Τώρα μετά από τόσο πρήξιμο ήμουν έτοιμος να το παρατήσω το μουφα το web-browser manager..Αλλά προτίμησα να ανοίξω λίγο τα μάτια του κόσμου από το να κάθομαι άπραγος.Εσύ τώρα επιμένεις μετά από 2-3 μηνύματα να νομίζεις ότι εγώ αναφέρομαι σε εσένα..Ε τι άλλο να κάνω.Σου λέω δε σε ξέρω..εκεί εσύ..
Εεεεε επιτέλους σταμάτα να τα λες σε εμένα!!!!!!!
Στείλτα ή αναφέρσου σε αυτούς που εννοείς!
Αυτά με το σπίτι πρόσεχε τα λίγο..Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κανέναν..μάλλον εμένα προσβάλλουν οι άλλοι..
Το άντε μπράβο σε εμένα το είπες δεν είμαι οι ´άλλοι´

Σε αντιπαλότητα με την Α1 ήρθα όταν βγήκε ο Ροτονδο και έλεγε "Εχει τελειώσει ο Μαρτίου,θα τον ρίξω..θα τον κάνω.." Ο ροτονδο έγραφε και τα περιφημα "Φτύνει ο παίκτης...κτλ".Τι γίνεται όμως..Ο ροτονδο είναι φίλος με μαμου και ματσα οπότε στα καπάκια τρώω το πρήξιμο και από αυτούς(σπαμάρισμα ματζιος κτλ..).Μπαίνει στο παιχνιδάκι και ο κατσικάκιας αργότερα όταν ανέβηκε κατηγορία σαν φίλος τους από την παράγκα..
Τώρα μάλιστα αναφέρεσαι συγκεκριμένα σε κάποια άτομα και όχι γενικά στους φίλους του Kajja (άρα και σε εμένα)
Είμαι ο Sarithin! Δεν είμαι ο Don ή ο Matsas ή ο Mamou ή ο Κατσικάκιας!!!
Πες τα με τα παιδιά, κάνε report , .....σταμάτα το παιχνίδι εάν κουράστηκες και δεν σου κάνει, μην τα λες σε εμένα!
Εγώ πάντως μια χαρά παιδιά τα βλέπω,......
.....o Κατσικάκιας δεν είναι ακριβώς ´παιδί´ αλλά και αυτός γούστα βγάζει

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές