τον κάνω.." Ο ροτονδο έγραφε και τα περιφημα "Φτύνει ο παίκτης...κτλ".Τι γίνεται όμως..Ο ροτονδο είναι φίλος με μαμου και ματσα οπότε στα καπάκια τρώω το πρήξιμο και από αυτούς(σπαμάρισμα ματζιος κτλ..).Μπαίνει στο παιχνιδάκι και ο κατσικάκιας αργότερα όταν ανέβηκε κατηγορία σαν φίλος τους από την παράγκα..

Τώρα μάλιστα αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε κάποια άτομα και όχι γενικά στους φίλους του Kajja (άρα και σε εμένα)

Είμαι ο Sarithin! Δεν είμαι ο Don ή ο Matsas ή ο Mamou ή ο Κατσικάκιας!!!

Πες τα με τα παιδιά, κάνε report , .....σταμάτα το παιχνίδι εάν κουράστηκες και δεν σου κάνει, μην τα λες σε εμένα!

Εγώ πάντως μια χαρά παιδιά τα βλέπω,......

.....o Κατσικάκιας δεν είναι ακριβώς ´παιδί´ αλλά και αυτός γούστα βγάζει

This Post:
00
203967.996 in reply to 203967.995
Date: 1/26/2012 4:04:13 PM
Overall Posts Rated:
7070
Α καλα...εσυ εισαι ειδικη περιπτωση...παιζει απο το πρώτο μου reply να προσπαθω να σου εξηγησω αλλα εσυ δεν θέλεις να καταλάβεις.Το άντε μπράβο πήγαινε ακριβώς σε σένα επειδή δεν θέλεις να καταλάβεις.Δεν ειναι προσβολή από ότι ξέρω.Σου εξήγησα μια δύο τρεις φτάνει..

Εσύ κατευθείαν το πήγες σε σπίτια.Γιαυτο σου λέω πρόσεχε.Και οι GM να προσέξουν λίγο με τις προσβολές περί "σπιτιών".

Σταματάω να σου μιλάω δεδομένου ότι λεμε τα ίδια και τα ίδια.

From: akage14
This Post:
11
203967.997 in reply to 203967.995
Date: 1/26/2012 4:07:24 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
για διευκρίνηση....
Συνεχίζω εδώ..Αυτό δεν το θυμάμαι..αν δηλαδή το παιχνίδι ήταν της U-21 αλλά ας μας απαντήσει κάποιος επίσημα αν έχει αθετήσει συμφωνία η Εθνική ή κάποια από τις ομάδες που θα μαζεύονταν να hateάρουν.

ΝΑΙ η U21 ήταν στο παιχνίδι με την Ουγγαρία. Εγώ ήμουν προπονητής της Εθνικής, είμασταν κοντά σε τριπλή ισοβαθμία Ελλάδα,Ουγγαρία,Ισπανία και ο Ούγγρος ήρθε και μου πρότεινε χαλαρά ώστε να χτυπήσουμε και οι 2 με δυνατά την Ισπανία.Μόνο που εκείνος θα έπαιζε τελευταιος με την Ισπανία και θα ήταν ευνοούμενος. Η απόφαση μου δίχασε άκουσα αρκετά απο κάτι κομπάρσους για παντελόνια και διάφορα άλλα όμορφα απο τους μάγκες του πληκτρολογίου...κανένας βέβαια δεν θα είχε τα αβαβα να μου τα πει απο κοντά....ειδικά αν με ξέρει...;)))

Το πρόβλημα είναι ότι μας έκραζαν σαν χώρα επειδή είχε πει να υποθέσω "οκ πάμε χαλαρά" και δεν το κράτησε?Μήπως είμασταν εμείς που προτείναμε να πάμε χαλαρά και δεν το κρατήσαμε?

λάθος πληροφορία...στα διεθνή φόρουμ (όχι βέβαια στο Ουγγρικό) όλοι τα έριχναν στον Ούγγρο που πήγε να κάνει πουσ...ά οπότε το ήθος και η αξιοπρέπεια της Ελλάδας ΔΕΝ κλονίστηκε απο την απόφαση μου....

όσον αφορά το τι έγινε,ήταν προσωπική μου απόφαση.
με το συγκεκριμένο θέμα του κανονισμού της διάθεσης είχε ξεκινήσει απο την πρώτη φορά που ο Fenda ήταν στην Α1 και μάλιστα τότε είχα τσακωθεί χοντρά με μερικούς Α1... :))

τότε αποφάσισα ότι όποιος μου προτείνει χαλαρά...θα τρωει ένα ξεγυρισμένο δυνατά...

τελευταίος που μου το πρότεινε ήταν ο Μάνος, -άσχετα αν άλλαξε απο μόνος του απόφαση-

This Post:
00
203967.998 in reply to 203967.996
Date: 1/26/2012 4:15:29 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Α καλα...εσυ εισαι ειδικη περιπτωση...παιζει απο το πρώτο μου reply να προσπαθω να σου εξηγησω αλλα εσυ δεν θέλεις να καταλάβεις.Το άντε μπράβο πήγαινε ακριβώς σε σένα επειδή δεν θέλεις να καταλάβεις.Δεν ειναι προσβολή από ότι ξέρω.Σου εξήγησα μια δύο τρεις φτάνει..

Πράγματι η αντιληψή μου δεν είναι και το πιο δυνατό μου σημείο:)

Δεν ειναι προσβολή από ότι ξέρω

Αφού δεν είναι προσβολή πιο το πρόβλημα με να το κρατήσεις στο σπίτι σου το σχόλιο;
Δηλαδή για εμένα δεν είναι προσβλητικό και για τα δικά σου άτομα είναι;

Σταματάω να σου μιλάω δεδομένου ότι λεμε τα ίδια και τα ίδια.

Άριστα!

This Post:
00
203967.999 in reply to 203967.998
Date: 1/26/2012 4:26:41 PM
Overall Posts Rated:
7070

Αφού δεν είναι προσβολή πιο το πρόβλημα με να το κρατήσεις στο σπίτι σου το σχόλιο;
Δηλαδή για εμένα δεν είναι προσβλητικό και για τα δικά σου άτομα είναι;

Οντως το αντε μπράβο δεν είναι προσβλητικο..Το να πιάνεις όμως και μόνο στο στόμα σου το σπίτι μου είναι.Γιαυτό σου λέω άσε τα σπίτια.
Άριστα!

Άριστα παίρνει το σπίτι σου. Δεν ακούγεται καλά έτσι δεν είναι?Γιαυτο σου λέω και το πιο αθώο πράγμα χτυπάει άσχημα.Μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.Αστο εκεί.

This Post:
00
203967.1000 in reply to 203967.999
Date: 1/26/2012 4:35:58 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Το σπίτι μου είναι πράγματι άριστο :p

......996, 997, 998, 999, 1000 !!!